• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Utanıyorum :(

Sanırım konu sahibi erkek arkadaşımdan ayrılmak değil o çocuğa hislerimden kurtulmak istiyorum diyor;ama zaten bi, başkasına his duyduysan erkek arkadaşını sevmiyorsundur hadi bu çocuğu unuttun yarın öbür gün başkasından da etkilenebilirsin ,önemli olan sevgiline hislerinden emin olman,eğer sevmiyorsan ayrıl;öbür çocuğu da göreceğin ortamlardan uzak dur

Baska birine baska bi hisler duyuyorsan demek ki erkek arkadasini sevmiyorsun !!! bazi insanlar var yanliz olmamak icin sevmedigi biriyle cikarlar sonra aliskanlik haline gelir ve adini ask sanirlar.
Ben esimi cok seviyorum gorucu usulu evlendik amaa onunla oldugum gunden beri ne biri gozume yakisikli gelio ne biri dikkatimi cekio. Kor oldu gozlerim, perde indi resmen o ilk gunden beri. Iste ozaman anladim tam olur dedim aileme. Cokk yakisikli degil, ilk goruste hatta amanin biraz kiilolu dedim, ( kilo takintim vardir) ama esim 100 kg ustu. ama disina degil ic kalbine baktim. Gozume bile batmio kilolari. Onu oyle aevdim ve cok yakisikli benim gozumde. Anlican birini cok seviyorsan hic bir his hisetmemen lazim ! Dikkatli ol iyi dusun.

Histen kurtulmak tavsiyeyle olacak şey mi bilemedim, insanlar her zaman her şeyi hissedebilir mesele hisseden kişinin ilişki durumu ve hissedilen kişinin ilişki durumu, senin şu an bir ilişkin var bence en iyi ihtimalle ara vermelisin duygularını tartmalısın gerekirse de ayrılmalısın, ruh ikizi bilmem ne kelime oyununa gerek yok kimse aklında başkasi olan biriyle olmak istemez

Baska birine baska bi hisler duyuyorsan demek ki erkek arkadasini sevmiyorsun !!! bazi insanlar var yanliz olmamak icin sevmedigi biriyle cikarlar sonra aliskanlik haline gelir ve adini ask sanirlar.
Ben esimi cok seviyorum gorucu usulu evlendik amaa onunla oldugum gunden beri ne biri gozume yakisikli gelio ne biri dikkatimi cekio. Kor oldu gozlerim, perde indi resmen o ilk gunden beri. Iste ozaman anladim tam olur dedim aileme. Cokk yakisikli degil, ilk goruste hatta amanin biraz kiilolu dedim, ( kilo takintim vardir) ama esim 100 kg ustu. ama disina degil ic kalbine baktim. Gozume bile batmio kilolari. Onu oyle aevdim ve cok yakisikli benim gozumde. Anlican birini cok seviyorsan hic bir his hisetmemen lazim ! Dikkatli ol iyi dusun.

Tanışıp evlenme süreniz ne kadar 3 5 aysa insanın iç güzelliğini görecek kadar uzun bir süre değil çünkü

hmm ayy ne yorumlar ne yorumlar. herkes de saf aşkı bulmuş yaşıyor sanki. hiç kirlenmemiş, hiç kirletilmemiş, en ufak yan gözle bakma olayı olmamış ne sevgilisinden ne kendi tarafından ve o kadar masum bembeyaz aşklar yaşamışlar ki, aman başkasını beğeniyorsan aldatıyorsun demektir AYRIL!cılar doluşmuş buraya. ne kadar gerçekliğe uzaksınız, komiksiniz!

engel olamadığın duygularından sorumlu değilsin konu sahibi. bence başka birini beğeniyor olman senin erkek arkadaşını sevmediği, ona zulmettiğini, ileride başka birilerinden de hoşlanabileceğni vs göstermiyor. alakası yok. insanın kınadığı başına gelmeden ölmezmiş, bunu bilmeden lak lak konuşanlara aldırma.

sakin ol. büyük ihtimalle sevgilinden yana duygusal açlığın var. bazı yönlerden sana sevgisini ve ilgisini sana tam olarak göstermiyor olabilir mi? eğer onu sevdiğinden eminsen, sakın ayrılmayı aklından bile geçirme. sevdiğin erkek yanındayken başka birisi hangi yönüyle sana çekici geldi, tam olarak doğru sebepleri bulmaya çalış. kafanda ölç biç. eğer gerçekten sevgilini yeterince sevmediğin için bu tür duygular yaşadığını düşünüyorsan o zaman ilişkini tekrar gözden geçir. bu sırada diğer çocuktan çok da uzak kalmak için çabalamana gerek yok, yine aynı ortamda buluşursanız (asla yalnız değil, sevgilinin haberi olmadan değil) belki büyü çabucak bozulacak.

Hanımefendi neden sevmeyim sevgilimi? Sevmesem bunca zamandır neden birlikteliğim devam etsin. Bu kadar kolay şeyler değil ki bunlar ne kadar kolaymış gibi yazmışsınız. şimdi bunu 3 hafta sonra başkasını bu iş böyle gider demişsiniz bir de. Beni tanımadan ne kadar kolay yargılamışsınız. Neyse umarım sizin de başınıza gelmez büyük konuşmayın derim.
ben seni anlıyorum ben de sevgilimi çok seviyorum evlenmeyi planlıyoruz ama başkasını da beğenmeyeceğim anlamına gelmiyor bu olmadı ama olabilir neden olmasın
bir de bir arkadaşın dediği gibi hayranlık etkilenmek sadece karşı cinse değil hemcinsimize de oluyor bence bu ortak bakış açısı olayını arkadaşlığa dönüştürebilirsiniz, eminim güzel bir arkadaşlığınız olur
ama cinsel çekim varsa sakıncalı gibi aslında doğrusu birisine yani erkek arkadaşınıza cinsel çekiminiz varken bir başkasına da cinsel çekim duymanız pek mantıklı gelmiyor ikisinden birisi gerçekten aşk birisi dostluk/arkadaşlık gibi erkek arkadaşınızla ilgili çekim sorunu var belki farkında değilsiniz bilmiyourm

Kendine eziyet etmek bu olsa gerek. Erkek arkadaşında neden ısrarcısın ? Eşin değil henüz erkek arkadaşın. Bir nevi tanıma, ısınma aşaması. Bu hissettiklerini ona karşı hissetmiyorsan zaten ne anlamı var, ayrıl gitsin. Ötekiyle sürer veya sürmez bilinmez ama eskisiyle artık olmaz.

Back
X