Cok utaniyorum:(

Mickeyyy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2018
286
273
23
Kizlar biraz uzun olucak ama bastan sona birsey anlatmak istiyorum ve utaniyorumda.
Hastanede benimle ayni yerde calisan birisi var surekli beni soruyormus nasil biri vs diye ve bir sekilde kulagima geldi ufak ufak konusmaya basladik yeni ayrilik yasadigim icin kimseyle konusmak istemedigimi belirttim aklimi toplamam gerektiginide.Bu insan ne diller döküp kendini bana alistirdi hemde 1 ayda olur mu demeyin oldu. :KK43:cevremdeki herkes cok iyi birisi oldugunu asla hastanede kimseyle birsey yasamadigini karakterinin saglam oldugunu soyledi ve ilgimi cekti :KK43: kizlar bana sadece burda degil disardada goruselim dedi ikimizin izin gunuydu ne aradi beni ne sordu mesaj attim dayanamayip iki gunun sonunda, sende kötü niyetlisin diye ve bana yargisiz infaz yapma dedi konusalim dedi beni aldi gittik bir yere müdürü ogrenmis aramizdaki iliskiyi ve hastanede mesafeli olalim kimseye herşeyimizi anlatmayalim yanlis anlarsin diye mesajda konusmak istemedim dedi(tatmin ettimi aciklama hayir) eyvallah dedik gayet guzel konustuk ettik, biz simdi neyiz dedi bilmiyorum dedim bir kac kere sordu bilmiyorum dedim gel buraya dedi dudagima yapisti biz buyuz dedi :( daha sonra beni eve bıraktı. kizlar bu tasindi yeni eve ve bana dedi ki hayirlamaya gelmicek misin ben gittim bunun evine yemek filan yedik oturduk bu bir anda beni opmeye basladi ufak capli birseyler yasadik birseyler yapmaya calisti izin vermedim daha sonra biraz uyuduk ve beni eve birakti kendide ise gitti 3 gündür ne aradi ne sordu ne hissedecegimi ne dusunecegimi hic umursamadi gayet guzel ayrilmistik bende arayip sormadim ve kendimle oynanmis gibi hissediyorum :olamaz: bugun karşılaştık suratina bakmadim arkadasim diyorki hep sana bakti o kadar üzülüyorum ki boyle yaptigiyla soyledigi bir olmayan insanlara küçük dünyam altust oldu:olamaz:

Güzelce hayırlamışsınız, pek hayırlı bi iş olmuş.

“Kimse bilmesin flörtümüzü ki sonrakilerede kimseyle bir şey yaşamadım diyebileyim. E ama bi yandanda işi pişireyim” demiş adam. Sonradan neden mesaj atmadınız onuda anlamadım. Evine gidecek samimiyet var, nasılsın diyecek cesaret mi yok?

Daha yeni tanıştığınız insana ne sordunuz ki yargısız infaz yapma dedi? Yani biraz garip olmuş sizin tavrınız. Adam sevgili olmak istemiş. İnsan sevdiği, hoşlandığı insanı öpmek ister, o insana dokunmak ister. Sizinle bu konuda uyuşmuyorsa bunu güzel bir dille ifade edebilirsiniz. Şimdi büyük ihtimalle sizin ona bakmamanızdan ötürü çok ileri gittiğini düşünüyordur, pişmanlık duyuyordur. Bence oturun, açık açık konuşun her şeyi.

Herkesten gizliyor olması yarın bir gün senden tamamen koptuğunda dışarıya karşı hala o efendi imajını çizmek istemesi. Hiç ilişki yaşamadım bu hastaneden diyebilmek için yapıyor bunu.
Olan olmuş, kendine zehir etme artık bu durumu ama yüz de verme bence. İsteyen insan arkasında durur ilişkinin.
Sen de tutarsız davranmissin ama bunu es geçmemek lazım.

Güzelce hayırlamışsınız, pek hayırlı bi iş olmuş.

“Kimse bilmesin flörtümüzü ki sonrakilerede kimseyle bir şey yaşamadım diyebileyim. E ama bi yandanda işi pişireyim” demiş adam. Sonradan neden mesaj atmadınız onuda anlamadım. Evine gidecek samimiyet var, nasılsın diyecek cesaret mi yok?
Neden nasilsin diyeyim ? Sadece ondan bir adim bekledim ? Ayrica adam beni opmeye kalkmadi halletmeye kalkti ve izin vermedigim icin boyle oldu

Daha yeni tanıştığınız insana ne sordunuz ki yargısız infaz yapma dedi? Yani biraz garip olmuş sizin tavrınız. Adam sevgili olmak istemiş. İnsan sevdiği, hoşlandığı insanı öpmek ister, o insana dokunmak ister. Sizinle bu konuda uyuşmuyorsa bunu güzel bir dille ifade edebilirsiniz. Şimdi büyük ihtimalle sizin ona bakmamanızdan ötürü çok ileri gittiğini düşünüyordur, pişmanlık duyuyordur. Bence oturun, açık açık konuşun her şeyi.
Adam beni sadece opmek istemedi iliski yasamak istedi ve neden geri cekildi korkuyor musun dedi ? Opmek sarilmak insan sevdigine tabiki ister ama bir ayda iliskiye girmek bilmiyorum sizcede tuhaf degil mi ?

İşyerinde kimse duymasın ama sen yeni evimi "hayırlamaya"gel, ama yüzüne bakmayayim ben yine.. Niyeti belli değil mi? Bundan sonra muhattap olmayın, daha cok üzülürsünüz..
Üzüldüğüm kadar üzüldüm yara almak istemiyorum artık gercekten :KK43:

Ben bu konuyu daha önce okudum sanki ya
sen acmadiysan, çok garip bir hisse kapıldım bilmiyorum.

bence atamayana kadar sen de arama.
madem iş yerinde mesafeli davranacakmış, dışarıda neden aramıyor?

Adam beni sadece opmek istemedi iliski yasamak istedi ve neden geri cekildi korkuyor musun dedi ? Opmek sarilmak insan sevdigine tabiki ister ama bir ayda iliskiye girmek bilmiyorum sizcede tuhaf degil mi ?
Yoo bence garip değil. Ben şu anki sevgilimle ilk buluşmadan dört gün sonra evine gittim. Bir şeyler de yaşadık. Hiç garipsemedim.

Utanacak ne var?
Sizi zorla öpmedi, zorla yakınlaşmadı öyle değil mi? Siz de istediniz, keyif aldınız öyleyse kullanılmadınız.

Siz iletişime geçmek isteyip reddedilseniz anlarım da siz de geçmemişsiniz. Neyin rahatsızlığı bu ben anlamadım.
Ben yasadiklarimin arkasinda duracak kadar cesaretliyim zaten. Bana tuhaf gelen bir ayda benimle iliskiye girmeye calismasi korkuyor musun diye konusmasi sonradan ben bozuk atinca geri cekildi sonra arayip sormadi tek bir aciklama bile yapmadı anlamadigim bu ?

Yoo bence garip değil. Ben şu anki sevgilimle ilk buluşmadan dört gün sonra evine gittim. Bir şeyler de yaşadık. Hiç garipsemedim.
Birseyler yasamissin bu insan sana guven vermis demekki peki evinden cikip gittikten sonra hic arayip sormasa sen mesaj atsan daha tuhaf tuhaf konussa ? Garipsemez misin

bence çok tuhaf.
1 ayda öyle aman aman sevgi de bağlanma da olmaz bana göre.
ha olmuşsa da, kaç gün arayıp sormamak olmaz

Kımse duymasın gizli yaşayalım büyüsü bozulur.
İş yerinde duyan olmasın büyüsü bozulur.
Bu adam seni tüm hastaneye soruyor bişe olmuyor. Senle msjlasınca müdürü duyuyor. Ne kadar ironik.
Bırakın şu adamları..

Ben yasadiklarimin arkasinda duracak kadar cesaretliyim zaten. Bana tuhaf gelen bir ayda benimle iliskiye girmeye calismasi korkuyor musun diye konusmasi sonradan ben bozuk atinca geri cekildi sonra arayip sormadi tek bir aciklama bile yapmadı anlamadigim bu ?

E siz de bir ayda evine gidecek yatağa girecek kadar ilerlemişsiniz. Adamın zorla yaptığı bir şey yok, siz de istemişsiniz demek ki. Siz rahatsız olduğunuzu belli ettikten sonra geri çekilmesi anormal değil, ne yapacaktı adam, zorlasa mıydı? Neyin açıklamasını yapacak? Siz de arayıp sormamışsınız. Anormal bir mevzu yok bence ortada, her şeyi karşılıklı yapmışsınız ya da yapmamışsınız.

Back
X