Çok Utanıyorum :(

Hayir yanlis anlamadim sadece konunun cok aci oldugunu anlatmaya calismak icin en yakin arkadasin dedim ayrica eger anlik hoslantiysa ki buda hic hos bisey degil zaten unutmaya calismana gerek yok zaten bidaha aklina gelmez ama unutmazsan da zaten anlik hoslanti degildir yani benim cevabim ayni erkek arkadasindan ayril aklin baskasindayken adama gunah

o kişiden uzak dur. görme düşünme. kaç.

çok uzun zamandır tanıdığınız insan mı yoksa daha yeni tanıştığınız biri mi? bi an boşluğa gelmiş olabilirsiniz ama baktınız olmuyor ayrılın. Ama şöyle bri durum ayrılsanızda o kişi ile ilişki yaşamanız zor arkadaşlarmış.

Ben bunu aldatma olarak görmüyorum.. Sevgisizlikten de kaynaklanmıyor üstelik.
Gönül bazen hayranlık duyabiliyor çevresindekilere. Ben hiç yaşamadım ama imkansız asla olmaz da demiyorum.

Burada önemli nokta , sevgiliniz dışında başka bir insanla bu kadar uzun sohbet etmek ve öyle bir ortamda bulunmaktir. Sohbet ettiğiniz kişiden etkilenmişsiniz üstelik . Ayar çekilebilirdi sohbete.

Tercihiniz belliyse ve bu duygudan kurtulmak istiyorsanız ruh ikizim dediğiniz kişiyi tamamen hayatınızdan cikaracaksiniz.

Evet tabi ki, zaten öyle onla ilişkim olsun gibi bi düşüncem yok ki. Sadece gerçekten ilk defa bir kişiyi ciddi anlamla ruh ikizim gibi hissettim ama çabucak bu histen kurtulmak istiyorum. Başka bir niyetim ya da onunla bir ilişki beklentim zaten yok.

Sevgilini yeterince sevseydin boyle bir durum yaşamazdin ki, bir bosluk var demek ki, bu boslugu evlenmeden farketmek guzel. Cunku evlendikten sonra baskasina aşık olursab isler iyice sarpa sarar.
Cozum tek, sevgiliye yol verilecek, bu adamla olursa olur, olmazsa bile başkasına aşık olunur. Ama mevcut sevgiliyle bu is yurumez.

O histen, o adamdan uzaklaşmadan kurtulamazsın,berbat bir suçluluk yaşadığına eminim.
Belki de erkek arkadaşını gerçekten sevmiyorsundur ve bu olay onun kanıtıdır.

Ruh ikizin gibi hissedince niye başka bir gözle baktın? Ruh ikizinden illa sevgili mi olması gerekiyor çok iyi dost da olunabilir ama sen sanki sevgilinin o olması gerekiyormuş gibi yazmışsın konu başlangıcında. Bunda art niyet ararım ben hiç kusura bakmayın.

O histen, o adamdan uzaklaşmadan kurtulamazsın,berbat bir suçluluk yaşadığına eminim.
Belki de erkek arkadaşını gerçekten sevmiyorsundur ve bu olay onun kanıtıdır.

Evet doğru kelime sanırım "suçluluk duygusu" gerçekten dediğiniz gibi berbat hissediyorum.

Hoşlanıyor musun yoksa arkadaşlığını mı sevdin?

Bazen bir kadınla da ruh ikizi gibi hisseder, arkadaş olmak istersiniz.

Yani sizin fikriniz bir şey diyemem tabi ki ama arkadaşlık ve diğer hisler arasındaki farkı anlayabiliyorum, malesef arkadaşça bir çekim değil. Ayrıca art niyetim olsa onu da yazarım sonuçta anonim bir platform ne ben sizi tanıyorum ne de siz beni. Kimseden çekinecek halim yok. Durumu olduğu gibi yazdım işte.

Sevgilinizden bir süre uzak kalıp bu sürede hislerinizden tam anlamıyla emin olmaya çalışsanız bu nedenle ayrılmak en iyi çözüm gibi duruyo demiştim umarım halledersin çünkü örneğin eğer benim sevgilim böyle bişey hissetse ve bu sürede hala benimle olsa ben böyle bişey başıma gelsin istemezdim

Biraz empati yapmaya çalış lütfen

Hoşlanıyor musun yoksa arkadaşlığını mı sevdin?

Bazen bir kadınla da ruh ikizi gibi hisseder, arkadaş olmak istersiniz.

Hoşanmaktan ziyade etkilendim diyelim. Ortak noktalarımız falan yani sanki yapboz parçaları tam oturur ya birbirine öyle hissettim. Ve bu histen de bir an önce kurtulmak istiyorum.

Madem farkı anlayabiliyorsun o zaman uzatmadan sevgilinden ayrılacaksın. Farkı bile bile devam etmen aldatmadır. Kendine yapılmasını istemediğin birşeyi başkasına yapma.

Çok haklısınız, tabi ki hiç hoş bir durum değil ben de bunun farkındayım. Ama onunla bir gelecek düşüncem ya da sevgilimden ayrılıp onunla birlikte olayım gibi bir planım yok ki. Benim tüm planlarım erkek arkadaşımla. O yüzden bir an önce bu histen kurtulup, Erkek arkadaşıma da haksızlık etmeden hayatıma devam etmek istiyorum sadece

Normalde yapılması gereken erkek arkadaşından ayrıl diğer erkekle çık !!! Sonuçta evli değilsin . Ama erkek arkadaşını bırakınca Sonra pişman olma keşke ayrılmasaydım deme!
Yani umarım bu senin ilk defa başına gelen birşeydir.Yoksa evliykende birinden hoşlanabilirsin ama bu tip şey her iki tarafıda üzer..

Ya bu histen kurtulamazsan o zaman ne yapmayı düsünuyosun

O kelebekler bir kere uçtu mu işin zor. Hislerini ne kadar bastırırsan o kadar güçlenir, saplantı haline gelir. Önce kendine dürüst ol. Her şey insanlar için, etkilenmiş olabilirsin. Kendinle açık açık yüzleş, ne hissediyorsun, ne istiyorsun. Sevgilin var diye beş çocukla adamı sokağa atmıyorsun ya. İlişkiler başlar, biter. Mühim olan ah almadan, medenice bitirebilmek. Kendine de bu kadar yüklenme yani dünyanın en büyük suçunu işlemiş gibi.

Tabi ilk defa başıma geldi. O yüzden şuan inanılmaz bir suçluluk duygusu içindeyim. Erkek arkadaşımdan ayrılıp diğeriyle bir ilişkiye başlamak istemiyorum ki bunu hiç düşünmedim bile. Sadece bu his nasıl geçer onun bir yolunu bulmak istiyorum.

Hissettigin bir seyden kurtulmak mi?

Sacini falan kestirmek gibi bi sey sandin sen bu his mevzularini galiba.

Sevgilini sevmedigin apacik ortada ister ayril ister bugun bunu ikizin san 3 hafta sonra başkasını. Bu is boyle gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…