Çok umutsuz ve mutsuzum :(

1 tane bile sorun yok. İyi kalitede yumurtalar, iyi kalitede spermler var. Ama tedavilerle bile hamile kalamadım. Gittiğim profesörler normal yolla nasıl olmuyor hayret diyorlar. Defalarca tedavi gördüğümü anlattığımda dahada şaşırıyorlar. Ankarada istanbulda en çok bilinen prof.lara gittim ama sebep yok bulamadılar şaşkınlar. Ne yapıcaz bilemedim
Sizin sorununuz %90 psikolojik
Hayatta herseyi çok kafaya takan karamsar evhamlı biri misiniz ?

Nasipten öte yol yok.. Ben de 2 yıldır beklıyorum, hiçbir sorun görünmemesine ragmen olmadı.. Vaktimiz var demek ki daha..
İnşallah Rabbım size de, bana da, tüm isteyenlere nasip eder ❤️

Merhaba hanımlar. Ben kendimi o kadar yalnız ve mutsuz hissediyorum ki içimi dökmek istedim. 7 yıllık evliyim ama bebeğimiz olmadi. 3 kere aşılama, 5 kere tüp bebek denedik olmadi. Doktorlar hiçbir sorun yok diyor ama o kadar umudumu kaybettim ki. Sürekli ağlamak istiyorum. Her arkadaş ortamında herkes çocuğunu doyurmaya çalışıyor onunla ilgileniyor ben sanki kalabalığın içinde yapayalnızım. Herkes çok bilmiş şu doktora git, benim yengemin teyzesinin kızı şu doktora gitti hamile kaldı, bence kilo ver senin kilodan olmuyor vs...... hepsinden çook bunaldım sıkıldım. Evlâdım olsun yuvam şenlensin istiyorum. Eşimin baba olmasını istiyorum. Ama bazen o kadar korkuyorum ki.. ya hiç olmazsa? 5 kere tüp bebek denedik olmadı yine olmazsa ya? Diyorum. Ve oturup bu düşünce içinde saatlerce ağlıyorum. Sonra gözyaşlarımı silip herkese gülümsüyorum. İçimde paramparçayım. Geçer mi bu günler. Bende bebeğime sarılıp uyurmuyum bir gece😭
Rabbim inşallah en kısa zamanda bebeğinizi versin size.Bence birazda olsa kafanızdan atın bebek fikrini canım inan hiç ummadığın bi anda Rabbim vericektir.Kendim yaşamış biri olarak söylüyorum bunu

1 tane bile sorun yok. İyi kalitede yumurtalar, iyi kalitede spermler var. Ama tedavilerle bile hamile kalamadım. Gittiğim profesörler normal yolla nasıl olmuyor hayret diyorlar. Defalarca tedavi gördüğümü anlattığımda dahada şaşırıyorlar. Ankarada istanbulda en çok bilinen prof.lara gittim ama sebep yok bulamadılar şaşkınlar. Ne yapıcaz bilemedim
Bence bir süre dinlenin..o tedaviler hep yüklenilen hormonlar..vücut dengenizi alt üst etmiş olabilir bir sorunumuz da yok diyorsunuz bir süre doğal yoldan deneyin tekrar

Yumurtlama tembelligi diye biseyle karsilasmisti bi arkadas
Onunda sorunu yoktu dr. Farketmisti ilac fln kullanmisti akabinde hamile kaldi hemen
Bi sorununuz yokmusya belki yumurtlama catlama fln olmuyordur
Bide 10-15 sene sonra olanlar var onlar napsin olsunmu hersey nasip kismet bi sorununuzda yokmus
Bence guzeeel bir diyete girin hem saglikli beslenirsiniz
Birde bir ust segment dr. Gorunun umarim en kisa zamanda bebeginiz olur

Kilonuz çok yokmuş, bence kilo ile alakalı değildir, sadece kendinize bi uğraş bulup düşünmemeye psikolojinizi etkilememeye çalışın, inşallah tez zamanda güzel haber verirsiniz.

İnsanların akıl vermesi de bu yüzden işte. Kg , ek bitkisel destek, psikolojik rahatlık vs bunlar etkili diyorlar. Drlar dahi teşhis koyamamışken insanların çözüm yorumlarını çok bilmişler diye algılamak bence hoş değil. Dr dahi bilmiyor doğal olarak kimse bilmiyor, demek ki olmaması için tıbbi sebep yok . Bence güzel bir şey bu. Belki sadece psikolojiktir , öyle bir rahatlamaya girseniz destekle. genelde ne zaman çocuktan vazgeçtik o anda oldu diyorlar. Çok bilmiş değilim ama böyle durumlarda var.

Merhaba hanımlar. Ben kendimi o kadar yalnız ve mutsuz hissediyorum ki içimi dökmek istedim. 7 yıllık evliyim ama bebeğimiz olmadi. 3 kere aşılama, 5 kere tüp bebek denedik olmadi. Doktorlar hiçbir sorun yok diyor ama o kadar umudumu kaybettim ki. Sürekli ağlamak istiyorum. Her arkadaş ortamında herkes çocuğunu doyurmaya çalışıyor onunla ilgileniyor ben sanki kalabalığın içinde yapayalnızım. Herkes çok bilmiş şu doktora git, benim yengemin teyzesinin kızı şu doktora gitti hamile kaldı, bence kilo ver senin kilodan olmuyor vs...... hepsinden çook bunaldım sıkıldım. Evlâdım olsun yuvam şenlensin istiyorum. Eşimin baba olmasını istiyorum. Ama bazen o kadar korkuyorum ki.. ya hiç olmazsa? 5 kere tüp bebek denedik olmadı yine olmazsa ya? Diyorum. Ve oturup bu düşünce içinde saatlerce ağlıyorum. Sonra gözyaşlarımı silip herkese gülümsüyorum. İçimde paramparçayım. Geçer mi bu günler. Bende bebeğime sarılıp uyurmuyum bir gece😭
Rabbim en yakın zamanda isteyen arzulayan herkese Bebeişini kucağına almayı nasip etsin Sizede inşAllah moralinizi düşürmeyin Rabbimin ol deyişte olduramayacağı bişey yoktur inşAllah

Ne profesörlere gittim, neler denedim ikinci çocuk için. üstelik bende yaş faktörü de vardı (şu an 44 yaşındayım ikinci oğlum 2 yaşında) ama bana mucizemi getiren doktorumla tanıştım, umarım sizde doğru insanı bulursunuz. Ben Ankara'dayım ve öğrendim ki bir çok tüp bebek uygulaması yapan profesörler kişiye özel değil ezberlenmiş rutinlerle çalışıyor. rast geldiğim doktor profesör değildi ama işinin ehliydi, transferimden 6 ay önce sadece benim ve eşimi hamileliğe hazırlamak için kişiye özel çalıştı.

Aynı mucizeyi seni bulması için dua edeceğim :dua:

İçinizi rahat tutun çok gençsiniz henüz. Bir ay soğan Kürü, ertesi ay incir Kürü deneyin. Allah tez Bir zamanda hayırlı bir evlat versin inşallah size ☺️

7 yilda onca asilama ve tup bebek denemesi biraz fazla degil mi arkadasim? Anliyorum yani.cok istiyorsunuz cocuk sahibi olmayi ama bunyenize hic rahat vermemissiniz,panik halinde cocuk istiyorsunuz. Bir sure kendi haline biraksaniz bunyeyi? Belli ki cok evhamlisiniz,her seyi dert ediyorsunuz. Biraz sakin olun. O arkadas ortamlarinizda cocuk sahibi olan herkesin etrafiyla ilgilenemeden,bulundugu yerin tadini cikaramadan cocukla cebellestigini gorun bence biraz ;) cunku hayat her zaman tozpembe degil. Cocuk sahibi olmak cidden cok zor bir is ve omur boyu mesai istiyor. Ben sizin yerinizde olsam anin tadini cikaririm. Elbet bir gun sizin de cocugunuz olur,sadece kendinize ve bunyenize biraz zaman verin. Kendinizi o ilaclardan ignelerden bir sure uzak tutun, kendiliginden olacagini goreceksiniz

kilonuz aşırı yok ama belki gerçekten kilo ile ilgilidir bunca uğraşmışsınız bir ihtimal dahi olsa denemeye değmez mi? bence klilo vermeye çalışın bir de bunu deneyin.
kilo gerçekten etkiliyor olabilir. evet kilosu çok yüksekken hamile kalan kadınlar var ama her insanın bünyesi farklı.

İlk çocuğum 5. Yıl doğdu. (6 aşılama 3 düşükten sonra Konudan uzaklaştığımızda tedavisiz hamile kaldım) şimdi sonradan üçüzlerimle 4 çocuk annesiyim. Olur tatlım sadece konudan uzaklaş

Şu an çok dile getirilmiyor ama uzmanlar da diyor. Tüp bebek tedavisi kadının hormonlarını, organlarını alt üst eden bir tedavi biçimi. Vücudu çok yorar. Konuşması kolay diyeceksiniz ama zaten çok genç evlenmişsiniz.ama çok da yüklenmişsiniz. Biraz rahat bırakın, ama gerçekten rahat bırakın. Paketli gıdaları, zararlı yiyecekleri hatta üç beyazı terkedin. Eşinizle tatile çıkın, gezin, biraz birbirinize bakın. Hani çok hikayeler duyarız tatilde oldu, ne zaman düşünmedim o zaman oldu diye. Muhakkak bir sebebi vardır, teşhisi konmamış henüz. Siz bir de böylesini deneyin. Olanda da olmayanda da hayır vardır deyin, çocuksuz zamanlarınızın tadını çıkarın çünkü hiç yapmamışsın. Allah hayırlısını versin size en güzelinden.

Back
X