Çok tembelim var mi tembelliği aşabilen?

Çokta iyi besleniyorum et süt meyve.gunde 4 ogun yiyorum kilo aldim 10kilo.ilaclarimida iciyorum ama tembellik gecmiyo kafayi yicem.bugün gezmedeydim şu an yorgunluktan öluyorum hemen yaticam

Çokta iyi besleniyorum et süt meyve.gunde 4 ogun yiyorum kilo aldim 10kilo.ilaclarimida iciyorum ama tembellik gecmiyo kafayi yicem.bugün gezmedeydim şu an yorgunluktan öluyorum hemen yaticam
Of ne zor hayat belkide yasama sevincimiz kalmamıştır kim bilir. Bir elin bizi itmesini elimizden tutmasını bekliyoruz sanki.. iyi uykular canım

temıztıtız ınsanlara gıdınce ınsanın temızlık yapası geliyor..ınternetten temızlık yapan vıdeolar var ızleyebilirsiniz...ayrıca bu kısısel gelilişim videolarıda var bana fayda edıyor..ısın bır ucundan baslayabılırısnız..duzene girdikce gerisi geliyor.

temıztıtız ınsanlara gıdınce ınsanın temızlık yapası geliyor..ınternetten temızlık yapan vıdeolar var ızleyebilirsiniz...ayrıca bu kısısel gelilişim videolarıda var bana fayda edıyor..ısın bır ucundan baslayabılırısnız..duzene girdikce gerisi geliyor.
Kisisel gelisum videolarini hangi siteden bulabilirim.canim

B12 eksik ye tiroid e baktırmadım. Kilom beş kilo fazlalık kaldı ama tek belirti kilo mu? Bir baktırayım.

Aslında b12 eksikliğine bile neden olabiliyor . Bazılarında hiç belirti vermiyor sadece kilo artışı vs şeklinde görülebiliyor . Tahlili çok basit mutlaka yaptırın derin . Sevgiler .

Evet gaza gelmek lazım ben de öyle oluyorum sadece bunu sürdürebilmek lazım. Videolara da bir bakacağım :)))

Ben varım ben varım :)
Aklama kadar her yerim uyuşuncaya kadar yatsam yine de iş yapmaya hevesim gelmez , hele bu aralar tık yok , sanki evimde değilim de otelde gibiyim :KK70:
Ah senin gibi tembelden bir tane bizim evde olsa da sohbet etsek ;)

Konu sahibi valla ben de tembelim, yapmam gereken herseyi planlarim onda sorun yok,duzenliyimdir de ama bir turlu baslayamam. Gaza gelmem lazim sanirim

Ah senin gibi tembelden bir tane bizim evde olsa da sohbet etsek :KK66:

Konu sahibi valla ben de tembelim, yapmam gereken herseyi planlarim onda sorun yok,duzenliyimdir de ama bir turlu baslayamam. Gaza gelmem lazim sanirim
:D evet bu gaza gelmenin puf noktası titiz insanları takip etmek, temizlik videolarını izlemek falan galiba. Dünden beri düşe kalka dolapları düzenliyorum kullanmadıklarımi ne varsa atıyorum atmak çok rahatlatıyor beni. Boşuna duran çok şey var ve tarihi geçmiş puding vb bir sürü şey var. Yani düşünün yapmak için almışım yapmamışım hiç birşey. Artık böyle olmasın aldığımı yapayım. Bir de tasarrufa gitmek istiyorum böyle alıp kenara koyarak yapmayarak nasıl tasarruf olacak çöpe giderse

Back
X