- 23 Haziran 2014
- 649
- 331
- 103
- Konu Sahibi Limonsarisi
hanımlar gerçekten çok utanıyorum ama çok bunaldım.
sorunum tamamen kendimle. hamileyim 2 hafta öncesine kadar hiç bir sorun yoktu. gezmeyi seyahat etmeyi çok seven hareketli biriyim. 2 hafta önce ayrıntılı ultrasonda bebeğin plesantası aşağıda olduğunu söylediler. servikse 1.5-2 cm uzaktaymış. doktor seyahat ve ilişkiyi yasakladı. hatta olabildiğince hareket etme 26. haftaya kadar kendiliğinden yukarı çıkabilir dedi. yukarı çıkmasını bekliyorum.
bebeğimin sağlığı benim için herşeyden önemli. 2 haftadır mecbur kalmadıkça dışarı çıkmadım geçen hafta notere gitmem gerekti bi de bugün markete. gittim gitmesine ama çok fena oldum ikisinde de. dışardayken sorun yok kapalı bir mekana girince bi anda ateş basıyor. ani bir ter boşalması yaşıyorum gözlerim kararıyor bayılacak gibi oluyorum. evde de sürekli cam ya da balkon kapısı açıyorum. kombi kapalı.
eşim kat kat giyinip öyle oturuyor. hiç birşey demiyor sağolsun evi buz gibi yapıyorum ama yetmiyor elimde olsa balkonda yatıp kalkıcam.
şimdi sorunum şu evde bile fenalık geçiriyorum dışarı çıkmak istiyorum ama bebeğim için çok hareket etmek istemiyorum. eşimi de çok özlüyorum ama ilişki yasak diye yaklaşamıyorum çünkü biliyorum kendimi tutamam. kendi kendimle çelişiyorum herşey bebeğim için ama boğuluyormuşum gibi geliyor. nolur yargılamayın beni.
bebeğimin sağlığı önemliyken böyle ikilemde kaldığım için kendimden utanıyorum.

sakın dr söylediklerinin dışına çıkma bu günleri yatarak dinlenerek stresten uzak geçir yoksa inan hamilelik işkence oluyor.bu dönemi atlatırsan sonrası kolay canımmm.
hiçbirşeyi takma kafana o ateş basmaları ağlamalar zırlamalar alınmalar herşey normel.bak sonunda minicik bir pers yada prenses gelicek onun yüzünü görünce bütün çektiklerini unutuyorsun.