Çok ürpertici bir şey yaşadım lütfen okuyup yorumunuzu söyler misiniz.

hayatim321

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2013
344
8
16
35
İstanbul
Merhabalar,

geçenlerde çok ama çok ilginç bir şey geldi başıma. Çok araştırdım ama bir sonuca ulaşamadım bu sebeple buraya yazmak istedim belki aynı şeyi yaşayan ya da konuya hakim olan birileri vardır diye.
Eşimle yattık uyuyoruz, ben sabaha karşı 04:45 de birden uyandım, ne bir rüya görüyordum ne de bir sese uyandım, öylesine birdenbire uyandım. Diğer tarafıma döndüm ve eşime sarıldım tam tekrar dalacakken birden bir ses ama nasıl bir ses sanki 50 tabak çanak birden yere düştü. Kalbim yerinden çıkacak gibi çarpmaya başladı, hemen yatakta doğruldum ve eşime (tabii o ses uyandı) ne oldu böyle dedim. O beni sakinleştirmeye çalıştı ama nafile kalk dedim gidip bakalım ne oldu diyem dedim. Sonra kalktık eşim önden gidiyor ben peşinden, mutfağa gitti ve bana gel gel dedi, bende gittim.
(NOT: geçenlerde benim evde temizlik vardı, annem bizim kapıcıyı getirmiş yani annemin kapıcısı ve annemde bizde, bu arada kapıcı annemleri çok sever )
Benim mutfakta cam var ve camın önünde kavanozları koymam için bir yer var, yani camın önünde fındık, ceviz, badem, kuru üzüm gibi kavanozlar, bir ufak bal şişesi ve yemek yaparken yemek kaşığını koyabilmem için bir porselenden bir şey var. Cam sanırım temizlik gününden biraz aralık kalmış ve o gece rüzgar vardı. Bakın gerçekten çok enteresan ve mantıklı bir gerekçe bulamıyorum. Cam rüzgardan iyice açılıyor ve kavanozları bal şişesini ve porselenden olan şeyi aşağa indiriyor. Burasıda biraz ilginç yani o kadarcık rüzgar nasıl oluyor da o büyük kavanozları aşağa indiriyor. Ama size şimdi asıl ürpertici olanı anlatıyorum. Arka tarafta iki büyük kavanoz onların önünde küçük kavanoz onun önünde bal şişesi ve yanında da porselenden olan şey var. Arka tarafta duran 2 büyük kavanoz sanki elle alınmış gibi lavabo tezgahında duruyor ve peş peşe, onların önünde duran küçük kavanoza hiçbir şey olmamış öylece orada duruyor. Bal şişesi lavabonun için düşmüş ve porselenden olan şey de düşmüş. Ama hiçbir şey kırılmamış. Ya her şeyi geçtim o iki kavanoz nasıl oluyor da elle konuşmuş gibi lavabo tezgahında duruyor?? Düşen bir şey pozisyon değiştirip düşmez mi nasıl oluyorda sanki elle alınıp konulmuş gibi düzgün bir şekilde aşağa inmiş ve onların önünde duran küçük kavanoza nasıl hiçbir şey olmamış????
Kafayı yicem mantıklı bir açıklaması yok, anneme anlattım çok ilginç dedi sen bol bol dua et dedi. Eşim olayın farkında ama beni daha da heyecanlandırmamak için fazla bir şey demiyor.
Hırsız diceksiniz olamaz site girişinde güvenlik var ve hatta bizim kapımızın hemen önünde de güvenlik var bu imkansız. Buna ne diceksiniz çok merak ediyorum. Çok korktum çok. Tövbe tövbe acaba diyorum ne bileyim yani. Lütfen bana yardımcı olur musunuz. Okuduğunuz için teşekkürler.

Canım bence rüzgarla cam açılmış onları savurmuş olabilir böyle şeyler banada çok oluyor ama muhakkak bir mantıklı açıklaması oluyor. Kafayı takma böyle şeylere aklından geçenlerle bağdaştırma yani.

okuren cok gerıldım..mantıklı açıklama olarak ruzgar dıyelım..
ama sen yınede evınde bı kuran okut..
kendınde bol bol felak nas oku..
bıde kesın derler sırkelı suyla evını sıl..

ama belkıde kedıdır..kaçıncı kattasın bılmıyorum ama cam acıktı dıyosun ya..:44::44:

kavanozları evdekilerden biri koymuştur. nerede oturuyorsun bilmiyorum ama bugünlere aşırı rüzgar var. değil kavanoz devirmek çatı bile uçuruyor. korku kötü şeyleri çağırır. hiç kendini korkutma. felak nas ihlas oku. içini ferah tut.

Alt kattayım, ama camın önünde sineklik var yani imkansız bu da. O zaman anneme söyleyim de bir daha ki sefere evi sirkeli su ile temizletsin.

bence hiç başka şeylere yorma hatta güvenliği de artırın çünkü bu belli ki hırsız.önce büyük kavonozları almış ses çıkmasın diye yerleştirmiş sonra de diğerlerini devirince uzaklaşmış oradan..okur okumaz başka bişey olabileceğini düşünmedim açıkçası.çevrenizde güvenlik olsa bile hırsızlar çok usta bu konuda.

ayrıca çok tedirgin olduysan gece yatmadan bol bol dua et evde bi Yasin okut bunların zararı olmaz sonuçta.

canım kardeşim hırsızlar tam bahsettiğin saate eve girerler
güvenlik falan hakgetire
özellikle açık cam kapı var mı diye bakarlar
sizin eve girmek istemiş
camın önündekileri eliyle sesizce indirmeye çalışırken birkısmını devirip kaçmış
adım gibi eminim böyle olduğuna
güvenlik kamerası kayıtları yok mu?
sen yine duanı et tabi ama olayların onlarla ilgisi yok

Güvenliklerin bulunması bile caydırıcı değil artık hırsızlar için.
o yüzden hırsız olma ihtimali yüksek görünüyor. zemin kat acık cam kolay giriş-çıkış.

ama o kavanozlarla işi neydi :44:

rüzgara gelince acayip şiddetli bizim bahçemizdeki ağaç dalı kırılmış geçen gün.yani rüzgardan düşme ihtimali de var.

bak bence dediğin çok mantıklı. arkadaş kendiliğinden uyandım dedi ya aslında kesin bir ses veya kıpırtıya uyandı farkında değil. sonrada ses oldu. valla hırsızlar kameraya el sallayarak iş yapıyorlar bizim sitede kamera var güvenlik var öğle 1:30da hırsız girmiş bir daireye. güvenlik 10 dakka yerinden ayrılınca.takip ediyorlar işte. allah korumuş.

Bence de arkadaşlara katılıyorum,mutlaka mantıklı bir açıklaması vardır bence.
Biz de mesela saksı falan devrilmişti,annem böyle şeyler oluyo sanmıştı,sonra bi baktık o ağır saksıyı gerçekten de rüzgar devirmiş

Gerçekten ürktüm .
Bana da hırsız gibi geldi .
Dua et bol bol .
Sakın pencerelerin açıkken uyuma daha .

İnanç meselesi
bizden başka varlıkların olduğu herkesçe biline inanıp inanmamak tercih meselesi.
Bana mantıksız tuhaf gelmedi sadece ürpertici bir olay...
Somut bir sebep bulamıyorsan muhtemelen onlardır...

99 depreminde o şiddetli sallantıya hoplamalara karşın evdeki tüm eşyalar düşmüş devrilmiş televiyonsa tv sehpasındandan bir tık bile oynamamıştı- buzdolabı kapağı açılmış içinde ne var ne yoksa devrilmiş yemek tenceresi olduğu gibi yerde duruyor sanki bir el almış onu yere koymuş gibi oluyor yani korkma korkutma kendini

Son düzenleme:
Valla açıkçası ben olayı cam, tezgah vs. gözümde tam canlandıramadım, o yüzden ne kadar garip bir durum olabileceğini de kestiremiyorum haliyle ama, bana da hırsız işi gibi geliyor. Öyle doğaüstü şeyler aramayın altında, kesinlikle insan işidir. Gerçi tel var demişsiniz camda, tel de açık mıydı?

hırsızdı bende annemgilin sitede 2 tane güvenlik var 4.kata girmiş çelik kapıyı açmışlar bide güvenlikten geçmiş bunlar düşün hele.hırsızdı bence büyük kavanozları sessizce koymuş digerleri devrilince ses olunca kaçmış belli şükret ALLAH,a ki seni uyarmış uyandırmış sadaka ver bence.geçmiş olsun bacım.

Hayır eşim özellikle baktı ama telde herhangi bir yırtılma ya da bir şey yoktu. Bu akşam resmini çekeyim ve yarın burada yayınlayayım en iyisi çünkü bende tam anlatamamış olabilirim o zaman daha net görebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…