• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üşüyorummm :(

pembesalyangoz2

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
677
144
123
Edirne
Kızlar oda 20 derece olmasına rağmen aşırı üşüyorum.2 kat kazakla duruyorum.ayaklarım buz gibi ve bu sebepten dolayı sanırım sık sık tuvalet gidiyorum. :(
20 derece yeterli bi sıcaklık değil mi .normal mi bu kadar üşümek. Kansız falanda değilim.
Bi fikri olan var mı . hayatımı yorgan altında sürdürüyorum resmen

Hava soğuk valla üşümen normal...İnsan camdan bakınca bile içi üşüyor . Şuan burada yerlerde hala kar var.
Bırrrrrrr ...............

Kızlar oda 20 derece olmasına rağmen aşırı üşüyorum.2 kat kazakla duruyorum.ayaklarım buz gibi ve bu sebepten dolayı sanırım sık sık tuvalet gidiyorum. :KK43:
20 derece yeterli bi sıcaklık değil mi .normal mi bu kadar üşümek. Kansız falanda değilim.
Biz geçen ay kombiyi en düşük derecede açıyorduk ev Hamam gibi oluyodu şimdi bilmem kaç dereceye aldım ama hala soğuk:(

Kızlar oda 20 derece olmasına rağmen aşırı üşüyorum.2 kat kazakla duruyorum.ayaklarım buz gibi ve bu sebepten dolayı sanırım sık sık tuvalet gidiyorum. :KK43:
ne tesadüf bugün bende donuyorum

son 3 gündür özellikle ısınmak nedir bilmedim:KK53:

Neyle ısınıyorsun?

Bizim kombi 70 dercede oda termostatı 22 derecede evin içi sıcak. Doğal gaz kullananlara da burdan tavsiye verelim muhakkak oda termostatı taktırın ve kombiniz en yüksek sıcaklığa ayarlı olsun. Bu hem size tasarruf sağlayacak hem de ısıyı sabit tutacaktır.

Bu arada saçlarını ıslatmadan sıcak bir duş alırsan ısınmana yardımcı olacaktır. Kat kat giyinmek kan dolaşımını yavaşlatacağı için daha çok üşürsün.

Hasta değilseniz kan dolaşımında sorun var demektir. Ayaklarınıza ve dizinize kadar olan bölgeye masaj yapın. Varsa döner başlıklı masaj aletleri kullanın, çok etkili.

Kedim koltuga işedi biz de bu havada koltuk yıkattık. O sebeple tv yi falan aldık yatak odasına gectik koltuklar kuruyana kadar. Yorgan altındayım hep çakkiselmiş ya. Yorgan ört üstüne yorgan.

Pekmezli süt ic bak sonra neler oluyor süt sevmeden 1 yemek kaşığı falan kullan pekmez eğer pekmez Orjinal se emin ol usumezsin

Ayaklarını saç kurutma makinasıyla ısıt :)
Sonra kalk birşeylerle uğraş, Kan bir dolaşsın, kendine gelirsin.
Hareketsizlikten üşüyorsun.

Benim için oda sıcaklığı 22 derece olmalı. Altında üşüyorum. Isınmıyorsa daha fazla kalın giyin. Patik falan...

:KK53:bence sen üşümüyorsun benim üsütmde badi üstündede 3 hırka var :-) 45 derecede yakıyoruz :cool: ayakta patiğim ve çorabım var :confused:

47-48 e alıncada terliyoruz anlamadım gitti:KK64:

Back
X