- Konu Sahibi Loveliiess
-
ince ama kat kat giyinin, yün ya da pamuk dokumayı tercih edin ve fanila giyin.
termal çamaşırlar var taytlar falan epey sıcak tutuyorlar.
Ev küçük, doğalgazı da yakıyorum. Ev ılık ama ben de geceleri çok üşüyorum. Titremede oluyor. Kansızlık var bende hep üşüyorum.
Sana tavsiyem polar pijama giy altına da sıcak tutan termal tayt. O zaman sıcacık oluyor. Bir de battaniye şart. Yorgan tek başına yeterli değil
Biz 20 liraya ısıtıcı almıştık 2 yıldır kullanıyoruz :)Cebimde son 43 tl var :) bununla ne yapabilirim bilmiyorum.
Yatarken ısınmanın güzel yolu sıcak su torbası... Yoksa da evde illa cikar boş şişeleri sıcak suyla doldur at yatagin icine girmeden önce bak nasıl fırın gibi oluyoragustosta b...... donan bi insan olduğum icun iyi bilirim ısınma yollarını...
umarım, çok teşekkürler.benimde yaz-kış ayaklarım üşür sizi çok iyi anlıyorum umarım kendinize kalıcı birçözüm bulursunuz
aynen bende de tiroid var evin sıcak olsa bile üşüyorum.kansızlıkta var tabi ama biraz aştım artık.Trioid sorunun var ise o d yapar , kendimden biliyorum millet yatarken soyunur ben kat kat giyiniyorum , kışın bir kazak alırken şık olmasndan ziyade kalınlıgına bakıyorum moğollar gb dolaşıyorum yani trioidne de baktır istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?