• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok ufak bir sıkıntı olabilir ama moralim bozuldu

Mantikli yani bence ise yarar. Gazete falan da koyabilirsin burusturup.😂 anne demek cozum bulmak demek iste 😋😂
İyi ki yazmışım buraya. Ben böyle durumlarda çok paniğim bildiğim çözümleri bile unutup hiçbir şey yapamıyorum sakinleşince de iş işten geçmiş oluyor. 🤣

İyi ki yazmışım buraya. Ben böyle durumlarda çok paniğim bildiğim çözümleri bile unutup hiçbir şey yapamıyorum sakinleşince de iş işten geçmiş oluyor. 🤣
Ben de bu forumun bu ozelligini seviyorum. 😊 kimse bildigini paylasmaktan korkmuyor, cekinmiyor. kisinin derdiyle dertleniyor, birlesip cozum buluyorlar.
Bence de iyiki yazmissin 😉😊

Kızlar bence fairy ye gerek kalmadı şimdi duruladım son leke çıkarma işlemi epey işe yaramış su gri olmuş. Dikişli kısımlarda hafif renk farkı var gibi ama o kadarcıktan birşey olmaz bence buna da şükür. Kuruyunca da gerçek rengine döner gibi geliyor şu an ıslak. Sanırım artık rahat nefes alabilirim? :halay:
Gayet iyi görünüyor rengi.
Güzel bayramları olsun minik ayakların.

Hiç giyilmyecek durumda mı? Kızınız 2 yaşında olduğundan anlamaz zaten.
Yok zaten tamamen düzeldi bence. arkadaşlar sağolsun tavsiyeleri çok işe yaradı kendi rengine döndü. 🙏😊
IMG_20190603_124948.webp

Back
X