Bu histen kurtulmanın tek yolu şimdiki birlikte olduğun çocuktan ayrılman, aldatmanın en kötüsü bana göre akılda beğinde zihninde olanıdır ..Arkadaşlar hepinize merhaba, bilenleriniz vardır bir süredir bir ilişkim var. Çok da iyi bir insandır kendisi gayet de anlaşırız bir problem yok. Ama geçen hafta yeni biriyle tanıştım, erkek arkadaşımın da tanıdığı birisive ben kendisinden biraz etkilendim Konuştukça o kadar çok ortak noktamız çıktı ki nasıl desem ruh ikizim gibi hissettim. Lütfen yargılamayın. Böyle bir his ilk defa başıma geldi. Şıpsevdi ya da sadakatsiz biri asla değilimdir. Hatta böyle durumlarda gerçekten sevsen başkasından hoşlanmazdın bile falan derdim ama demek ki büyük konuşmamak lazımmış. Lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım bu histen nasıl kurtulabilirim??
Arkadaşlar lütfen yanlış anlamayın ben onu ruh ikizim gibi hissettim evet bunu itiraf ediyorum ama böyle bir şeyi erkek arkadaşıma yapamam. Bu histen nasıl kurtulabilirim diye soruyorum size.
Gelip geçici bi duygu şakın yalnış adım atıpta hayatındaki kişiyi Yok etme. Sevmiyorsan ayrıl ama bu tarz şeyler seni daha kötü yapar insanların gözünde. Aslında basit bir heyecandan ibaret bir duygu yaşıyorsun. Sakın yalnış bişey yapma derim erkeklere bişey olmaz olan sana olurArkadaşlar hepinize merhaba, bilenleriniz vardır bir süredir bir ilişkim var. Çok da iyi bir insandır kendisi gayet de anlaşırız bir problem yok. Ama geçen hafta yeni biriyle tanıştım, erkek arkadaşımın da tanıdığı birisive ben kendisinden biraz etkilendim Konuştukça o kadar çok ortak noktamız çıktı ki nasıl desem ruh ikizim gibi hissettim. Lütfen yargılamayın. Böyle bir his ilk defa başıma geldi. Şıpsevdi ya da sadakatsiz biri asla değilimdir. Hatta böyle durumlarda gerçekten sevsen başkasından hoşlanmazdın bile falan derdim ama demek ki büyük konuşmamak lazımmış. Lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım bu histen nasıl kurtulabilirim??
Arkadaşlar lütfen yanlış anlamayın ben onu ruh ikizim gibi hissettim evet bunu itiraf ediyorum ama böyle bir şeyi erkek arkadaşıma yapamam. Bu histen nasıl kurtulabilirim diye soruyorum size.
+100000000000000000000000Canım bu işler kişinin başına gelmeden asla anlaşılamaz. Sakın erkek arkadaşından ayrılmak gibi bir hataya düşme, burada ağzı olan konuşuyor. Senin yaşadığın durumun aynısını ben evlenmek üzereyken yaşadım üstelik. Sevgilim her anlamda mükemmel bir eş adayıydı. Evleneceğimiz günün tarihi bile belliydi. Böyle bir durumdayken, o günlerde tesadüfen biriyle tanıştım. Kendisi tip anlamında tam aşık olabileceğim yakışıklılığa, bakışlara, ses tonuna, karizmaya ve konuşma tarzına sahipti. Bir an nasıl bir elektriklenme oldu aramızda, inan o an başkası yanımızda olsaydı o bile hissederdi. Konuşamadan sadece bakışıyorduk, çarpılmıştık adeta, aynı filmlerdeki gibi.. İlk görüşte aşka inanmam ama dedikleri şey bu olmalıydı işte. İnan yanından ayrılırken kafam çivit çarşısı gibi karman çorman olmuştu. Bir yanda sevdiğim adam , diğer yanda ilk defa gördüğüm hayallerimin erkeği. 2-3 gün sürdü bu içimdeki kaos. "Tam da evlilik arefesinde olacak iş mi bu ya, Allahım beni mi sınıyorsun?" tarzında git-geller...
Sonra düşündüm. Oturdum mantıklıca düşündüm. Dedim ki, Nişanlım herşeyiyle dört dörtlük bir adam. Ona verdiğim emekler var, dostluğumuz var. Ona sevgim birden oluşmadı, aylar içinde gelişti ve sıkıntı duyduğum bir tarafı da yok.
Diğer tarafta dış görünüşünden etkilendiğim fakat onunlaolsam sonumuzun neolacağından emin olmadığım bir adam. Belki de evli, onu bile bilmiyorum. Belki de alkoliğin teki..yada aslında bir sapık. Tabi uç noktalarda düşünüyorum ama canım, bu zamanda adam gibi adam da pek kalmadı biliyorsun ki.
Neyse o kişiden bile isteye çok uzak durdum. Şimdi 8 yıllık evliyim ve eşimle evlendiğime bir gün olsun pişman olmadım. Bazen o kişiyle yolda karşılaşıyoruz, çocuk gibi hareketler yapıyor, yanındakini dürterek beni gösteriyor, dikkat çekmek için değişik hareketler yapıyor, onu göreyim diye. Ama ben görmezden geliyorum tabi. İlk tanıyışta en berbat insanlar bile gözümüze çok hoş gelebiliyorlar. Onunla olsaydın belki asla bu kadar mutlu olmazdın, sevilmezdin, huzurlu olmazdın, böyle düşünerek ve o kişiden uzak kalarak , sen de kafandan atabilirsin benim gibi
Erkek arkadaşından eminsen çok fazla o kişi ile görüşme derim canım olur öyle şeyler ben hiç yadirgamam sonuçta aldatmadin ya canım falza muhsttap olma canım daha fazla seni etkilemesine izin verme canım benimArkadaşlar hepinize merhaba, bilenleriniz vardır bir süredir bir ilişkim var. Çok da iyi bir insandır kendisi gayet de anlaşırız bir problem yok. Ama geçen hafta yeni biriyle tanıştım, erkek arkadaşımın da tanıdığı birisive ben kendisinden biraz etkilendim Konuştukça o kadar çok ortak noktamız çıktı ki nasıl desem ruh ikizim gibi hissettim. Lütfen yargılamayın. Böyle bir his ilk defa başıma geldi. Şıpsevdi ya da sadakatsiz biri asla değilimdir. Hatta böyle durumlarda gerçekten sevsen başkasından hoşlanmazdın bile falan derdim ama demek ki büyük konuşmamak lazımmış. Lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım bu histen nasıl kurtulabilirim??
Bir ilişki içindeyken başka bir erkekle mesajlaşmayın madem siz de
Kesin mesajlaşmayı ne demek ya "konuştukça" başka bir meşgale mi yoktu da başkasıyla mesajlaştınız?
Kendinizi sevgilinizin yerine koymanız çözüm bulmak için yeterli olacaktır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?