Çok Toksik Bir İnsanım

sevgilime hayatı zindan ediyorum
geçen yolda sen kızların kalçalarına bakıyorsun diye kavga çıkardım sürekli kompleks yapıyorum.
benden daha güzel kızları sevdin di mi aptal falan diyip hakaret ediyorum kendini affetttirmek için yapmadığı kalmıyor
fırat albayramın videolarını atıp adamlık öğren diyorum.
kendimden bıktım nasıl kurutlucam bu halden
Vanessa git bir psikologla görüş, nerenden tutsak elde kalıyorsun. Diyet de yap kurtul şu komplekslerinden, böyle yaşanmaz. Bugs bunnynin elmayrası gibisin herkesi boğuyorsun

geçen yolda sen kızların kalçalarına bakıyorsun diye kavga çıkardım sürekli kompleks yapıyorum.
benden daha güzel kızları sevdin di mi aptal falan diyip hakaret ediyorum kendini affetttirmek için yapmadığı kalmıyor
Toksikliğinizi bilmem ama hiçbir erkek kendisine birinin örnek gösterilmesinden hoşlanmaz. Gururu kırılır soğur kaçar sizden

Vanessa sana bu sefer takılmadan ciddi olarak yorum yapıyorum.

En başta sevgilin ile birilerini kıyaslama örnek veriyorum o sana şunun gibi olsana dese hoşuna gider mi ? Onun yanında kalmak ister misin?

Sevgilin için hayali felan demişler ama hayali bile olsa kendine bunu neden yapıyorsun

sen normal misin teyze
Birde böyle insanları yaşından vuracaginizi zannedip teyze diyorsunuz ya, iyice kaliteniz düşüyor. Biz şu halimizle sizlerden daha mutlu, daha kaliteliyiz. Birde genç olacaksınız, şu halinize bak.

Birde böyle insanları yaşından vuracaginizi zannedip teyze diyorsunuz ya, iyice kaliteniz düşüyor. Biz şu halimizle sizlerden daha mutlu, daha kaliteliyiz. Birde genç olacaksınız, şu halinize bak.
aynen teyzecim
biz tazeciğiz çok şükür doğurganız, cildimiz pasparlak daha ne olsun

aynen teyzecim
biz tazeciğiz çok şükür doğurganız, cildimiz pasparlak daha ne olsun
Dogurdum yeteri kadar, dogurganligim da seks hayatım da tam gaz devam ediyor. cildimin de ruhumun da senden daha parlak olduğuna yemin edebilirim küçüğüm.

Sevgilinde madem adam değilim adam gibi birini bul demiyor mu?

Ay bide teyze olsam tamam dicem. sanki baston emojisi koydum:) teyze oluyoruz hemen gözlerinde, onlar genç malûm

Seni, zorunluyu, umutsuzu biri daha vardı galiba ama hatırlamıyorum kknın dört atlısı olarak bir araya gelmeye davet ediyorum. Anca siz birbirinizi teselli edersiniz. Kafa yapınız, düşünce sisteminiz, hayalgücünüz, hayata bakışınız benzer. Birbirinizi çok güzel teselli edersiniz.
Feray mi ferhan mi biri daha vardi onu da alsin yanina fjdjdjjd
Ama gunde 3 partner degistiriyodu,guvenilmez hayallerindekilere bile yurur milletin valla kan cikar djjdjdjd

Feray mi ferhan mi biri daha vardi onu da alsin yanina fjdjdjjd
Ama gunde 3 partner degistiriyodu,guvenilmez hayallerindekilere bile yurur milletin valla kan cikar djjdjdjd

Valla çıkaramadım ismini ama konu içeriği gene erkek hep erkek ben erkeksiz ne yaparım. Sevgilim beni terk etti, edecek, aradı ama aramadi. Sanki erkek değil de oksijen mübarek. Olmasa olmuyor. 😁

Buldum buldum üşenmedim geri geri baktım. Bir sayfa da çıktı karşıma rainy 😁😁😁

Back
X