- 9 Ekim 2020
- 819
- 1.082
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
iki katım yaşın var çocuk gibi laf salatası peşindesin,Darısı başına toksikliğinin geç de olsa farkına varan kardeşim. Biz de biraz nefes alırız.
işsiz ve eğitimci olmak zor olmalı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iki katım yaşın var çocuk gibi laf salatası peşindesin,Darısı başına toksikliğinin geç de olsa farkına varan kardeşim. Biz de biraz nefes alırız.
Yok değil. Fırat Albayramdan daha aşık beyim var bi deiki katım yaşın var çocuk gibi laf salatası peşindesin,
işsiz ve eğitimci olmak zor olmalı
+100E çirkinmiş ya bu![]()
konu burada senin beyin değilYok değil. Fırat Albayramdan daha aşık beyim var bi de![]()
Yok konu senin toksikliğin bebeyim benimle alakası yok. B12 al unutkanlık da başlamış bu yaşında.konu burada senin beyin değil
işsizliğin ve her konu altında birilerine saldırmadan duramaman
B12 yaşla azalıyor ablaYok konu senin toksikliğin bebeyim benimle alakası yok. B12 al unutkanlık da başlamış bu yaşında.
Bunu da yanlış biliyorsun bebeyim...B12 yaşla azalıyor abla
sen alsan daha iyi gibi
Merak ettim toksikloğini gidermek için ne yaptın?B12 yaşla azalıyor abla
sen alsan daha iyi gibi
toksikloğini dememeyi öğrendim önceMerak ettim toksikloğini gidermek için ne yaptın?
Sonra ?toksikloğini dememeyi öğrendim önce
her konuda toksiklik yaptığı için 3 ay ban yiyen ablanın tespitleri lol
touch to grass yaptımSonra ?
Merak ettim hangi bölümde okuyorsun ? Hayatta bir amacın isteğin var mı?touch to grass yaptım
yok ben amaçsızımMerak ettim hangi bölümde okuyorsun ? Hayatta bir amacın isteğin var mı?
Sabah evdeki arım çaya düştü çay kaşığı ile çıkartayım derken kanadına zarar verdim ne tavsiye edersin ?yok ben amaçsızım
kanatlı hayvan yetiştiriciliği okuyorum harran ünide
oradan da stanford a M.s.c yapmaya gidicem
narkoz verip dikiş atSabah evdeki arım çaya düştü çay kaşığı ile çıkartayım derken kanadına zarar verdim ne tavsiye edersin ?
Peki psikolojisi ?narkoz verip dikiş at
Hayali olduğu için çekiyor. Kanlı canlı adamlar tabi ki çekmiyor.Sevgilinizde bi tuhaf sizi niye çekiyor ki?