- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 40
- Konu Sahibi Kaderbizedegulse
Cok iyi yerlerde dediginiz insanlarin mutlu sandiginiz insanlarin pek cogu mutlu degil.mutlu olanlar ne sekilde olursa olsun hzuurlu olmayi basarabilmis insanlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açıkcası ne güzel bir ilişkiniz var. Sizi seven aşk yaşatan biri. Burada kızlarımız yalnızlıktan evlrnemiyor. Sonra işiniz var kredi çekip ödeyecek kadar garantili. Burada işsizim diyen çok insan var. Bazen insan sadece kendine böyle olumsuz olduğunu düşünüyor. Ama inanın aşkı yaşamayan çok insandan işsiz olan çok insandan ve en önemli sağlıkla yaşamayan çok insandan şanslısınız. Onlarda sizin bu yazdıklarınız ı okuyup içi geçiriyorlar.İlişkim bitmedi. Hala bekliyoruz o da biraz insanı üzüyor.
herkesn bir derdi uğraştığı bir imtihanı var ALLAH sağlık versin gerisi olur zamanlaDüşüne düşüne deli olacağım dönemlerden geçiyorum. Bir insanın istediği hiç bir şey mi olmaz diyorum. Allah affetsin neden sadece biz böyleyiz herkes mutlu diye sürekli söylenir oldum. İnancı olan bir insanım çok da dua ederim ama olmayınca nasip değilmiş hayırlsıı buymuş deyip geçemiyorum o an. Ben dahil çevremdekiler de çok üzülüyor çünkü. Üzülen sadece ben olsam bu kadar takmazdım. 28 yaşındayım. 6 yıldır çalışıyorum. Ayrı yaşıyorum ailemden. Onlara da yardımcı olmak zorundayım cünkü babam çalışmıyor ve emekli de değil. 6 yılda kendine ne yaptın deseniz elimde 20 binden başka bir birikmisliğim yok. Cünkü sunun ihtiyacı vardı bunun ihtiyacı var diye diye bu günlere geldim. Hayatımda biri var tam işler yoluna girecek evleneceğiz dedik, kesin diye baktığımız iş konusu olmadı ve biz dağıldık. Her gün dua ediyorum, gece uykumdan uyanarak dua eder şekilde buluyorum kendimi. Evlenmek yuva kurmak istedim oNda da bir engelle karşılaştık hep. Bütün arkadaşlarım evli, böyle olunca da çevreden bir baskı oluyor. Sanki bir eksikliğim varmış gibi hissettiriyorlar insana. Evli olanları görünce ister istemez üzülüyorum çok da ortamlara giremiyorum, sürekli evlilik mevzusunu açtıkları icin. Bunun icin üzülürken, erkek kardeşim üniversiteden mezun olunca atanamadı. İş kuracak diye 25 bin kredi çektim. Sonra da polislik mülakatlarına girdi ben o sırada krediyi cekmis bulundum. 6 aydır da ödüyorum. Kardesim de 6 aydır yanımda sonuç bekliyordu( bu arada işsiz ikimizin masraflarını ben karşılıyordum) dün sınav açıklandı kazanamamış. Simdi dünden beri onu toparlamaya çalışıyorum. Suan bu hastalık yüzünden işi de olmayacak bir süre. Kesin gözüyle bakmıştık yine polisliğe de. Aynı şekilde erkek arkadasım gibi o da dağıldı. Çevreme bakıyorum herkesin işi yolunda biz niye böyleyiz diyorum. Bir seyi çok isteyince olmaz sözü gercekten doğru. Allah bizi sınıyor artık buna inanıyorum. Karışık yazmıs olabilirim. Şimdiden kusura bakmayın. İçimi dökmek istedim.
Allah iyiligini versinEndişe etme:) biz de eşimle günde on defa aynı şeyi düşünüyoruz. Herkesin işi yolunda ama bizim işlerimiz neden bu şekilde diye. İstediğimiz ve beklediğimiz hiç bir şey gerçekleşmedi. Tam sonucunu almayı beklediği mahkeme vardı artık son celseydi. Beş yıldır ugrasiyordu. Nisan ayindaydi:) ertelendi... Girmek için uğraştığı bir iş vardı Mart'ta iki kişi alinacakti. İnanılmaz uğras verdik. Ertelendi:) senin yine 20 bin birikmisin var,bizim şu an ödediğimiz 20 bin kredi var. ev kira, bebek var ve eşimin iş yeri kapandı
şimdi tekrar düşün istersen, her kesin her şeyi yolunda mı?
Eşimin kardeşinin kocasının eşime çok zararı oldu. Daha dün akşam esmke otururken "biz dışında herkes mutlu. Falan kişinin bile işleri yolunda. Biz nerde yanlış yapıyoruz da herşey ters gidiyor" diye sordum. Gece eşimin kardeşinden bir telefon:) kocası evi terk etmiş... Sabah bir telefon daha, iş yeri maaşlarını vermemiş ve süresiz ücretsiz izin. Kocası da nerede meçhul
hemen içimden dedim ki Allah'ım bunu bana cevap olarak mi verdin:) yani gerçekten öyle düşünme. Ben dün akşam söyledim, cevabım ilahi bir şekilde geldi. Herkesin her şeyi dört dörtlük değil. Biz öyle sanıyoruz. Ulan ben de her şeyimizi ortaya döktüm
ama hayat su sıralar herkes için b*k gibi:)
Haha teşekkür ederimAllah iyiligini versininsalhh işin gücün rast gider esinle