çok tepki alcam bu konuyla ama fikirlerinize ihtiyacım biraz uzun ama lütfen okuyun

eskiden bu adam görünümlü şeyler eşimi sevmiyorum,ailem zorla evlendirdi falan derdi şimdi beynimde tümör var yalanına kadar getirmişler durumu.baya ilerleme var yalan konusunda

konu sahibi senin için yorum yapmıycam adamın evli olduğunu bile bile evet demişsin daha ötesi yok.

amin hayatta en son yapacagım hatta ölsemde yapmam dedgim seydi çok mu büyük konuştum acaba bilmiyorum inş kimse aynı hataya düşmez
Büyük konuşmamak lazım.Asla yapmam dediklerimi yaptım.
Umarım sende tez zamanda doğru yolu bulursun.

Hayatına çeki-düzen ver,yaşın çok genç ailene sarıl,geleceğini kurtarmaya bak.O adam seni arasa peşine düşse de asla konuşma.Tövbe ve dua et sadece.

inş zaten bu aksam bitirdim kafamda tamamen sadece kalbımda kırıklık kızgınlık vizdan azabı var ama onlarıda inşş atlatacagım ve önüüme bakacagım

adam hasta ayağına yatıp kızı kandırmış . burda kıl olman gereken evliyken genç kız peşine düşen kart zamparalar bence ..

19 yaşındaki kızlarda bebe değil hani..
13-14 yaşında çocuk değilki kandırılsın.
biliyordu evli olduğunu

ikinciside : yazımda ben her iki tarafada kıl olduğumu belirttim

en mutsuz evli erkek bile sonunda karısına dönüyor.demek ne yapmak lazimmiş evli erkeklerden uzak durmak güvenmemek lazimmiş.

bence konunu kapattır bu konuyuda unut gitsin ... çünkü hakaretler yağıcak birazdan sinirini bozma boşuna . şimdi bütün evli kadınlar kocalarının senin gibi genç bir kız tarafından ayartılma tehlikesini düşünerek seni yerden yere vurup öfke kusucaklar . yaşını yaşa ne güzel 19 .. biz bilemedik o yaşların kıymetini sen bil ..

aynen ya ben de bu tarz yorum yapanlara nasıl kıl oluyorum anlatamam. kimseyi kınamam bu hayatta hersey insanlar için. dikkat edin bu yadırgayan insanlar, çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıkmasın. ne çok seversiniz düşene tekme atmayı. Allah çok büyük günah işlese de hatasını farkedip tövbe eden kulunu affediyorken bu ''tü kaka'' cı zihniyete çok üzülüyorum ben

birde başkalarının yorumlarına yorum yapanlara kıl oluyorum.

simdi iki tur dua vardir genc kardesim.

Sen zaten cok pismanim , Allah'im beni affetsin diye duani ediyorsun ama bir de fiili dua denen sey var. Yani Allah'tan bu insandan kurtulmayi isterken, o insani defalarca aramamalisin. Sende kendini tutup, degisik ilgi alanlari ve daha yogun bir hayata gecip, onune bakacaksin.

Once essegini saglam kaziga bagla, sonra Allah'a emanet et.

Biz 19 yasımızda evli adamların pesinde koşmak yerine derslerimize ilgilenirdik.

Cok ağır seyler yazarım da çenemi tutayım aksam aksam

bırakkkk elmayracım zaten avukatlar görev başına geçti zaten..

duyanda dicek ki kundakta bebek
ne yaptığını, neye giriştiğini çok iyi biliyordu. kimse zorlamadı, adamında evli olduğunu biliyordu.
şimdi bizim ne dememizi bekliyor onu anlamadım

Bu yaşta bu ne hız diye başladığım kaçıncı cümle bilmiyorum..evladım neden bu kadar meraklısınız siz bu yaşta ? az kendinizi ağırdan satmayı beceremez misiniz ? Bak işte hayatına aldığın öylesine bir erkek bazılarına göre aptaal bir et parçası dediği bakireliğini vermişsin..sonra seni öylesine ortada bırakmış..sonraaa öööylesine biriyle daha tanışmışsın öööylesine telefon numaannı vermişsin öööylesine onu dinlemişsin..ööylesine anlatmış sana dertlerini evli olduğunu anlatmış..zaten bu tp erkekler hep aynı numara ''eşimle aramız çok kötü boşanma eşiğindeyiz'' der senin gibi küçücük kızlara..evli kadının ahını bir alırsın ömrü billah kendine gelemezsin....eğer azcık aklın varsa ayrıldın mademm git kafanı topla ERKEKSİZ YAŞA...ben senşn yaşındayken üniversite talışndaydım hey yavrum heyy..Allah ıslah etin..

19 yaşındaki kızlarda bebe değil hani..
13-14 yaşında çocuk değilki kandırılsın.
biliyordu evli olduğunu

ikinciside : yazımda ben her iki tarafada kıl olduğumu belirttim

benim gözümde bebek . adam 10 yaş büyük ondan . beynimde tümör var deyip nasıl kandırabilir bir kızı bu nasıl bir alçaklık . birde polismiş bu insan müsvettesi . 19 a bakar yarın 15 e bakar bu yaratık . allahım kimlere emanatiz yarrabim ...

özür dileyerek söylüyorum ama ben sizden hakaret duymak için bu konuyu açmadım büyüklerim olarak bana yol göstermeniz akıl vermeniz için yazdım zaten ben kndime her dk hakaret ve lanet ediyorum

unutacaksın
ve bir daha evli adamlarla hiç bir münasebetin olmayacak

Uzulme.. yoluna bak bence bi hataydi de ve ders cikar gecmise sunger cekmeyi unutrsan yuklerin altinda ezilirsin

Burda anlayamadigim bir sey ne zaman insanlari yargilama hakki onlra pis insan deme hakki bize verildi? Bizene demeyi neden beceremiyoruz acaba yeri geldiginde. Bizene karisi esi ve bu kiz arasinda olanlari elestirmek kime dustu?

Adam adam olsaydi genc kizlari hele ki onun yas grubunda daha hayat tecrubesi olmayanlari kandirmazdi. Tek taraf mi suclu hep. Evet bi gunah kecisi yeter.

Ben anlamiyorum biz o evin icini bilemeyiz. Bu genc kiz neler yasadi bilemeyiz. Ama hemen yargilariz dimi? Hepimiz cunku sutten cikmiz ak kasik misali gezeriz. Ohh deriz... benm inandigim degerlere gore ohh dedik ya hah o ohh bizden ahh olarak cikicak. O zaman ohh u unutur kimin "ahh"ini aldik deriz.

eskiden bu adam görünümlü şeyler eşimi sevmiyorum,ailem zorla evlendirdi falan derdi şimdi beynimde tümör var yalanına kadar getirmişler durumu.baya ilerleme var yalan konusunda

konu sahibi senin için yorum yapmıycam adamın evli olduğunu bile bile evet demişsin daha ötesi yok.

herhalde saatlerce cep telefonunda konuşmaktan tümör olmuştur :9:

en mutsuz evli erkek bile sonunda karısına dönüyor.demek ne yapmak lazimmiş evli erkeklerden uzak durmak güvenmemek lazimmiş.

erkek mutsuzsa zaten karısını direkt boşar

ayrı oturuyolardı diyosun
bence kadın onu evden kovmuştu, kadın onu geri çağırdığında koşa koşa gitti zaten :ssz:

Uzulme.. yoluna bak bence bi hataydi de ve ders cikar gecmise sunger cekmeyi unutrsan yuklerin altinda ezilirsin

Burda anlayamadigim bir sey ne zaman insanlari yargilama hakki onlra pis insan deme hakki bize verildi? Bizene demeyi neden beceremiyoruz acaba yeri geldiginde. Bizene karisi esi ve bu kiz arasinda olanlari elestirmek kime dustu?

Adam adam olsaydi genc kizlari hele ki onun yas grubunda daha hayat tecrubesi olmayanlari kandirmazdi. Tek taraf mi suclu hep. Evet bi gunah kecisi yeter.

Ben anlamiyorum biz o evin icini bilemeyiz. Bu genc kiz neler yasadi bilemeyiz. Ama hemen yargilariz dimi? Hepimiz cunku sutten cikmiz ak kasik misali gezeriz. Ohh deriz... benm inandigim degerlere gore ohh dedik ya hah o ohh bizden ahh olarak cikicak. O zaman ohh u unutur kimin "ahh"ini aldik deriz.

allah razı olsun ablam inş allahın iznyla bu bana ders oldu bidaha aynı hataya düşmem

bence konunu kapattır bu konuyuda unut gitsin ... çünkü hakaretler yağıcak birazdan sinirini bozma boşuna . şimdi bütün evli kadınlar kocalarının senin gibi genç bir kız tarafından ayartılma tehlikesini düşünerek seni yerden yere vurup öfke kusucaklar . yaşını yaşa ne güzel 19 .. biz bilemedik o yaşların kıymetini sen bil ..

öfke kusacaklar
lafa bak
bari kucağınada alda salla onu biraz
hattasaçlarınıda tara, ortadanda ayır, kurdela bağla ve başını okşayarak afferin kızım de

19 yaşa ne çok şey sığdırmışsın . Film senaryosu sanki

Sözlün kandırıyor , elin evli barklı kocaman herifi kandırıyor . Bu kafayla gidersen seni daha çoook kandıran olur

erkek mutsuzsa zaten karısını direkt boşar

ayrı oturuyolardı diyosun
bence kadın onu evden kovmuştu, kadın onu geri çağırdığında koşa koşa gitti zaten :ssz:

senin dediğine göre çoğu erkeğin karısından boşanması gerekirdi . çünkü evli erkeklerin nerdeyse yarısı karısını aldatıyor .kaç yaşındasın bilemiyorum karşındaki kızın yaşı küçük . egonu farklı yerlerde tatmin et . 30 küsür yaşında kadınsın sanırım . 19 luk kızdan öfkeni çıkarma bence ...

Madalya takalım mı?
Altın mı olsun gümüş mü?

19 yaş tamam küçük ama aklı erecek bi'yaş bebeden bahsetmiyoruz. Gayet bilinçli isteyerek yaşamış her şeyi adam bırakınca da imana gelmiş.

Niye üzüleyim şimdi ben konu sahibi için tamam her hata bizim içinde Allah bize beyin vermiş kullanalım diye.

Yineliyorum konu sahibi kandırılmamış başından beri biliyomuş, adam soğuk davranmasa full hız devamdı.

Yargılamak bize düşmez ama biraz sarsmak iyidir böyle konularda ki tekrar aynı hataya düşmesin zira ailesi bilmiyo uyarıcak kimse yok.

Back
X