Tabii ki garipserim, hatta üzülürüm. Ama siz de yazabilirsiniz. Belki adam da siz kendinizi geri çekince yanlış bir şey yapmaktan ürkmüştür. Bir de şunu diyeyim: evine gitmeyin eğer fazla ileri gitmek istemiyorsanız. Bir tek o kişinin değil, hiç kimsenin. Çünkü yine aynı şeyleri yaşayabilirsiniz.Birseyler yasamissin bu insan sana guven vermis demekki peki evinden cikip gittikten sonra hic arayip sormasa sen mesaj atsan daha tuhaf tuhaf konussa ? Garipsemez misin
Iste bende sadece tek bir mesaj bekledim napiyosun nasilsin vs olmadi üzüldüm ve garipsedim görünce bakmiyorum bile boyle gecip gidiyor günler.Tabii ki garipserim, hatta üzülürüm. Ama siz de yazabilirsiniz. Belki adam da siz kendinizi geri çekince yanlış bir şey yapmaktan ürkmüştür. Bir de şunu diyeyim: evine gitmeyin eğer fazla ileri gitmek istemiyorsanız. Bir tek o kişinin değil, hiç kimsenin. Çünkü yine aynı şeyleri yaşayabilirsiniz.
Pismanim dedim mi ? Karşıdaki benim sevgilimdi sevgili olmadan değil yani.pesimden kossun degil sadece tek bir kelime bekledim nasilsin vs. Ki o bunu hep yapiyor aramiyor sormuyor vs.Bile isteye yakınlaşmadınız mı? Şimdi niye pişmansınız, neyden utanıyorsunuz?
İnsan bir şeyi yapıyorsa kendisi istediği için yapmalı, karşısındakinin iki sözüne güvenerek değil.
Sevgili olmadan, beklentisizce yakınlaşmak size uygunsa yapın bunu. E uygunmuş ki yapmışsınız zaten.
Sevgili olmadan yakınlaşmayı uygun bulmuyorsanız neden yakınlaştınız? Şimdi adamı neyle suçluyorsunuz?
Siz de aramamışsınız zaten.
Peşinizden koşsun diye beklediniz de o mu olmadı?
Derdinizi gerçekten anlamadım.
Aranızda en ufak bi iletişim yok. Adam sizinle iş yerinde görüşmüyor. Dışarıda daha adını bile koyamadığınız ilişkide ilk adımı öpüşmek. Eve giderken ne bekliyordunuz? Baya baya buna yol açmış gözükmüşsünüz, adamda ilerlemiş. E insanda diyor ki seni öpmesine rağmen evine gittiğin adama bi mesaj atamadın mı?Neden nasilsin diyeyim ? Sadece ondan bir adim bekledim ? Ayrica adam beni opmeye kalkmadi halletmeye kalkti ve izin vermedigim icin boyle oldu
Ama siz de kendinizi geri çekince o da kendince başka düşüncelere kapılmış olabilir ya da bugüne kadar hep o aradıysa, sorduysa sizden beklemiş olabilir. Bence oturun bie konuşun. Aynı yerde çalışıyorsunuz, muhakkak bir daha konuşursunuz. Buluşma ayarlayın, neler hissettiğinizi konuşun. Konuşmadan çözemezsiniz hiçbir şeyi.Iste bende sadece tek bir mesaj bekledim napiyosun nasilsin vs olmadi üzüldüm ve garipsedim görünce bakmiyorum bile boyle gecip gidiyor günler.
Agzına sağlıkGüzelce hayırlamışsınız, pek hayırlı bi iş olmuş.
“Kimse bilmesin flörtümüzü ki sonrakilerede kimseyle bir şey yaşamadım diyebileyim. E ama bi yandanda işi pişireyim” demiş adam. Sonradan neden mesaj atmadınız onuda anlamadım. Evine gidecek samimiyet var, nasılsın diyecek cesaret mi yok?
Pismanim dedim mi ? Karşıdaki benim sevgilimdi sevgili olmadan değil yani.pesimden kossun degil sadece tek bir kelime bekledim nasilsin vs. Ki o bunu hep yapiyor aramiyor sormuyor vs.
garip olan adamın sonrasında arayıp sormamasi bence.Yoo bence garip değil. Ben şu anki sevgilimle ilk buluşmadan dört gün sonra evine gittim. Bir şeyler de yaşadık. Hiç garipsemedim.
Bu saatten sonra yapacak bir şey yok. kimse sana zorla istemediğin bir şeyi yaptırmadı. Sen oraya bile isteye gittin, bile isteye bir şeyler yaşadın. hiç üzülme, pişman da olma. madem böyle hissettin bir daha iyice emin olmadan yakınlasmazsin.Iste beni uzen o soyledigiyle yaptiginin tutmamasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?