- 18 Mart 2018
- 236
- 355
- 18
- 37
- Konu Sahibi Littlelemon
-
Ben emzirmeden daha doğrusu hamilelikten önce bırakmıştım çok enerjik uyanıyordum ama hamilelik ve emzirme döneminde sanırım tüm vitaminlerim çekildi iyi de beslenmiyorum tembelliğim ona katladı. Enerjiye rağmen tembeldim o ayrı tabi.Kullanmiyorum
Of ne zor hayat belkide yasama sevincimiz kalmamıştır kim bilir. Bir elin bizi itmesini elimizden tutmasını bekliyoruz sanki.. iyi uykular canımÇokta iyi besleniyorum et süt meyve.gunde 4 ogun yiyorum kilo aldim 10kilo.ilaclarimida iciyorum ama tembellik gecmiyo kafayi yicem.bugün gezmedeydim şu an yorgunluktan öluyorum hemen yaticam
Kisisel gelisum videolarini hangi siteden bulabilirim.canimtemıztıtız ınsanlara gıdınce ınsanın temızlık yapası geliyor..ınternetten temızlık yapan vıdeolar var ızleyebilirsiniz...ayrıca bu kısısel gelilişim videolarıda var bana fayda edıyor..ısın bır ucundan baslayabılırısnız..duzene girdikce gerisi geliyor.
yotobda ıstemedıgın kadar cok..ve gercekten faydası oluyr..bana cok oldu.Kisisel gelisum videolarini hangi siteden bulabilirim.canim
B12 eksik ye tiroid e baktırmadım. Kilom beş kilo fazlalık kaldı ama tek belirti kilo mu? Bir baktırayım.
denedın mi?Deneyeceğim
Evet gaza gelmek lazım ben de öyle oluyorum sadece bunu sürdürebilmek lazım. Videolara da bir bakacağım :)))temıztıtız ınsanlara gıdınce ınsanın temızlık yapası geliyor..ınternetten temızlık yapan vıdeolar var ızleyebilirsiniz...ayrıca bu kısısel gelilişim videolarıda var bana fayda edıyor..ısın bır ucundan baslayabılırısnız..duzene girdikce gerisi geliyor.
Çok teşekkürler canımAslında b12 eksikliğine bile neden olabiliyor . Bazılarında hiç belirti vermiyor sadece kilo artışı vs şeklinde görülebiliyor . Tahlili çok basit mutlaka yaptırın derin . Sevgiler .
Sabah kalkar kalkmaz bebegi yürütece koydum yapabildiğim kadarını yaptım baya bu eksildi. Bu da bir puf noktası galiba kalkar kalkmaz islere girişmek.denedın mi?
Ah senin gibi tembelden bir tane bizim evde olsa da sohbet etsekBen varım ben varım :)
Aklama kadar her yerim uyuşuncaya kadar yatsam yine de iş yapmaya hevesim gelmez , hele bu aralar tık yok , sanki evimde değilim de otelde gibiyim
Bir derdinizi mi var insanın canı sıkkınken hiçbirşey yapmak istemiyorArkadaşlar benim derdim tembellik, bir isteksizlik ki sormayın. Var mi benim gibi olan? Çok tembeldim eski de kaldı diyen. Bebeğime hakkıyla bakamıyorum kızım 10 aylık benim gibi olmasın.
Ah senin gibi tembelden bir tane bizim evde olsa da sohbet etsek
Konu sahibi valla ben de tembelim, yapmam gereken herseyi planlarim onda sorun yok,duzenliyimdir de ama bir turlu baslayamam. Gaza gelmem lazim sanirim
Dert bir değil canım çok anlatsam on ayrı başlık altında anlatılır herhalde ama Sabri öğrendik :) heleki anne olalı.Bir derdinizi mi var insanın canı sıkkınken hiçbirşey yapmak istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?