Çok Utanıyorum :(

Sevgili arkadaşlar sanırım bir yanlış anlaşılma var. Sürekli demek ki sevgilini sevmiyorsun diyorsunuz. Buna müsaade ederseniz ben karar vereyim. Sevgilimi tabi ki seviyorum. Beraber güzel vakit geçiriyoruz ve bana kendimi iyi hissettiriyor. Bu olaydan önce de asla başkasına karşı böyle bi şey hissetmemiştim zaten. Diğer yorumlarda bir hanımefendi aşık değil seviyor demişti. O doğru. Evet kör kütük aşık değilim ama seviyorum tabi ki.
Böyle bir şeyi başkasına karşı ilk defa hissedince gerçekten büyük suçluluk duydum ve bu histen kurtulmak için ne yapmam gerektiğini size sordum.
Emin olun sevmiyor olsam zaten sevmiyorum derdim ki zaten öyle bi durumda ayrılırdım da.
Muhtemelen böyle bi hissi yaşamadan hiçbiriniz anlayamıcaksınız ha keşke ben de yaşamasaydım orası ayrı.

Eh kadin olmanin ayricaligi! iste Aldatildim bosanmak istiyorum demene ragmen cok kisi yuvani yikma der dururdu. Burda aldatmis muamelesi görürsün. Durumu normal karşılamıyorum tabi ki ama konu sahibi nasil ikisini idare ederim dememis sonuçta nasıl bu histen kurtulurum demis. Erkeklerin gururunu düşünene kadar kadınlarınkini de düşünseydik keşke

Bu histen kurtulamazsin.belki bir zaman sonra baskasina bu sekilde hissetmeyeceginin garantiside yok
Erkek arkadasini derinden cani gonulden sevmiyorsun ki bu hisler icine girdin.
Ayrilsan belki bu utaniyorum dedigin yuk uzerinden kalkacak ve erkek arkadasina durust olmus kendine durust olmus olacaksin

ötekını gercekten sevmıyorsun bunu kendıne bır ıtıraf et once onun tanıdıgı biri ile rahatca sohbet edebılıyorsun o senın ondan etkılenmenı hıssetmıstır emın ol kendı aralarında bunları konusurlar ve hıssederler bızzat agızlarından dınledım birde ruh ıkızı pek yoktur karsıdakınden hoslandıgında otamaktıkman herseyı sana guzel gozukur kendınden bırseyler aramaya baslarsın cocukla ılgısı yok yanı bu benım fıkrım ıkıncısı bence ayrılmak ıstemesen bıle bu hareketlerin basına ıs acar oyuzden tum ıletısımı kes hoslandıgın kısı ıle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de üniversite yillarinda böyle bir şey yasamistim. Aldatmak değil tabi ama yillarca sevdiğim adam varken başkasından etkilenme olmuştu ne yalan söyleyeyim şimdi. Ama su an hatirladikca tebessüm ediyorum çünkü aslında ben zamaninda basladigim bir ilişkiyi sevgi ve saygi var diye devam ettirirken" sevgiyi aliskanlikla karistirma gafletine" düşmüşüm.. Ben erkek arkadasimdan ayrilmamistim. Beğendiğim diğer kişiye de bir şey belli etmeden günleri geçirmeye calistim ( ayni sinifta ve konusmadigimiz bir arkadaslik)

Sonra ne mi oldu. Zamanla baktim ki aslında görüldüğü gibi cazip biri değilmiş. Siradan günlerimin merakı olmuş sadece:) Konu sahibi; siz de sunu unutmayin ki esin değil nisanlin değil ve içine sinmeyen bir şey varsa ayrilmayi dusunmeyi deneyebilirsin. Eğer düşündüğün an " yapamam ayrilamam" gibi şeyler geçerse kalbinden, emin ol ikinci birinden etkilenmenn sadece " bilinmeyene merak" . o kişiyle görüşsen şu an yasadigin his de sönüp gidecek. Çok da takma bence. Ama yanlisa da düşme derim. Sevdiğinin sana emeği varsa kiymet bil. Sevdiğine de eminsen.
Yadirgayanlara kulak asma. Sevgiler..

Bu histen kurtulmanın bir formülünü size veremeyiz. Nefretin aşkın sevginin bir formülü olmadığı gibi bu histen kurtulmanın da bir formülü yok. Yalnız içinizde bir yerde farklı bir hissin peşinde olan bir siz varsınız ve bu hissin karşılığını sevgilinizde bulamıyorsunuz belli ki. Belki bunu düşünmek isteyebilirsiniz?

Bu histen kurtulmanın tek yolu şimdiki birlikte olduğun çocuktan ayrılman, aldatmanın en kötüsü bana göre akılda beğinde zihninde olanıdır ..

Bazen karşı cinsin yakınlığını davranislarini aşkla karistirabiliyor insan sevgilinin arkadaşına olan duygularını tekrar gözde geçir bence
eğer dosthane değilde farklı hislere sahipsen sevgilinden ayrıl ortak arkadasiniz olduğu icin sevgilinden ayrılsanda diğeri ile.cikman bana göre etik değil ama hayat senin senin.icin iyi olan hayirli olan neyse kararını kendin vereceksin

Lise donemlerimde bu tarz birsey basima gelmisti.. cok seviyordum ama karakterinden dolayi iliskiden sogumustum.. hatta evlenip okulu birakmami isterdi.. ve bir gun tanimis oldugu birisinden etkilendimmi desem, bilemiyorum artik, nasil bir duyguysa gittim bunu kendisine acik acik soyledim.. o gun aslinda yapmamam gereken birseyi yaptim.. ve soyledikten sonra kendime geldim, megerse ben o cocuktan hoslanmamisim .. ama son pismanlik fayda edermi.. bunun uzerine iki sene aglayip, onu geri kazanmak icin neler neler yaptigimi bilirim.. her neyse bana bedduami etti nedir bilemem ama evlendim bosandim .. ve diyorum iyikide yasamisim bunlari.. bugun daha guclu hissediyorum kendimi.. en azindan durust oldum.. pisman olacagin birseyi yapma bence cnm..

Benim de aklıma erkek arkadaşınızı sevseniz başka birine böyle hissedemezsiniz gibi geldi.Tabii ben kendimden pay biçerek böyle düşünüyorum.

Gelip geçici bi duygu şakın yalnış adım atıpta hayatındaki kişiyi Yok etme. Sevmiyorsan ayrıl ama bu tarz şeyler seni daha kötü yapar insanların gözünde. Aslında basit bir heyecandan ibaret bir duygu yaşıyorsun. Sakın yalnış bişey yapma derim erkeklere bişey olmaz olan sana olur

+100000000000000000000000

Bir ilişki içindeyken başka bir erkekle mesajlaşmayın madem siz de
Kesin mesajlaşmayı ne demek ya "konuştukça" başka bir meşgale mi yoktu da başkasıyla mesajlaştınız?
Kendinizi sevgilinizin yerine koymanız çözüm bulmak için yeterli olacaktır..

sen erkek arkadaşına aşık değilsin,sevmiyorsun sanırım,seven insan başkasından nasıl etkilenir düşünemiyorum diğerine ruh ikizim demişin erkek arkadaşından ayrıl yazık etme çocuğa

Varya böyle erkeklere üzülüyorum sevmiyosan buraya yazmaya ne gerek var ayrıl sevdiğini düşünmüyorum dışardan istemeden de olsa ayran gönüllü olarak görünüyosun.

Erkek arkadaşından eminsen çok fazla o kişi ile görüşme derim canım olur öyle şeyler ben hiç yadirgamam sonuçta aldatmadin ya canım falza muhsttap olma canım daha fazla seni etkilemesine izin verme canım benim

Mesajlaştığımı ya da mesajlaştığımı ima edicek bir şey söylediğimi hatırlamıyorum, mesajlaşmadım tabii ki. Sadece yaklaşık 1 hafta boyunca aynı ortamda bulunmamız gerekti. O sırada oluşan bir şeyden bahsettim.

Ruh ikizimi bulsam üstelik bekar olsam peşinden giderdim

Eğer gerçekten erkek arkadasını sevseydin aşık olsaydın İnan gözün gönlün ruhun başkasını asla göremezdi. Çok iyi düşünmelisin gerçekten sevgiline karşı hislerini tam anlamıyla görmen için şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…