- 16 Ekim 2016
- 7.414
- 45.729
- 498
Hayir yanlis anlamadim sadece konunun cok aci oldugunu anlatmaya calismak icin en yakin arkadasin dedim ayrica eger anlik hoslantiysa ki buda hic hos bisey degil zaten unutmaya calismana gerek yok zaten bidaha aklina gelmez ama unutmazsan da zaten anlik hoslanti degildir yani benim cevabim ayni erkek arkadasindan ayril aklin baskasindayken adama gunahYanlış anlamışsınız en yakın arkadaşı değil tabi ki sadece tanıyor. Ayrıca dediğim gibi bunca yıldır ilk defa böyle bir şey hissettim. Tabi ki önüme geleni ruh ikizim gibi hissetmiyorum. Yani bugün bu iki gün sonra başkası gibi bir durum yok.
o kişiden uzak dur. görme düşünme. kaç.Arkadaşlar hepinize merhaba, bilenleriniz vardır bir süredir bir ilişkim var. Çok da iyi bir insandır kendisi gayet de anlaşırız bir problem yok. Ama geçen hafta yeni biriyle tanıştım, erkek arkadaşımın da tanıdığı birisive ben kendisinden biraz etkilendim Konuştukça o kadar çok ortak noktamız çıktı ki nasıl desem ruh ikizim gibi hissettim. Lütfen yargılamayın. Böyle bir his ilk defa başıma geldi. Şıpsevdi ya da sadakatsiz biri asla değilimdir. Hatta böyle durumlarda gerçekten sevsen başkasından hoşlanmazdın bile falan derdim ama demek ki büyük konuşmamak lazımmış. Lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım bu histen nasıl kurtulabilirim??
Arkadaşlar lütfen yanlış anlamayın ben onu ruh ikizim gibi hissettim evet bunu itiraf ediyorum ama böyle bir şeyi erkek arkadaşıma yapamam. Bu histen nasıl kurtulabilirim diye soruyorum size.
çok uzun zamandır tanıdığınız insan mı yoksa daha yeni tanıştığınız biri mi? bi an boşluğa gelmiş olabilirsiniz ama baktınız olmuyor ayrılın. Ama şöyle bri durum ayrılsanızda o kişi ile ilişki yaşamanız zor arkadaşlarmış.
Ruh ikizin gibi hissedince niye başka bir gözle baktın? Ruh ikizinden illa sevgili mi olması gerekiyor çok iyi dost da olunabilir ama sen sanki sevgilinin o olması gerekiyormuş gibi yazmışsın konu başlangıcında. Bunda art niyet ararım ben hiç kusura bakmayın.Evet tabi ki, zaten öyle onla ilişkim olsun gibi bi düşüncem yok ki. Sadece gerçekten ilk defa bir kişiyi ciddi anlamla ruh ikizim gibi hissettim ama çabucak bu histen kurtulmak istiyorum. Başka bir niyetim ya da onunla bir ilişki beklentim zaten yok.
O histen, o adamdan uzaklaşmadan kurtulamazsın,berbat bir suçluluk yaşadığına eminim.
Belki de erkek arkadaşını gerçekten sevmiyorsundur ve bu olay onun kanıtıdır.
Ruh ikizin gibi hissedince niye illa başka bir gözle baktın? Ruh ikizinden illa sevgili mi olması gerekiyor çok iyi dost da olunabilir ama sen sanki sevgilinin o olması gerekiyormuş gibi yazmışsın konu başlangıcında. Bunda art niyet ararım ben hiç kusura bakmayın.
Hoşlanıyor musun yoksa arkadaşlığını mı sevdin?
Bazen bir kadınla da ruh ikizi gibi hisseder, arkadaş olmak istersiniz.
Madem farkı anlayabiliyorsun o zaman uzatmadan sevgilinden ayrılacaksın. Farkı bile bile devam etmen aldatmadır. Kendine yapılmasını istemediğin birşeyi başkasına yapma.Yani sizin fikriniz bir şey diyemem tabi ki ama arkadaşlık ve diğer hisler arasındaki farkı anlayabiliyorum, malesef arkadaşça bir çekim değil. Ayrıca art niyetim olsa onu da yazarım sonuçta anonim bir platform ne ben sizi tanıyorum ne de siz beni. Kimseden çekinecek halim yok. Durumu olduğu gibi yazdım işte.
Sevgilinizden bir süre uzak kalıp bu sürede hislerinizden tam anlamıyla emin olmaya çalışsanız bu nedenle ayrılmak en iyi çözüm gibi duruyo demiştim umarım halledersin çünkü örneğin eğer benim sevgilim böyle bişey hissetse ve bu sürede hala benimle olsa ben böyle bişey başıma gelsin istemezdim
Biraz empati yapmaya çalış lütfen
Ya bu histen kurtulamazsan o zaman ne yapmayı düsünuyosunÇok haklısınız, tabi ki hiç hoş bir durum değil ben de bunun farkındayım. Ama onunla bir gelecek düşüncem ya da sevgilimden ayrılıp onunla birlikte olayım gibi bir planım yok ki. Benim tüm planlarım erkek arkadaşımla. O yüzden bir an önce bu histen kurtulup, Erkek arkadaşıma da haksızlık etmeden hayatıma devam etmek istiyorum sadece
O kelebekler bir kere uçtu mu işin zor. Hislerini ne kadar bastırırsan o kadar güçlenir, saplantı haline gelir. Önce kendine dürüst ol. Her şey insanlar için, etkilenmiş olabilirsin. Kendinle açık açık yüzleş, ne hissediyorsun, ne istiyorsun. Sevgilin var diye beş çocukla adamı sokağa atmıyorsun ya. İlişkiler başlar, biter. Mühim olan ah almadan, medenice bitirebilmek. Kendine de bu kadar yüklenme yani dünyanın en büyük suçunu işlemiş gibi.Yani sizin fikriniz bir şey diyemem tabi ki ama arkadaşlık ve diğer hisler arasındaki farkı anlayabiliyorum, malesef arkadaşça bir çekim değil. Ayrıca art niyetim olsa onu da yazarım sonuçta anonim bir platform ne ben sizi tanıyorum ne de siz beni. Kimseden çekinecek halim yok. Durumu olduğu gibi yazdım işte.
Normalde yapılması gereken erkek arkadaşından ayrıl diğer erkekle çık !!! Sonuçta evli değilsin . Ama erkek arkadaşını bırakınca Sonra pişman olma keşke ayrılmasaydım deme!
Yani umarım bu senin ilk defa başına gelen birşeydir.Yoksa evliykende birinden hoşlanabilirsin ama bu tip şey her iki tarafıda üzer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?