Cok utaniyorum:(

1 ayda adamin evine neden gittiniz? Neden uyudunuz herhalde sabahladiniz orada. Siz kendi sinirlarinizi koruyamiyor gibi geldiniz bana. Ayni evde bas basa vakit gecirince adama cesaret gelmis

Herkesin yaşam tarzı farklıdır. Benim bakış açıma göre sevişip beraber uyuduğum ardından bir daha iletişime geçmediğim(iz) kişi ya tek gecelik bir ilişkimdir ya da bir daha ihtiyaç doğana kadar f. body mdir.
Eğer böyle bir ilişki yaşamak istemiyor, romantik bir ilişki istiyorsam sabah da ararım gece de ararım salak salak emojileri de basarım random da gülerim yani arama ya da mesaj atma konusunda hiç çekincem olmadan görüşürüm.
Ben birlikte uyuduktan sonra birini aramazsam o kişi benim birinci grubumdan biri olmalı doğru değil mi? Sizin öyle düşündüğünüzü ya da öyle biri olduğunuzu bile düşünmüş olabilir. İnsan sevdiğini aramaz mı ya? İlk defa birlikte uyumuşsunuz ben sabah ayrılır ayrılmaz yazarım.

Hayir anlayamiyorum. GencsinI bekarsiniz. Birileriyle yakinlasma olabilir ve bu sizin hatanizla yanlis gidebilir ya da hayata bakis aciniza uymayabilir. Yine de bunun farkina vardiysaniz dogru davranmaya baslamak gec degil . Basiniz dik olsun ve kararli davranin ve pismanmis utaniyormus gibi hallere burunup kendinizi kucultmeyin.
Herkes bisiler yasayabilir .. sanki sevgilinizi kocanizi aldattiniz ya da evli biriyle berabersiniz de utanacaksiniz.
Tanismissiniz adami kendinize gore anlamissiniz ve artik yeni dogru hamleyi yapabilirsiniz.
Iki insan 1 ayda yakinlasabilir bu normaldir. Soyle normaldir. Herkesin hayata bakis acisina gore degisir. Dogru size gore neyse buna gore degisir. Ama bu sizin icin dogeu degilse 1. Ayda evine gitmeniz de kendi dogrunuza ters dusmus. Bundan sonraya bakin ve lutfen karsinizdakini kotu niyetli algiladiysaniz birakin onun basi one egilsin. Ben naptim da bu kizi kaybettim diye.

Herkesin ahlâk kuralları değişir ama bana göre utanılacak bir şey yok ortada.

Adama iki gün size yazmadı diye, "Sen de kötü niyetlisin," yazmışsınız ve o da size, "Yargısız infaz yapma," demiş. Gerçekten yargısız infaz etmişsiniz. İnsan iki gün yazmadı diye, birine kötü birisin denir mi? Bu, senden önce hayatıma girenler gibisin, demek. Kıyaslama yapmak çok yanlış.

İlişkinizde çok fazla pasif kalmışsınız. Biz neyiz diye sorduğunda -ki tekrar tekrar sormuş. Bilmiyorum demek yerine, zaman gösterecek demek bana göre flörtleşme aşamasındaki insan için en uygun cevap olurdu. Sizi öpmesi hoş mu, değil mi bilemiyorum. Yani henüz adı koyulmamış ikili bir ilişki için pat diye, biz buyuz diye öpmek... bakın işte bunu bilemiyorum. Elbette, öpüşmek için izin istemek absürt bir durum olurdu. Böyle şeyler daha çok iki insanın karşılıklı birbirinden o sinyali alması ile oluyor. Bu durumda iki seçenek var. Ya sizin bilmiyorum demeniz onda, bana ne olduğumuzu göster, algısı yarattı ya da adam gerçekten rahat ve düz bir insan.

Çoğu arkadaşın aksine ben eve gitmeyi illa ki yiyişmeye geldim olarak düşünmüyorum ama erkek arkadaşın öyle düşünmüş ve algılamış olabilir. Siz ileri gitmek istememişsiniz. Kendisine göre ilişki dinamiği daha farklı olabilir. Size göre normal olmayan cinsel birliktelik onun için gayet doğal bir şey olabilir.

Bana göre çiftler, ilişkinin başlama aşamasında birbirlerinin kırmızı çizgilerini az buçuk belli etmeliler -ki cinsellik kırmızı çizginiz gibi algıladım. Flörtleşme sürecinin o bir aylık dönemi içerisinde bunların sinyalini vermeliydiniz. O bir aylık dönemde neyi kaldırıp, neyi kaldıramayacağınızı bir insanın az çok bilmesi gerekirdi. Mesela, pat diye öpmeyi kaldırabileceğinizi düşünmüş ki öpmüş.

Büyük ihtimalle ikinizin ilişkiye bakış açısı farklı ve karşınızdaki insan için cinsellik önemli. Size o günden sonra yazmamasının sebebi, cinselliğin olmadığı veya olmayacağı bir ilişkiyi sürdürüp sürdüremeyeceğini iyice kafasında ölçüp biçmesi olabilir. Belki sizden gerçekten hoşlanıyor ama cinsellik kendisi için bir ilişkinin temel taşıdır ve ikilemde de kalmış olabilir.

Maalesef erkekler bizim gibi değil. Siz sadece sevişmek istersiniz ve sizin için problem yaratmaz ama erkekler kadınlara göre daha çabuk uyarılır. Haliyle her sevişmede uyarılacağı için sonra öyle boş boş durmakta zor. Biz kadınlar uyarıldığımız zaman bir şekilde olmasa da oluyor ama erkekler için bu çok daha zor. Büyük ihtimalle adam diyor ki; tamam arkadaşım ben bu kadından hoşlanıyorum ama hep böyle mi olacak, ben sap gibi ortada mı kalacağım?

Uzun uzun analiz ettim üşenmeyip. Hakkınızda hayırlısı olsun.

kendimle oynanmis gibi hissediyorum
Adam zorla yakınlaşmamışki sizinle. Karşılıklı istek var. Sizi daha ilk buluşmada öpmesi zaten ilişki konusundaki tavrı hakkında ipucu vermiş. Evine giderken masum masum oturmayı beklemediğini düşünerek gitmeniz gerekirdi. Oynayanda yok oynananda. Beklentileriniz farklıymış sadece.

Evde ileri gitme yasandysa sizde terslediysenz belki kirildi yada alindi bilemiyorum.ama asla kendinizi kullandrtmayin kimseye

Sizinle planları başkaymış engel olmuşsunuz ben ondan istedigimi alamam diye dusunup size yazmayi birakmis. Hic yasanmadi sayin.

Bu zihniyette ki erkekler o buyuk veya kucuk yasanilabilesi seyler olmadiginda siddete basvuruyor ve bu oldurmeye kadar gidiyor.
Allah askina bi kadin bir erkegin evine gidebilir ve buyuk veya kucuk, kadinin istegi disindaki en kucuk bir hareketi red edebilir ve sorun edebilir.

Olmuş bitmiş.
Boşver artık.
Hiç yaşamamış say kendini.
İçine kapanık durma.
Ki kendini ciddiye almasın.
O kendini oynanmış gibi hissetsin.

Karşıdaki kişi size biz neyiz diye soruyor bilmiyorum diyorsunuz.Daha belirli bir ilişkiye başlamadığınız adamın evinde ne işiniz var? Sizi öptükten sonra eve çağırdığında kardeş kardeş oturacaksınız mı sanıyordunuz? Bunları bilerek gitmişsiniz oraya siz zaten şuan dert yanmak neden ? Yaşadıysanızda pişman olmayın yolunuza devam edin zira kimsenin sizi kullandığı yok karşılıklı yaşanmış çünkü.

Bence kesinlikle görüşme bir daha mesaj atar o bir iki güne cevap bile verme.onun niyeti başka.. ciddi bir beraberlik istese 3 gün aramamazlik etmez.

Yazdıklarınızdan odak noktasının duygular değil cinsellik olduğunu düşündüm bu adamın. Yani tutup öpmesi de aşkından değil bence. Eve çağırma şekli, siz birlikte olmak istemeyince uzaklaşması, vesaire. Siz öyle yaşayan biri değilseniz uzak durun, yeniden yaklaşmaya çalışırsa da yakınlaşmadan önce güven verene kadar bekleyin. Bakalım emek veriyor mu? İlk geceden sevişmeyi bile normal bulan biri olarak söylüyorum bunu ama birbirini arzulayıp sevişmek başka bir şey, birine seks odaklı yaklaşıp ama bunu söylemeyip ayak yapmak başka bir şey.

Hahahhaha cok tatlısınız:)

Tesekkur ederim cok dediginiz gibi olabilir evet bilmiyorum herseyin hayirlisi

Tamam işte adamın amacı belli. Sevgili olmak değil, cinsellik yaşamak sadece. Siz de yanaşmayınca geri tepti, ilgilenmeyi bıraktı. E zaten gizli tutuyordu, hastanedeki 'efendi' imajına zeval gelmesin diye.. Budur özeti.
Unutun gitsin. Böyle dangalaklar yüzünden tüm erkeklere karşı güvensizlik duymayın elbette. Siz zaten yaralısınız anladığım kadarıyla. Biraz kendinizi dinleyin, bir süre yalnız kalın derim.

Çok güzel aciklamissiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…