çok tepki alcam bu konuyla ama fikirlerinize ihtiyacım biraz uzun ama lütfen okuyun

benim gözümde bebek . adam 10 yaş büyük ondan . beynimde tümör var deyip nasıl kandırabilir bir kızı bu nasıl bir alçaklık . birde polismiş bu insan müsvettesi . 19 a bakar yarın 15 e bakar bu yaratık . allahım kimlere emanatiz yarrabim ...

yaa bırak yaaa
ne demek kandırıldı. karşında çocuk yokki
koskoca kadın var. 19 yaşında evet ama kadın sonuçta.

tümörlü insan saatlerce telefonda konuşurmu, saatlerce chat yaparmı
kalkıp kızın şehrine gidermi
yaa akıl var mantık var allah aşkına

öfke kusacaklar
lafa bak
bari kucağınada alda salla onu biraz
hattasaçlarınıda tara, ortadanda ayır, kurdela bağla ve başını okşayarak afferin kızım de

arkadaşım sen iyi misin ?senin gibi kadınlar yüzünden bu kızlar kötü yollara sapıyor . bu kızı iteklemenin onda nasıl bir öfke yaratıcağını söylüyorum . aferin mi dedim ben ona ?yazdıklarımı bir oku istersen . sen sırf siniri bozulsun diye yorum yapıyorsun . burda ona yaptığının doğru olduğunu söyleyen tek bir cümle yok . önemli olan usluptür bence . neyse umarım yarın öbür gün bu iteklediğiniz insanlar başınıza bela olmaz ..

sen magdur yada kandırlmış değilsin
evLi olduğunu bile bile kabul etmişsin ve 2 saat öncede aramışsn adamı
şimdi pişmanım diyorsunda ne ara pişman oldun ?
adam bitti dediği için mi
tamam devam edelim deseydi sen gayet güzel devam edicektin böyle bi konuda açmayacaktın :ssz:

10 dk dır okuyorum konuyu niye tartıştığınızı hala anlamadım?

konu sahibi pişman olmuş,bitirdim demiş ki umarım doğrudur.ayrıca gerçekten 19 yaş çok da küçük değil ama olmuş işte bi kere.önemli olan devamının olmaması.bi de örnek olsun bu durumda olan-olabilecek diğer kızlara da aynı hatalara düşmesinler.

ayrıca bazı msjlarda kızcağıza yardım ediyor görünsede öyle değil bence.

senin dediğine göre çoğu erkeğin karısından boşanması gerekirdi . çünkü evli erkeklerin nerdeyse yarısı karısını aldatıyor .kaç yaşındasın bilemiyorum karşındaki kızın yaşı küçük . egonu farklı yerlerde tatmin et . 30 küsür yaşında kadınsın sanırım . 19 luk kızdan öfkeni çıkarma bence ...

muhattabım değilsin
yorumlara değil konuya yorum yapılması lazım

ona bakılırsa anlaşılan seninde bazı evli erkeklerle münasebetin oldu o yüzden zıpladın hemen :ssz:

yaa bırak yaaa
ne demek kandırıldı. karşında çocuk yokki
koskoca kadın var. 19 yaşında evet ama kadın sonuçta.

tümörlü insan saatlerce telefonda konuşurmu, saatlerce chat yaparmı
kalkıp kızın şehrine gidermi
yaa akıl var mantık var allah aşkına

hee kadınlık zarla oluyordu unuttum bak ben şimdi .neyse birşey demiyorum .

işte bu davranış aslında yine bizi vuran bir davranış . şimdi bu kızı topluma kazandırmak yerine onu iteklemeye dışlamaya çalışıyoruz . onda bu büyük bir öfke yaratıyor . canı yanıyor bu sefer bende can yakıcam moduna girip zarar veriyor hem çevresine hem kendine . bu çok tehlikeli bir davranış türk kadınında var maalesef . kimse benim kocam 5 para etmez bir zampara demez . diyenlerde var tabi ama onlar zaten kendini bilen insanlar . çoğu kadın kız ayartmış der . toz kondurmaz . böle aldatıla aldatıla söze mutlu bir hayat sürerler . sanatçılar bile çıktı tek gecelik kaçamağı affederim diye . bu nasıl bir aşağılama dır kendini ?çok ayrı bir konu . ama 27 yaşında bir kadın olaral 19 luk bir genç kızı yargılamam . hataır yapmış ama düzelcek ..

aynı yaştaymışız. sonuna kadar katılıyorum sana. herkes ahlak bekçisi. yadırgamayın derken, yaptığın süper helal devam et deyin demiyorum, büyük harflerle YANLIŞ diyorum. kız da yanlış olduğunun farkında ama ne yapacağını bilmiyo kötü bi seye alet olmuş ama sonunda kendi de çok pişman ve kullanılmış hissediyo içini dökmeye gelmiş.bu kız veya buna benzer başka konularda da, insanlar içini neden burada döküyo cünkü etraf maalesef ki buradaki gibi yadırgayan insanlarla dolu kızcagız kime anlatsın? kimseye anlatamasın içinde biriktirsin sonunda gitsin atsın kendini dimi, o zaman da oh olmuş derler.

kızın biri yurt odasında camda sigara içerken düşüp öldü gecenlerde, bi haber sitesinde ''ne işi varmış içmeseymiş sigara'' diye yorum yapan insan gördüm ben bu memlekette. insan gerçekten hayret ediyor :31: tamam sen çok kusursuz bi insansın en ufak bi hata yapmadın hayatta mükemmelsin, ne güzel kandırmışsın kendini ama dikkat et sen de bi gün anne/baba olacaksın, bu kızın da bi anne/babası olduğu gibi.

utanmasalar ''recm''ini isteyecekler kızın.

senin dediğine göre çoğu erkeğin karısından boşanması gerekirdi . çünkü evli erkeklerin nerdeyse yarısı karısını aldatıyor .kaç yaşındasın bilemiyorum karşındaki kızın yaşı küçük . egonu farklı yerlerde tatmin et . 30 küsür yaşında kadınsın sanırım . 19 luk kızdan öfkeni çıkarma bence ...

Aldatma konusunda bu kadar emin olma.
19 yaşındaki bi'insan imam nikahı yapmış, sözlenmiş evlenecekmiş bitmeseymiş demek ki sandığımız kadar küçük değil:44:

muhattabım değilsin
yorumlara değil konuya yorum yapılması lazım

ona bakılırsa anlaşılan seninde bazı evli erkeklerle münasebetin oldu o yüzden zıpladın hemen :ssz:

iftira atmak srberst mi ?seni mahkemeye bile veririm bu sözünden dolayı . ben hayatıma evli bir erkekle birşey yaşadıysam allah benim belamı versin bak bu kadar ağır konuşuyorum özür dile benden . seviyesiz . senle muhattab olmak zaten yersiz şey . koca kadısnsın hepimziden büyüksün . yaşının insanı ol ..

arkadaşım sen iyi misin ?senin gibi kadınlar yüzünden bu kızlar kötü yollara sapıyor . bu kızı iteklemenin onda nasıl bir öfke yaratıcağını söylüyorum . aferin mi dedim ben ona ?yazdıklarımı bir oku istersen . sen sırf siniri bozulsun diye yorum yapıyorsun . burda ona yaptığının doğru olduğunu söyleyen tek bir cümle yok . önemli olan usluptür bence . neyse umarım yarın öbür gün bu iteklediğiniz insanlar başınıza bela olmaz ..

hee benim yüzünden bekaretinide kaybetti zaten :ssz:
kimse kimsenin sinirini bozmaya çalışmıyor, ayrıca onun siniri beni alakadar etmiyor
o adam müsvettesinin karısının sinirinide düşünüyomusun?

erkek mutsuzsa zaten karısını direkt boşar

ayrı oturuyolardı diyosun
bence kadın onu evden kovmuştu, kadın onu geri çağırdığında koşa koşa gitti zaten :ssz:

bence bu ewrkeğin söyledlği herşey yalan , kesin hanımı çirkin ve akraba evliliğidir , cinsel hayatıda yolunda değildlr , kendince 19 ayartıp , fantazi kuruyordur akşamları

hee kadınlık zarla oluyordu unuttum bak ben şimdi .neyse birşey demiyorum .

cinselliği yaşıyorkende küçük değilmiydi?
demek ki baya tecrübeli, demek ki kendi hayatıyla alakalı kararlar verebiliyor
zarla alakası yok, aldığı kararlarla alakası var.

aynı yaştaymışız. sonuna kadar katılıyorum sana. herkes ahlak bekçisi. yadırgamayın derken, yaptığın süper helal devam et deyin demiyorum, büyük harflerle YANLIŞ diyorum. kız da yanlış olduğunun farkında ama ne yapacağını bilmiyo kötü bi seye alet olmuş ama sonunda kendi de çok pişman ve kullanılmış hissediyo içini dökmeye gelmiş.bu kız veya buna benzer başka konularda da, insanlar içini neden burada döküyo cünkü etraf maalesef ki buradaki gibi yadırgayan insanlarla dolu kızcagız kime anlatsın? kimseye anlatamasın içinde biriktirsin sonunda gitsin atsın kendini dimi, o zaman da oh olmuş derler.

kızın biri yurt odasında camda sigara içerken düşüp öldü gecenlerde, bi haber sitesinde ''ne işi varmış içmeseymiş sigara'' diye yorum yapan insan gördüm ben bu memlekette. insan gerçekten hayret ediyor :31: tamam sen çok kusursuz bi insansın en ufak bi hata yapmadın hayatta mükemmelsin, ne güzel kandırmışsın kendini ama dikkat et sen de bi gün anne/baba olacaksın, bu kızın da bi anne/babası olduğu gibi.

utanmasalar ''recm''ini isteyecekler kızın.

ya bırak kardeşim birde iftira atıyor . bu ne demek ya ?bu insanlara laf anlatılmaz ben çekiliorum bu konudan . belli ki korkuolar kocalarını 19 luk çıtırlar kapıcak diye bence asıl öfke bundan

Gereksiz istatistikler de başladı.. Haydi hayırlısı..

Yalnız ben anlayamadım, en son 2 saat evvel adamı yana-yakıla aradığına göre ne ara bu kadar pişman oldun? sana "seni çok seviyorum" dese idi pişman olacakmıydın yine? adam sana yalan söylememiş ki.. evliyim demiş, belki gerçekten beyninde de bir sorun var.. Ne güzel yaw, 19 yaş; İlişki yaşamak için, evlenmek için son derece uygun bir yaş iken, işin içine ihanet girince "bebekcik, kandırılan taraf, agugu-bugugu" oluyor.. Yerden yere vurmayın ama; unut, hayatının tadını çıkart da demeyin.. unutmasın!! Nasıl ki erkekler yaptığında unutturma diyoruz kadına.. O da unutmasın yediği haltı..

erkek mutsuzsa zaten karısını direkt boşar

ayrı oturuyolardı diyosun
bence kadın onu evden kovmuştu, kadın onu geri çağırdığında koşa koşa gitti zaten :ssz:

Doğru dediğin gibide olabilir.mutsuz olsa ayrılırdı ya senin tahmin ettiğin gibi yada adam başka heyecanlar aradı sonu olamayacağını farkedince karısına döndü.mutsuz olsa karısından ayrılırdı tekrar niye dönsün.

Bi aferin denmediği kalmış.:30:

bende ona şaşrdım yaa :ssz:

hani evli olduğunu bilmeseydi, çok sonradan öğrenseydi evli olduğunu, öğrendiği gibi hemen ayrılsaydı eyvallah
ama bu ne yaaa
bile bile çıkmış, adam başından salmış, hala adamı arıyor ve bize soruyor

ben birinci sayfada söledim zaten : UNUTACAKSIN VE BİR DAHA EVLİ BİR ERKEKLE HİÇ BİR MÜNASEBETİN OLMAYACAK

bence bu ewrkeğin söyledlği herşey yalan , kesin hanımı çirkin ve akraba evliliğidir , cinsel hayatıda yolunda değildlr , kendince 19 ayartıp , fantazi kuruyordur akşamları

onlar eskide kaldı şimdi moda beynimde tümör var,kalbimde bilmem ne var yalanları.daha etkileyci sanırım

Son düzenleme:
Back
X