Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çalışıyomusun canım ?şayet çalışıyosan aldıgın maastan fuzulı harcamaların olmasa elınde ne kadra para kalır?
çok tutumsuzum hiç para biriktiremiyorum.çocuklar gibi elime geçeni harcıyorum.arkadaşlar anlatıyo ayda şu kadar bu kadar biriktiriyoruz die.o zaman da çok üzülüyorum.kendimi nasıl motive edip para biriktirebilirim sizce.
canım hemen bir kumbara al kendine fırsatın yoksa çarşıya git falan filan gibi bir kutu kola şişesi veya küçük su şişeside işini görür ne alırsan al artan bozuklukları bu kumbaraya at mesela 10 milyonun var 6 milyonluk bişey aldın artan 4 milyonu hemen kumbaraya at her ay sonundada paraları tümlet üzerinide sen tamamla bir çeyrek altın al ben öyle yapıyrum inanki 3 ayda 5.çeyrek altınımı aldım her ay en az 2 çeyrek altın alıyorum bu şekilde bu 3. ayım ve bu ay sonuna kadar 1 tane daha çeyrek alıcam inşallah sadece ben değil eşimde her akşam iş dönüşü cebindeki bütün bozuklukları döküyor kumbişe yakında köşe olacaz valla :)) Allahım bereketini versin inşallah