• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Toksik Bir İnsanım

yaşım gidiyor derken 20 yaşındayım??
kardeşim 13 yaşında ben daha staj yeri bile bulamıyorum
bilip bilmeden kimsenin hakkında yorum yapmayın
ha bu arada yazım hatalarınızdan eğitimsiz olduğunuz aşırı belli oluyor
E hani bı kaç yıla menopoza giriyodun🤔

onu bilemem de.bunca zaman ki yazım tarzıyla bu konuda yazdığı yazım tarzı bambaşka.kimseye atarlanmazdı hazırcevap değildi ama değişmiş.hayırlısı bakalım.
Canı sıkıldı o an galiba, vanessa personasından çıktı bir anda. Bir an maskesi düştü, kendisi gibi yazmaya başladı. Vanessa karakteri saf ve salak bir kız normalde.

Toksikloğini esprisi falan fena değildi, güldüm ama İngilizce çalışması lazım biraz.

sitede en sevdiğim konularım "kabusum olur musun?" serisi. Konuda laylaylom yapanların, dalga geçenlerin şiddetle okumasını öneririm.

Son düzenleme:
sevgilime hayatı zindan ediyorum
geçen yolda sen kızların kalçalarına bakıyorsun diye kavga çıkardım sürekli kompleks yapıyorum.
benden daha güzel kızları sevdin di mi aptal falan diyip hakaret ediyorum kendini affetttirmek için yapmadığı kalmıyor
fırat albayramın videolarını atıp adamlık öğren diyorum.
kendimden bıktım nasıl kurutlucam bu halden
doğmadı annemle aldırdık
kurtuldum veletten
Yorumlara bakkk gerçekten çok TOK SİK bir insansınızzz :KK14:

Canı sıkıldı o an galiba, vanessa personasından çıktı bir anda. Bir an maskesi düştü, kendisi gibi yazmaya başladı. Vanessa karakteri saf ve salak bir kız normalde.

Toksikloğini esprisi falan fena değildi, güldüm ama İngilizce çalışması lazım biraz.
valla ingilizcemi geliştirmeye çalışıyorum cidden
çalışıyorum olmuyor bir türlü

sevgilime hayatı zindan ediyorum
geçen yolda sen kızların kalçalarına bakıyorsun diye kavga çıkardım sürekli kompleks yapıyorum.
benden daha güzel kızları sevdin di mi aptal falan diyip hakaret ediyorum kendini affetttirmek için yapmadığı kalmıyor
fırat albayramın videolarını atıp adamlık öğren diyorum.
kendimden bıktım nasıl kurutlucam bu halden
sen bile kendine tahammülün yoksa , yakinda sevgilinin senden bikacaginida biliyorsundur onun icin tevazülü dürüst güzel ahlak sahibi ol yalandan riyadan uzak ol .

Back
X