Çok umutsuz ve mutsuzum :(

Sevilaylay01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2020
21
8
1
32
Merhaba hanımlar. Ben kendimi o kadar yalnız ve mutsuz hissediyorum ki içimi dökmek istedim. 7 yıllık evliyim ama bebeğimiz olmadi. 3 kere aşılama, 5 kere tüp bebek denedik olmadi. Doktorlar hiçbir sorun yok diyor ama o kadar umudumu kaybettim ki. Sürekli ağlamak istiyorum. Her arkadaş ortamında herkes çocuğunu doyurmaya çalışıyor onunla ilgileniyor ben sanki kalabalığın içinde yapayalnızım. Herkes çok bilmiş şu doktora git, benim yengemin teyzesinin kızı şu doktora gitti hamile kaldı, bence kilo ver senin kilodan olmuyor vs...... hepsinden çook bunaldım sıkıldım. Evlâdım olsun yuvam şenlensin istiyorum. Eşimin baba olmasını istiyorum. Ama bazen o kadar korkuyorum ki.. ya hiç olmazsa? 5 kere tüp bebek denedik olmadı yine olmazsa ya? Diyorum. Ve oturup bu düşünce içinde saatlerce ağlıyorum. Sonra gözyaşlarımı silip herkese gülümsüyorum. İçimde paramparçayım. Geçer mi bu günler. Bende bebeğime sarılıp uyurmuyum bir gece

İnşallah geçer Allah'ın izniyle. İncir vs. herşeyi denediniz mi. Tıp konusunda kesinlikle güveniyorum. Ama bu incir yeme olayını çok duyuyorum. Bide niyetlenin Allah'ın güzel isimlerinden birisini bebek için okuyorlardı burada görmüştüm. İsterseniz bizde okuruz açarsınız bir konu. Umudunuzu yitirmeyin. Sizin için dua edeceğim.

Birde ne düşünüyorsunuz bilmiyorum bu konuda ama evlat edinmeyi deneyebilirsiniz bira daha uğraştıktan sonra

Allah size tez vakitte bir melek versin inşallah
söylemesi kolay ama kabullenmesi zor biliyorum ama herkes bebek sahibi olacak diye bir kural yok, kendinizi bu kadar yıpratmayın, sizin de sınavınız buymuş demek..tabi umarım bir evladınız olur

Üzülmeyin rabbim hayırlısını versin inşallah benim de 5 yıldır olmuyor Allah imtihanımizi kolay eylesin sabır ve dua edin başkalarını da çok takmayın Rabbım bizim de kucagimizi doldursun inşallah

Dualarınız için teşekkür ederim. Evlat edinmeyi düşünmedik çünkü daha yaşımız küçük dedik. Eşimde bende 27 yaşındayız. Ama ilerde ne olur bilmiyorum

Evet dünyanın sonu değil ama insan çok isteyince böyle oluyormuş umarım kucağımız boş kalmaz

Dualarınız için teşekkür ederim. Evlat edinmeyi düşünmedik çünkü daha yaşımız küçük dedik. Eşimde bende 27 yaşındayız. Ama ilerde ne olur bilmiyorum
Aaaa evet daha çok gencsiniz. Bakın aynı yastayiz ben daha 2 ay sonra evleneceğim. Acele etmeyin. Rabbim en güzel zamanda kucağıniza almayı nasip etsin. Umutsuz olmayın sadece. Çünkü hormonlar bundan etkilenir.

Bebek olmama sorununuz doktor ne diyor demek istedim?
1 tane bile sorun yok. İyi kalitede yumurtalar, iyi kalitede spermler var. Ama tedavilerle bile hamile kalamadım. Gittiğim profesörler normal yolla nasıl olmuyor hayret diyorlar. Defalarca tedavi gördüğümü anlattığımda dahada şaşırıyorlar. Ankarada istanbulda en çok bilinen prof.lara gittim ama sebep yok bulamadılar şaşkınlar. Ne yapıcaz bilemedim

Olabilir de olmayabilir de bunu bilemeyiz ama bence hayata gelmemis bir bebek icin,bir hayal icin kendinizi bu kadar sartlamayin. Olmasa da yasayabilir,mutlu olabilirsiniz. Hersey cocuk sahibi olmak demek degil ki. Dunyaya gelmis ama mutsuzluga mahkum ne cocuklar,ne aileler var. Kendi degerinize,kendi mutlulugunuza odaklanin. Sizin cocuk dogurmaktan baska misyonlariniz da var. Kendinizi sevin,hayat kisa.Ha belki biraz kafanizi rahatlatsaniz,bosverseniz olacak. O zaman bu avare gunleri cok ararsiniz

Mutlaka yaptırmıssınızdır ama rahim filmi cekıldinız mı?

Sizin anne olmak konusunda olumsuz kök inanclariniz var diye düşünüyorum. Yesim Kuzu Evet Derseniz Olur kitabini lütfen edinin. Thetha healing yontemini bi araştırın. Hicbir sorun yokken bebek olmamasinin boyle bir aciklamasi olabilir ancak.

Kilonuz kaç? Bi yerde kiloyla bağlantılı olduğunu okumuştum. Hiç bir sorun yoksa belki bundan dolayıdır. Allah tez vakitte sağlıklı bir evlat nasip eder İnşallah.

Üzülmeyin arkadasimin 10 sene olmadı aile zoruyla tedavi icn hast. Gttgnde test yapldi ve hamile oldugu ortaya cikti öncelikle kilolumusnz cunku kilo ck buyuk etken ben zayfladgm zaman hamile kaliyorum kiloluyken olmuyo

Ozaman arkadasım soyle dusun, hamd olsun sıkıntımız yok demek ki daha vakti degıl.
Ya sorunun olsaydı, imkansız gebelik denseydi.
Beterin beteri var.

Üzülmeyin arkadasimin 10 sene olmadı aile zoruyla tedavi icn hast. Gttgnde test yapldi ve hamile oldugu ortaya cikti öncelikle kilolumusnz cunku kilo ck buyuk etken ben zayfladgm zaman hamile kaliyorum kiloluyken olmuyo
Biraz kilom var malesef 70 kiloyum. 1.60 boyum var. Doktorlara soruyorum acaba kilodan mi diye. Adetiniz düzenliyse kilo çok büyük etken değil diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…