çok tuhafıma gidiyor

aaa süpersin yaa :) çok iyi fikir hiç aklıma gelmemişti:) evet çocuğum erkek. Dediklerini aynen uygulayacağım:KK66: insanı sinir etmek öyle olmaz böyle olur :) ay insanı zorla zıvanadan çıkarıyorlar yaa

Kimseden beklentiniz olmazsa hayatta mutlu olma ihtimaliniz artar.

Boşverin.

Siz birileri beşik alsın, kıyafet alsın, sünnet yapsın diye bebek doğurmuyorsunuz. Kendiniz için, vatana millete faydalı olsun diye doğuruyorsunuz.

Sevmeyi bilmeyen, bunu öğrenememiş, içinden de gelmeyen insanlarla didişip kendinizi sinir edersiniz.
Böyle şeyler içten gelirse güzeldir, anlamlıdır, değerlidir.

Eşinize sarılın sıkıca, sevginizi ona verin. Bebeğinize verin. Enerjinizi alan insanlarla muhatap olmayın.

Adeti falan geçtim de.Bu kv nin hiçmi hevesi yok torunu için.İnsan heveslenir birşeyler almaya yahu

yok canım durumları sıkışık falan değil, ya ben zaten maddiyatta değilim, tavır beni sinir eden.Ayrıca kahkahayla söyleme biçimi de şu ' ohh bize masraf çıkmayacak yaşasın kurtulduk' tarzında , anlatabiliyor muyum. Gelde deli olma
O zaman para seviyor abla... verin cevabini tutmayin icinizde sonra size patlar dert olur konusmalarini ilerletir...ayip ettigini bilsin tabi saygisizlik yaparak degilde laf sokun yani

kızlar öncelikle iyi ki kadınlar kulübü var ve sizlerle paylaşma imkanı buluyorum, yani en azından insan içini döküyor rahatlıyor.
Konuma gelince; şuan allaha bin şükür 5 aylık hamileyim.Ailem torunları için şimdiden her şeyi yapmayı başladı.Kıyafet,oda takımı, beşik, bana doğumda takacakları altına kadar planladılar sağ olsunlar.
Eşimin ailesine gelince, kayınvalidemin lafı şu : bunları zaten kız tarafı yapmakla hükümlü, iyi bize masraf çıkmadı ( kocaman bir kahkahayla) ya gelde sinir olma.
Sende babaanne oluyorsun, seninde torunun, insan hiç mi elini taşın altına koymaz ( bu arada elimiz biraz darda ki darda olmasabile insan yinede bekliyor ) yada ne bileyim bir şey yapmayacaksan bile en azından sinirimi bozacak laflar etme

Valla benim bildiğim doğacak çocuğun anası babası yapar. Büyükler yapmak zorunda değil. Yaparlarsa gönüllerinden kopmuştur. Elini asla ve asla taşın altına sokmak zorunda değil.

Neden böyle bir beklentiniz var?

Bu hayatta kimseden bisey bekleme bence boşver annenlerde yapmak zorunda degil iclerinden geldikleri icin yapiyolar. Kayinvalidengilin icinden gelmiyo demek ki .

anlayışın için teşekkür ederim. çok güzel yorumlamışsın. Evet bu sorunların kat ve kat fazlasını evlenirken de yaşamıştım. Ya sabır çekiyorum işte ne yapayım
Zaten bence adet bahane
İşlerine gelen adeti seçer bazı insanlar
Size tanışma zamanları kaynanaya da çok adet düşer ama onlar için ' adet neymiş canım eskidenmiş şimdi gençler kendi yapıyor ' olur
Ama sıra sıra düşünüp kendini üzme
Bazı insanlar paraya çok anlam yükler, evladından ( eşinden mesela ) daha değerli görürler

Valla benim bildiğim doğacak çocuğun anası babası yapar. Büyükler yapmak zorunda değil. Yaparlarsa gönüllerinden kopmuştur. Elini asla ve asla taşın altına sokmak zorunda değil.

Neden böyle bir beklentiniz var?
dikkatli okumadın sanırım benim bir beklentim yok, tavrını açıkça yazdım ona gıcık oldum dedim

öyle bir adet mi var gerçekten kız tarafı yapar diye ilk defa duydum..
boşverin sizde gülerek cevap verin kaçıncı yüzyıldayız anne böyle adetler mi kaldı benim çevremde herkes torunları için birşeyler yapıyor elinden geldiğince sizin gönlünüzden kopmuyorsa sıkıntı yok deyin. hatta bir kahkahada siz patlatıverin..

Back
X