çok tepki alcam bu konuyla ama fikirlerinize ihtiyacım biraz uzun ama lütfen okuyun

Gereksiz istatistikler de başladı.. Haydi hayırlısı..

Yalnız ben anlayamadım, en son 2 saat evvel adamı yana-yakıla aradığına göre ne ara bu kadar pişman oldun? sana "seni çok seviyorum" dese idi pişman olacakmıydın yine? adam sana yalan söylememiş ki.. evliyim demiş, belki gerçekten beyninde de bir sorun var.. Ne güzel yaw, 19 yaş; İlişki yaşamak için, evlenmek için son derece uygun bir yaş iken, işin içine ihanet girince "bebekcik, kandırılan taraf, agugu-bugugu" oluyor.. Yerden yere vurmayın ama; unut, hayatının tadını çıkart da demeyin.. unutmasın!! Nasıl ki erkekler yaptığında unutturma diyoruz kadına.. O da unutmasın yediği haltı..
bende bunu diyorum
kız pişman olmuş yazık kıyamam gibi yorumlar yapılıyorda
bence kızın pişman olduğu falan yok
sadece terkedildiği için üzgün o kadar :ssz:

iftira atmak srberst mi ?seni mahkemeye bile veririm bu sözünden dolayı . ben hayatıma evli bir erkekle birşey yaşadıysam allah benim belamı versin bak bu kadar ağır konuşuyorum özür dile benden . seviyesiz . senle muhattab olmak zaten yersiz şey . koca kadısnsın hepimziden büyüksün . yaşının insanı ol ..

kuyruk acısımı :ssz:

hepimizden büyüksün derken? ettin beni moruk
sen kendi yaşına bak be :1: duyan 17 lik çıtır zannedicek :1:

neyse bye bye :3:

Son düzenleme:
18 yaşına gelen bir insan seçimlerde oy kullanır.

Sözleşme imzalar,evlenir.

Yani birtakım haklar bu yaştan sonra kazanılır,ki kendi kararlarını alabilecek yaşta olmuştur.

Yanlış mı yaptığı yanlış...:39:

Ama yaş küçüklüğü cidden çok çok komik bir sebep...:ssz:

Bu yaşta üniversitede dersleriyle uğraşması gerekir değil mi ?

Tümörlü hastalara şifa dağıtmak onun üstüne vazife değil.:37:

adam hasta ayağına yatıp kızı kandırmış . burda kıl olman gereken evliyken genç kız peşine düşen kart zamparalar bence ..

Kart zamparaya söylenecek söz çok zaten de bu kızda sütten çıkma ak kaşık değil ya!!!
13-14 yaşındaki kız kandırılır 19 yaşındaki kız ne yapıyorsa kendisi yapar
O yaşta insanlar ünv okuyor başka şehirlerde aileden uzak tek başına yaşam sürdürüyor ergen saflığı denen şey kalmıyor yani
Adamın şerefsizliğini geçtim ama evli bi adamla sabahlara kadar konuşan birinin savunulacak yönünü ben göremedim şahsen

ya bırak kardeşim birde iftira atıyor . bu ne demek ya ?bu insanlara laf anlatılmaz ben çekiliorum bu konudan . belli ki korkuolar kocalarını 19 luk çıtırlar kapıcak diye bence asıl öfke bundan

tövbe estağfirullah

siz evli kadınlar gelicek, burda kinlerini kusacak derken neyi ima etmiştin
konuştukça batıyorsun

ayrıca doğum tarihine bakılırsa sende 19 u geçeli baya olmuş :1:

Son düzenleme:
seninki türk filmlerindeki gibi . kötü arkadaş kurbanı olmuş ilişkin . bence bu çocuğu al karşına son bir kez konuş .

kuyruk acısımı :ssz:

hepimizden büyüksün derken? ettin beni moruk
sen kendi yaşına bak be :1: duyan 17 lik çıtır zannedicek :1:

neyse bye bye :3:

senden gencim ablacım çok şükür . 30 küsür yaşındaki kadına yakışmıyor iftira atmak . moruk mu estafrullah ...

ya bırak kardeşim birde iftira atıyor . bu ne demek ya ?bu insanlara laf anlatılmaz ben çekiliorum bu konudan . belli ki korkuolar kocalarını 19 luk çıtırlar kapıcak diye bence asıl öfke bundan

sen ne dediğinin farkında mısın ?? bu ne hadsizlik böyle ? korkyuorlarmış 19 luk çıtırlara kaptırmaktan..emin ol bu tarz terbiyesiz insanlara dönüp bakmayacak kadar kaliteli erkekler vardır..nabza göre şerbet olayını bilir misin sen ?? eğer basiretsiz bir adamla evlenirsen gider böle arayışlarda bulunur bulur kendine bir sazan..sen de bekarsan bir gün dikkat ette kocanı bu rahatlığndan dolayı kaptırma bu 19 luk çıtırlara !

iftira atmak srberst mi ?seni mahkemeye bile veririm bu sözünden dolayı . ben hayatıma evli bir erkekle birşey yaşadıysam allah benim belamı versin bak bu kadar ağır konuşuyorum özür dile benden . seviyesiz . senle muhattab olmak zaten yersiz şey . koca kadısnsın hepimziden büyüksün . yaşının insanı ol ..

Bu nasıl bir üsluptur ? :31:

Tartışmayı bilmiyorsanız yazmayın.

arkadaşım bilmem farkında mısın sabahtan beri evli kadınları suçladın kocalarını kaptırmak istemiyorlar da saldırıyolar diye bu kaçıncı cümlen,yorum yapanları ve konuyu açanı da aslında alttan alta kışkırtıyorsun aslında sayende konu çığrından çıktı.

bırak da herkes yorumunu yapsın artık bence.

yanı hatanın yaşı oldugunu da bu konuda gordum 13-14 te hata yapılır 19 29 39 da hata yapılamazmı?valla benım bıldıgım tovbe edınce yukardakı bıle affedıyo bızım ne haddımıze hatalı bı ınsanı boyle seyler yazarak yargılamak:19::19:

bende bunu diyorum
kız pişman olmuş yazık kıyamam gibi yorumlar yapılıyorda
bence kızın pişman olduğu falan yok
sadece terkedildiği için üzgün o kadar :ssz:

tam üstüne bastın

:3:

bak moralim bozuldu, resmen bana moruk dedi ya
ben o kadar yaşlımıyım, bi kere kazen benden büyük

sen ne dediğinin farkında mısın ?? bu ne hadsizlik böyle ? korkyuorlarmış 19 luk çıtırlara kaptırmaktan..emin ol bu tarz terbiyesiz insanlara dönüp bakmayacak kadar kaliteli erkekler vardır..nabza göre şerbet olayını bilir misin sen ?? eğer basiretsiz bir adamla evlenirsen gider böle arayışlarda bulunur bulur kendine bir sazan..sen de bekarsan bir gün dikkat ette kocanı bu rahatlığndan dolayı kaptırma bu 19 luk çıtırlara !

valla arkadaşlar gerçek olan bu kusura bakmayın ... benimki gitmez rahatım ben .. kıza tepki göstermiyorum bilinçlatımda o ruh yok çünkü ... ben kendimden eminim . kıza dedim diyeceğimi sert yazdım msjlarımda oku istersen . sonra pişmanım deyince haline üzüldüm . kaliteli erkekler gördük biz neler neler 19 luk kız gelince o kalitenin yerlerinde yeller esiyor maalesef ..

Kusura bakmayın da adam size en baştan evliyim dediği halde peşine siz düşmüşsünüz.
Dert dinlemek falan nedir ya?

Eee tabi adam da buldu sazanı zaten potansiyel de var,
uydurdu yalanları.

Bir kere en başta sanaldan evli adamla konuşmanız yanlış.
Çünkü bu kişi siz olmasanız bir başkası olacaktı...

Şimdi hiç ağlayıp sızlanmayın.
Belli ki eşini görünce yaptığı hatayı anladı sizi yüzüstü bırakıverdi.
Siz eşinden ayrılıp sizinle evleneceği hayalleri mi kurmuştunuz?

Başlı başına hatalar zinciri...

Son düzenleme:
ben ondan kurtulmaya bu aptalca sevgıden kopmaya çalışıyorum adam bana geri dönse kabul etmemek için neler çekiyorum ben bir karar aldım bgn zorda olsa aglasamda ölsemde bu kararın peşindeyim burda bunu yazdım çnkü o adamın beni bırakma sensiz yapamam demedigi için degil hata yaptıgım ve bunun farkında oldugum ve bu saçma seyi bana seni seviyorum desede demesede artık yürütmek istemedgm için yazdım o adam bana ilk başlrda ben ayrılmak isterkende sensiz yapamam diyerek yalvarıyordu ama ben yinede ayrılmak istedim hep seni seviyorum desede demesede o adam bana seni seviyorum deseydide bugn yine ben ayrılacaktm ve bu konuyu açacaktım lütfen ben hatamın farkındayım ben onun beni terkettgi için bu konuyu açmadım ben bu hatamı telafı edip bunu nasıl atlatabılırım diyerek sizden akıl almk için açtım ve benim bu durumumu okuyp başka kızlarda aynı seyi yapmasın dedim olay bu ben kararımı verdm ölsemde gebersemde o iş btti artık bu saatten sonra yalvarsada olmaz kaldıkı bazıları seni seviyorum dese geri hiçbişey olmamış gibi devam ederdin diyor ama öyle degil ben konuyu kapatacgım herkese teşkkr ederm iyi geceler

Kızım böyle yazıalrı okuyunca sizin beyniniz açıp içine şu sözleri kazımak istiyorum ''Allah size akıl fikir versin,her evli erkek karımla mutlu değilim der senin gibilerde buna inanır,sonra hastalık numarasını uydurur kendine bağlamak için senin gibiler bunada inanır ama şu bir gerçekki karısını görünce seni tamamen unutur senin gibilerde burda anlar neyin ne olduğunu''Fakat sen anlamamışsın neyn ne olduğunu,bir kere adım gibi değilim bir sürü memur arkadşım oldu memurlar doğuya giderken eşlerini götürmezler şark görevlerni yapar batıya eşlerinin yanına geri dönerler istersen araştır yani o karımla ayrıyız yalanları hikaye cnm,sonra hastalık olayı yalan cnm çünkü adamın şark görevi bitti karısının yanına döndü artık sana ihtiyacı yok sen onun doğudayken yalnızlığını giderdiği bir kişiydin sadece,yine eminim çocuğu bile vardır.Ayrıca ne sandım cicim karısını bırakıcak senimi alıcak sandın,unut cnm unut,bu durumlarda herzaman ihaleyi karılar alır sevgililer değil,boşanmakta öyle kolay değildir.Senin yerinde olsam telefonu bile elime almaz oturur ders çalışırdım seni kurtaracak olan ne askerdeykn ayrıldğn sözlün ne bu şerefsiz nede başka birşey sadece dersler,onla bunla yorma o aklını.Birde gerçekten hastaysan ilaçlarını al,onları kullanmayarak kime ceza veriyorsun anlamadım,olan yine sana olucak.Ahh bu yaşlarda hayatın ne demek olduğunun hiç farkında değilsiniz!

Konu sahibine adam yüz vermediği için bu ilişki bitmiş arkadaşlar artık PİŞMANLIK ve TÖVBEden bahsetmesek onlar çok başka şekilde oluyo.

Yani yaşarken iyi terkedilince neyse bitti tövbe edeyim bari olmuş.

Vahvahlanacak bi'durum yok. Adam ilişkiyi bitirmese devamdı ve belkide o adam sizlerden birinin kocası. Bukadar da iyi niyet gözlerimi yaşarttı:37:

1 aylık istirahat döneminde sana mutluluklar dilerim Carrie, 1 aylık kurslara yazıl, örgü ör, ahşap boyama yap.
Konuyu katletmişsiniz.
Konu sahibesi sayenizde konuyu kapattırma kararı aldı, şimdi herkes başka topiklere dağılsın, umarım bu gecenin ilk ve son vukuatı olur.

ben ondan kurtulmaya bu aptalca sevgıden kopmaya çalışıyorum adam bana geri dönse kabul etmemek için neler çekiyorum ben bir karar aldım bgn zorda olsa aglasamda ölsemde bu kararın peşindeyim burda bunu yazdım çnkü o adamın beni bırakma sensiz yapamam demedigi için degil hata yaptıgım ve bunun farkında oldugum ve bu saçma seyi bana seni seviyorum desede demesede artık yürütmek istemedgm için yazdım o adam bana ilk başlrda ben ayrılmak isterkende sensiz yapamam diyerek yalvarıyordu ama ben yinede ayrılmak istedim hep seni seviyorum desede demesede o adam bana seni seviyorum deseydide bugn yine ben ayrılacaktm ve bu konuyu açacaktım lütfen ben hatamın farkındayım ben onun beni terkettgi için bu konuyu açmadım ben bu hatamı telafı edip bunu nasıl atlatabılırım diyerek sizden akıl almk için açtım ve benim bu durumumu okuyp başka kızlarda aynı seyi yapmasın dedim olay bu ben kararımı verdm ölsemde gebersemde o iş btti artık bu saatten sonra yalvarsada olmaz kaldıkı bazıları seni seviyorum dese geri hiçbişey olmamış gibi devam ederdin diyor ama öyle degil ben konuyu kapatacgım herkese teşkkr ederm iyi geceler

Back
X