- 1 Temmuz 2020
- 21
- 8
- 1
- 32
- Konu Sahibi Sevilaylay01
-
Çok şükür tabiki. Ama umutsuzluk o kadar kötü bir his ki. Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasınOzaman arkadasım soyle dusun, hamd olsun sıkıntımız yok demek ki daha vakti degıl.
Ya sorunun olsaydı, imkansız gebelik denseydi.
Beterin beteri var.
Sizin sorununuz %90 psikolojik1 tane bile sorun yok. İyi kalitede yumurtalar, iyi kalitede spermler var. Ama tedavilerle bile hamile kalamadım. Gittiğim profesörler normal yolla nasıl olmuyor hayret diyorlar. Defalarca tedavi gördüğümü anlattığımda dahada şaşırıyorlar. Ankarada istanbulda en çok bilinen prof.lara gittim ama sebep yok bulamadılar şaşkınlar. Ne yapıcaz bilemedim
Herkesin derdini dert ederim kendime. Herşeye yetişmek isterim. Evet çok evhamlıyımSizin sorununuz %90 psikolojik
Hayatta herseyi çok kafaya takan karamsar evhamlı biri misiniz ?
Bende aynen öyleyim.Herkesin derdini dert ederim kendime. Herşeye yetişmek isterim. Evet çok evhamlıyım
Rabbim inşallah en kısa zamanda bebeğinizi versin size.Bence birazda olsa kafanızdan atın bebek fikrini canım inan hiç ummadığın bi anda Rabbim vericektir.Kendim yaşamış biri olarak söylüyorum bunuMerhaba hanımlar. Ben kendimi o kadar yalnız ve mutsuz hissediyorum ki içimi dökmek istedim. 7 yıllık evliyim ama bebeğimiz olmadi. 3 kere aşılama, 5 kere tüp bebek denedik olmadi. Doktorlar hiçbir sorun yok diyor ama o kadar umudumu kaybettim ki. Sürekli ağlamak istiyorum. Her arkadaş ortamında herkes çocuğunu doyurmaya çalışıyor onunla ilgileniyor ben sanki kalabalığın içinde yapayalnızım. Herkes çok bilmiş şu doktora git, benim yengemin teyzesinin kızı şu doktora gitti hamile kaldı, bence kilo ver senin kilodan olmuyor vs...... hepsinden çook bunaldım sıkıldım. Evlâdım olsun yuvam şenlensin istiyorum. Eşimin baba olmasını istiyorum. Ama bazen o kadar korkuyorum ki.. ya hiç olmazsa? 5 kere tüp bebek denedik olmadı yine olmazsa ya? Diyorum. Ve oturup bu düşünce içinde saatlerce ağlıyorum. Sonra gözyaşlarımı silip herkese gülümsüyorum. İçimde paramparçayım. Geçer mi bu günler. Bende bebeğime sarılıp uyurmuyum bir gece
Bence bir süre dinlenin..o tedaviler hep yüklenilen hormonlar..vücut dengenizi alt üst etmiş olabilir bir sorunumuz da yok diyorsunuz bir süre doğal yoldan deneyin tekrar1 tane bile sorun yok. İyi kalitede yumurtalar, iyi kalitede spermler var. Ama tedavilerle bile hamile kalamadım. Gittiğim profesörler normal yolla nasıl olmuyor hayret diyorlar. Defalarca tedavi gördüğümü anlattığımda dahada şaşırıyorlar. Ankarada istanbulda en çok bilinen prof.lara gittim ama sebep yok bulamadılar şaşkınlar. Ne yapıcaz bilemedim
İnsanların akıl vermesi de bu yüzden işte. Kg , ek bitkisel destek, psikolojik rahatlık vs bunlar etkili diyorlar. Drlar dahi teşhis koyamamışken insanların çözüm yorumlarını çok bilmişler diye algılamak bence hoş değil. Dr dahi bilmiyor doğal olarak kimse bilmiyor, demek ki olmaması için tıbbi sebep yok . Bence güzel bir şey bu. Belki sadece psikolojiktir , öyle bir rahatlamaya girseniz destekle. genelde ne zaman çocuktan vazgeçtik o anda oldu diyorlar. Çok bilmiş değilim ama böyle durumlarda var.1 tane bile sorun yok. İyi kalitede yumurtalar, iyi kalitede spermler var. Ama tedavilerle bile hamile kalamadım. Gittiğim profesörler normal yolla nasıl olmuyor hayret diyorlar. Defalarca tedavi gördüğümü anlattığımda dahada şaşırıyorlar. Ankarada istanbulda en çok bilinen prof.lara gittim ama sebep yok bulamadılar şaşkınlar. Ne yapıcaz bilemedim
Rabbim en yakın zamanda isteyen arzulayan herkese Bebeişini kucağına almayı nasip etsin Sizede inşAllah moralinizi düşürmeyin Rabbimin ol deyişte olduramayacağı bişey yoktur inşAllahMerhaba hanımlar. Ben kendimi o kadar yalnız ve mutsuz hissediyorum ki içimi dökmek istedim. 7 yıllık evliyim ama bebeğimiz olmadi. 3 kere aşılama, 5 kere tüp bebek denedik olmadi. Doktorlar hiçbir sorun yok diyor ama o kadar umudumu kaybettim ki. Sürekli ağlamak istiyorum. Her arkadaş ortamında herkes çocuğunu doyurmaya çalışıyor onunla ilgileniyor ben sanki kalabalığın içinde yapayalnızım. Herkes çok bilmiş şu doktora git, benim yengemin teyzesinin kızı şu doktora gitti hamile kaldı, bence kilo ver senin kilodan olmuyor vs...... hepsinden çook bunaldım sıkıldım. Evlâdım olsun yuvam şenlensin istiyorum. Eşimin baba olmasını istiyorum. Ama bazen o kadar korkuyorum ki.. ya hiç olmazsa? 5 kere tüp bebek denedik olmadı yine olmazsa ya? Diyorum. Ve oturup bu düşünce içinde saatlerce ağlıyorum. Sonra gözyaşlarımı silip herkese gülümsüyorum. İçimde paramparçayım. Geçer mi bu günler. Bende bebeğime sarılıp uyurmuyum bir gece
Esinizde problem olabilir miRahîm filmi, ofis histeroskopi hepsini yaptırdım. Yok bişey. Hani adetten sonra kistler filan oluşurmuş kadınlarda. Çok şükür o kadar çok tedavi görmeme rağmen kistte olmadi. Yumurtlamam adetim herşeyim düzenli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?