Arkadaşlar hepinize merhaba, bilenleriniz vardır bir süredir bir ilişkim var. Çok da iyi bir insandır kendisi gayet de anlaşırız bir problem yok. Ama geçen hafta yeni biriyle tanıştım, erkek arkadaşımın da tanıdığı birisive ben kendisinden biraz etkilendim Konuştukça o kadar çok ortak noktamız çıktı ki nasıl desem ruh ikizim gibi hissettim. Lütfen yargılamayın. Böyle bir his ilk defa başıma geldi. Şıpsevdi ya da sadakatsiz biri asla değilimdir. Hatta böyle durumlarda gerçekten sevsen başkasından hoşlanmazdın bile falan derdim ama demek ki büyük konuşmamak lazımmış. Lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım bu histen nasıl kurtulabilirim??
Erkek arkadaşından ayrıl. Sonra naparsan yap. Aldatan erkeklere laf ediyoruz, sana aynısı yapılsa ne hissedersin ?
Hissediyorsunuz işte ötesi var mı ?Yanlış anladınız galiba. Ben onunla bir birliktelikten ziyade bu histen nasıl kurtulabilirim diye soruyorum size.
Çok utanıyorum derken neden utaniyosun
Başlık hangisini tercih etmeliyim olmalı
Tercihin belli değil gerçekten belli olsaydı diğerinden etkilenmezdinTabi ki utanıyorum çünkü erkek arkadaşım böyle bir şeyi hak etmiyor. Başkasına karşı böyle bir şey hissettiğim için utanıyorum ve tercihim de belli zaten. Bu histen nasıl kurtulabilirim onu sormak istedim.
Tercihin belli değil gerçekten belli olsaydı diğerinden etkilenmezdin
Gönül bu, bir ufak hayranlık duygusu uyanmış olabilir, benzer olunca.
Şu halde, gözden ırak gönülden ırak misali hiçbir şekilde aynı ortamda olmamaya dikkat edecek, merakınızı dizginleyeceksiniz. Sosyal medyadan çaktırmadan takip edeyim, yok bir bakayım vb. sakın bulaşmayın.
Tabi basit bir hayranlık duygusuysa sorun olmaz da, öbür türlüyse bilemeyeceğim.
Kusura bakmada bunu unutsan bile yarin baskasinida ruh ikizin gorme ihtimalin yuksek bence erkek arkadasindan ayril adama haksizlik etme daha fazla sana yapilsa ne düşünürdun erkek arkadasin senin en yakin arkadasindan hoslansa amaan unutur nasilsa deyip devammi ederdinArkadaşlar hepinize merhaba, bilenleriniz vardır bir süredir bir ilişkim var. Çok da iyi bir insandır kendisi gayet de anlaşırız bir problem yok. Ama geçen hafta yeni biriyle tanıştım, erkek arkadaşımın da tanıdığı birisive ben kendisinden biraz etkilendim Konuştukça o kadar çok ortak noktamız çıktı ki nasıl desem ruh ikizim gibi hissettim. Lütfen yargılamayın. Böyle bir his ilk defa başıma geldi. Şıpsevdi ya da sadakatsiz biri asla değilimdir. Hatta böyle durumlarda gerçekten sevsen başkasından hoşlanmazdın bile falan derdim ama demek ki büyük konuşmamak lazımmış. Lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım bu histen nasıl kurtulabilirim??
Arkadaşlar lütfen yanlış anlamayın ben onu ruh ikizim gibi hissettim evet bunu itiraf ediyorum ama böyle bir şeyi erkek arkadaşıma yapamam. Bu histen nasıl kurtulabilirim diye soruyorum size.
Evliyim çocuğum da var ben o yaşı çoktan geçtimBen de aynı sizin gibi düşünüyordum, konunun başında da yazdım gerçekten sevsen hoşlanmazdın bile derdim diye ama büyük konuşmamak lazımmış. Bence siz de büyük konuşmayın. Ayrıca dediğim gibi elbette tercihim belli aksini düşünmedim bile.
Kusura bakmada bunu unutsan bile yarin baskasinida ruh ikizin gorme ihtimalin yuksek bence erkek arkadasindan ayril adama haksizlik etme daha fazla sana yapilsa ne düşünürdun erkek arkadasin senin en yakin arkadasindan hoslansa amaan unutur nasilsa deyip devammi ederdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?