- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
Herkesin yaşam tarzı farklıdır. Benim bakış açıma göre sevişip beraber uyuduğum ardından bir daha iletişime geçmediğim(iz) kişi ya tek gecelik bir ilişkimdir ya da bir daha ihtiyaç doğana kadar f. body mdir.Kizlar biraz uzun olucak ama bastan sona birsey anlatmak istiyorum ve utaniyorumda.
Hastanede benimle ayni yerde calisan birisi var surekli beni soruyormus nasil biri vs diye ve bir sekilde kulagima geldi ufak ufak konusmaya basladik yeni ayrilik yasadigim icin kimseyle konusmak istemedigimi belirttim aklimi toplamam gerektiginide.Bu insan ne diller döküp kendini bana alistirdi hemde 1 ayda olur mu demeyin oldu.cevremdeki herkes cok iyi birisi oldugunu asla hastanede kimseyle birsey yasamadigini karakterinin saglam oldugunu soyledi ve ilgimi cekti kizlar bana sadece burda degil disardada goruselim dedi ikimizin izin gunuydu ne aradi beni ne sordu mesaj attim dayanamayip iki gunun sonunda, sende kötü niyetlisin diye ve bana yargisiz infaz yapma dedi konusalim dedi beni aldi gittik bir yere müdürü ogrenmis aramizdaki iliskiyi ve hastanede mesafeli olalim kimseye herşeyimizi anlatmayalim yanlis anlarsin diye mesajda konusmak istemedim dedi(tatmin ettimi aciklama hayir) eyvallah dedik gayet guzel konustuk ettik, biz simdi neyiz dedi bilmiyorum dedim bir kac kere sordu bilmiyorum dedim gel buraya dedi dudagima yapisti biz buyuz dedi daha sonra beni eve bıraktı. kizlar bu tasindi yeni eve ve bana dedi ki hayirlamaya gelmicek misin ben gittim bunun evine yemek filan yedik oturduk bu bir anda beni opmeye basladi ufak capli birseyler yasadik birseyler yapmaya calisti izin vermedim daha sonra biraz uyuduk ve beni eve birakti kendide ise gitti 3 gündür ne aradi ne sordu ne hissedecegimi ne dusunecegimi hic umursamadi gayet guzel ayrilmistik bende arayip sormadim ve kendimle oynanmis gibi hissediyorum bugun karşılaştık suratina bakmadim arkadasim diyorki hep sana bakti o kadar üzülüyorum ki boyle yaptigiyla soyledigi bir olmayan insanlara küçük dünyam altust oldu
Adam zorla yakınlaşmamışki sizinle. Karşılıklı istek var. Sizi daha ilk buluşmada öpmesi zaten ilişki konusundaki tavrı hakkında ipucu vermiş. Evine giderken masum masum oturmayı beklemediğini düşünerek gitmeniz gerekirdi. Oynayanda yok oynananda. Beklentileriniz farklıymış sadece.kendimle oynanmis gibi hissediyorum
Evde ileri gitme yasandysa sizde terslediysenz belki kirildi yada alindi bilemiyorum.ama asla kendinizi kullandrtmayin kimseyeKizlar biraz uzun olucak ama bastan sona birsey anlatmak istiyorum ve utaniyorumda.
Hastanede benimle ayni yerde calisan birisi var surekli beni soruyormus nasil biri vs diye ve bir sekilde kulagima geldi ufak ufak konusmaya basladik yeni ayrilik yasadigim icin kimseyle konusmak istemedigimi belirttim aklimi toplamam gerektiginide.Bu insan ne diller döküp kendini bana alistirdi hemde 1 ayda olur mu demeyin oldu.cevremdeki herkes cok iyi birisi oldugunu asla hastanede kimseyle birsey yasamadigini karakterinin saglam oldugunu soyledi ve ilgimi cekti kizlar bana sadece burda degil disardada goruselim dedi ikimizin izin gunuydu ne aradi beni ne sordu mesaj attim dayanamayip iki gunun sonunda, sende kötü niyetlisin diye ve bana yargisiz infaz yapma dedi konusalim dedi beni aldi gittik bir yere müdürü ogrenmis aramizdaki iliskiyi ve hastanede mesafeli olalim kimseye herşeyimizi anlatmayalim yanlis anlarsin diye mesajda konusmak istemedim dedi(tatmin ettimi aciklama hayir) eyvallah dedik gayet guzel konustuk ettik, biz simdi neyiz dedi bilmiyorum dedim bir kac kere sordu bilmiyorum dedim gel buraya dedi dudagima yapisti biz buyuz dedi daha sonra beni eve bıraktı. kizlar bu tasindi yeni eve ve bana dedi ki hayirlamaya gelmicek misin ben gittim bunun evine yemek filan yedik oturduk bu bir anda beni opmeye basladi ufak capli birseyler yasadik birseyler yapmaya calisti izin vermedim daha sonra biraz uyuduk ve beni eve birakti kendide ise gitti 3 gündür ne aradi ne sordu ne hissedecegimi ne dusunecegimi hic umursamadi gayet guzel ayrilmistik bende arayip sormadim ve kendimle oynanmis gibi hissediyorum bugun karşılaştık suratina bakmadim arkadasim diyorki hep sana bakti o kadar üzülüyorum ki boyle yaptigiyla soyledigi bir olmayan insanlara küçük dünyam altust oldu
Bu zihniyette ki erkekler o buyuk veya kucuk yasanilabilesi seyler olmadiginda siddete basvuruyor ve bu oldurmeye kadar gidiyor.Neyden utanıyorsun?
Madem utanacaksın neden böyle şeyler yaşanmasına izin verdin?
Veya o ortamın oluşmasına izin verdin?
Yani bir erkek evine davet ediyor ve bir bayan gidiyorsa.
Ufak veya büyük yakınlaşmaları sorun etmeyecek biridir ki gider..
Madem sorun edeceksiniz neden gittiniz?
Yok yakınlaşmayı sorun etmedim.
Neden bir daha aramadı bu yüzden kötüyüm diyorsanız siz arayın.
Daha önce adım atmışsınız bir tane daha atıverin.
Bence kesinlikle görüşme bir daha mesaj atar o bir iki güne cevap bile verme.onun niyeti başka.. ciddi bir beraberlik istese 3 gün aramamazlik etmez.Kizlar biraz uzun olucak ama bastan sona birsey anlatmak istiyorum ve utaniyorumda.
Hahahhaha cok tatlısınız:)Bu saatten sonra yapacak bir şey yok. kimse sana zorla istemediğin bir şeyi yaptırmadı. Sen oraya bile isteye gittin, bile isteye bir şeyler yaşadın. hiç üzülme, pişman da olma. madem böyle hissettin bir daha iyice emin olmadan yakınlasmazsin.
burada ben ilk buluşmada sevistim, şu an o adamla evliyim yazanlar da olacaktır, ki bence gayet normal, veya tam tersi yanlış bulanlar ilişkinin dinamiğine bağlıdır bu. önemli olan senin ne hissettiğin. ilk günde sevişen kadın yaptığı şeyi bir hata olarak görmez ve doğru adamla yaptığını biliyorsa pişman olmaz. senin hikayende ortada bi kandırılmışlik hissi var, sen olaya duygusal bakarken karşında hormonlariyla hareket eden bir adam varmış gibi düşünüyorsun, belki de öyledir bilemeyiz ama erkeklerle olayları algılayısimiz o kadar değişik ki.
üniversitede okurken bi sevgilim vardı, o zaman 6 Ay kadar olmuştu sanırım. 1 ayligina memleketime döneceğim gece benim evimde birlikte kalmıştık, ufak tefek bi şeyler yaşayıp birlikte uyumustuk. sabah onun çok erken çıkıp arkadaşına anahtar bırakması gerekiyordu, sonra dönüp beni otogara bırakacaktı. sabah duygusuz bir şekilde çıktı gitti. benim otobüs saatim yaklaştı bundan ses yok. mesaj atmıştım çok soğuk sıradan bir şey yazmış. kendimi nasıl kötü hissettiğimi anlatamam. gidiyorum ve adam beni görmeye gelmiyor bile ve onun için bir gün fazladan kaldığım halde. otobüse bindim çaktırmamaya çalışarak ağlıyorum. Hala aramıyor. o yolculukta ne triplere girdim şimdi gülüyorum. eve geldim, gidip gitmediğimi sordu hiç yüz vermedim sonra usteledi falan barıştık bi şekilde. Adam uyumuş. aramama sebebi bu ve benim neden bozulduğumu anlamamıştı bile. sonra uzun yıllar devam etmisti ilişkimiz. o gün buraya gelip konu açsam adam beni kullanmaya çalışti diye ağlardım muhtemelen
Tesekkur ederim cok dediginiz gibi olabilir evet bilmiyorum herseyin hayirlisiHerkesin ahlâk kuralları değişir ama bana göre utanılacak bir şey yok ortada.
Adama iki gün size yazmadı diye, "Sen de kötü niyetlisin," yazmışsınız ve o da size, "Yargısız infaz yapma," demiş. Gerçekten yargısız infaz etmişsiniz. İnsan iki gün yazmadı diye, birine kötü birisin denir mi? Bu, senden önce hayatıma girenler gibisin, demek. Kıyaslama yapmak çok yanlış.
İlişkinizde çok fazla pasif kalmışsınız. Biz neyiz diye sorduğunda -ki tekrar tekrar sormuş. Bilmiyorum demek yerine, zaman gösterecek demek bana göre flörtleşme aşamasındaki insan için en uygun cevap olurdu. Sizi öpmesi hoş mu, değil mi bilemiyorum. Yani henüz adı koyulmamış ikili bir ilişki için pat diye, biz buyuz diye öpmek... bakın işte bunu bilemiyorum. Elbette, öpüşmek için izin istemek absürt bir durum olurdu. Böyle şeyler daha çok iki insanın karşılıklı birbirinden o sinyali alması ile oluyor. Bu durumda iki seçenek var. Ya sizin bilmiyorum demeniz onda, bana ne olduğumuzu göster, algısı yarattı ya da adam gerçekten rahat ve düz bir insan.
Çoğu arkadaşın aksine ben eve gitmeyi illa ki yiyişmeye geldim olarak düşünmüyorum ama erkek arkadaşın öyle düşünmüş ve algılamış olabilir. Siz ileri gitmek istememişsiniz. Kendisine göre ilişki dinamiği daha farklı olabilir. Size göre normal olmayan cinsel birliktelik onun için gayet doğal bir şey olabilir.
Bana göre çiftler, ilişkinin başlama aşamasında birbirlerinin kırmızı çizgilerini az buçuk belli etmeliler -ki cinsellik kırmızı çizginiz gibi algıladım. Flörtleşme sürecinin o bir aylık dönemi içerisinde bunların sinyalini vermeliydiniz. O bir aylık dönemde neyi kaldırıp, neyi kaldıramayacağınızı bir insanın az çok bilmesi gerekirdi. Mesela, pat diye öpmeyi kaldırabileceğinizi düşünmüş ki öpmüş.
Büyük ihtimalle ikinizin ilişkiye bakış açısı farklı ve karşınızdaki insan için cinsellik önemli. Size o günden sonra yazmamasının sebebi, cinselliğin olmadığı veya olmayacağı bir ilişkiyi sürdürüp sürdüremeyeceğini iyice kafasında ölçüp biçmesi olabilir. Belki sizden gerçekten hoşlanıyor ama cinsellik kendisi için bir ilişkinin temel taşıdır ve ikilemde de kalmış olabilir.
Maalesef erkekler bizim gibi değil. Siz sadece sevişmek istersiniz ve sizin için problem yaratmaz ama erkekler kadınlara göre daha çabuk uyarılır. Haliyle her sevişmede uyarılacağı için sonra öyle boş boş durmakta zor. Biz kadınlar uyarıldığımız zaman bir şekilde olmasa da oluyor ama erkekler için bu çok daha zor. Büyük ihtimalle adam diyor ki; tamam arkadaşım ben bu kadından hoşlanıyorum ama hep böyle mi olacak, ben sap gibi ortada mı kalacağım?
Uzun uzun analiz ettim üşenmeyip. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Tamam işte adamın amacı belli. Sevgili olmak değil, cinsellik yaşamak sadece. Siz de yanaşmayınca geri tepti, ilgilenmeyi bıraktı. E zaten gizli tutuyordu, hastanedeki 'efendi' imajına zeval gelmesin diye.. Budur özeti.Ben yasadiklarimin arkasinda duracak kadar cesaretliyim zaten. Bana tuhaf gelen bir ayda benimle iliskiye girmeye calismasi korkuyor musun diye konusmasi sonradan ben bozuk atinca geri cekildi sonra arayip sormadi tek bir aciklama bile yapmadı anlamadigim bu ?
Çok güzel aciklamissiniz.Herkesin ahlâk kuralları değişir ama bana göre utanılacak bir şey yok ortada.
Adama iki gün size yazmadı diye, "Sen de kötü niyetlisin," yazmışsınız ve o da size, "Yargısız infaz yapma," demiş. Gerçekten yargısız infaz etmişsiniz. İnsan iki gün yazmadı diye, birine kötü birisin denir mi? Bu, senden önce hayatıma girenler gibisin, demek. Kıyaslama yapmak çok yanlış.
İlişkinizde çok fazla pasif kalmışsınız. Biz neyiz diye sorduğunda -ki tekrar tekrar sormuş. Bilmiyorum demek yerine, zaman gösterecek demek bana göre flörtleşme aşamasındaki insan için en uygun cevap olurdu. Sizi öpmesi hoş mu, değil mi bilemiyorum. Yani henüz adı koyulmamış ikili bir ilişki için pat diye, biz buyuz diye öpmek... bakın işte bunu bilemiyorum. Elbette, öpüşmek için izin istemek absürt bir durum olurdu. Böyle şeyler daha çok iki insanın karşılıklı birbirinden o sinyali alması ile oluyor. Bu durumda iki seçenek var. Ya sizin bilmiyorum demeniz onda, bana ne olduğumuzu göster, algısı yarattı ya da adam gerçekten rahat ve düz bir insan.
Çoğu arkadaşın aksine ben eve gitmeyi illa ki yiyişmeye geldim olarak düşünmüyorum ama erkek arkadaşın öyle düşünmüş ve algılamış olabilir. Siz ileri gitmek istememişsiniz. Kendisine göre ilişki dinamiği daha farklı olabilir. Size göre normal olmayan cinsel birliktelik onun için gayet doğal bir şey olabilir.
Bana göre çiftler, ilişkinin başlama aşamasında birbirlerinin kırmızı çizgilerini az buçuk belli etmeliler -ki cinsellik kırmızı çizginiz gibi algıladım. Flörtleşme sürecinin o bir aylık dönemi içerisinde bunların sinyalini vermeliydiniz. O bir aylık dönemde neyi kaldırıp, neyi kaldıramayacağınızı bir insanın az çok bilmesi gerekirdi. Mesela, pat diye öpmeyi kaldırabileceğinizi düşünmüş ki öpmüş.
Büyük ihtimalle ikinizin ilişkiye bakış açısı farklı ve karşınızdaki insan için cinsellik önemli. Size o günden sonra yazmamasının sebebi, cinselliğin olmadığı veya olmayacağı bir ilişkiyi sürdürüp sürdüremeyeceğini iyice kafasında ölçüp biçmesi olabilir. Belki sizden gerçekten hoşlanıyor ama cinsellik kendisi için bir ilişkinin temel taşıdır ve ikilemde de kalmış olabilir.
Maalesef erkekler bizim gibi değil. Siz sadece sevişmek istersiniz ve sizin için problem yaratmaz ama erkekler kadınlara göre daha çabuk uyarılır. Haliyle her sevişmede uyarılacağı için sonra öyle boş boş durmakta zor. Biz kadınlar uyarıldığımız zaman bir şekilde olmasa da oluyor ama erkekler için bu çok daha zor. Büyük ihtimalle adam diyor ki; tamam arkadaşım ben bu kadından hoşlanıyorum ama hep böyle mi olacak, ben sap gibi ortada mı kalacağım?
Uzun uzun analiz ettim üşenmeyip. Hakkınızda hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?