Cok utaniyorum:(

Bile isteye yakınlaşmadınız mı? Şimdi niye pişmansınız, neyden utanıyorsunuz?
İnsan bir şeyi yapıyorsa kendisi istediği için yapmalı, karşısındakinin iki sözüne güvenerek değil.
Sevgili olmadan, beklentisizce yakınlaşmak size uygunsa yapın bunu. E uygunmuş ki yapmışsınız zaten.
Sevgili olmadan yakınlaşmayı uygun bulmuyorsanız neden yakınlaştınız? Şimdi adamı neyle suçluyorsunuz?
Siz de aramamışsınız zaten.
Peşinizden koşsun diye beklediniz de o mu olmadı?
Derdinizi gerçekten anlamadım.

Birseyler yasamissin bu insan sana guven vermis demekki peki evinden cikip gittikten sonra hic arayip sormasa sen mesaj atsan daha tuhaf tuhaf konussa ? Garipsemez misin
Tabii ki garipserim, hatta üzülürüm. Ama siz de yazabilirsiniz. Belki adam da siz kendinizi geri çekince yanlış bir şey yapmaktan ürkmüştür. Bir de şunu diyeyim: evine gitmeyin eğer fazla ileri gitmek istemiyorsanız. Bir tek o kişinin değil, hiç kimsenin. Çünkü yine aynı şeyleri yaşayabilirsiniz.

Iste bende sadece tek bir mesaj bekledim napiyosun nasilsin vs olmadi üzüldüm ve garipsedim görünce bakmiyorum bile boyle gecip gidiyor günler.

Utanacak bir şey yapmamışsınız ki. Neden iki insan birbiriyle sevişince namus gitti algısı oluyor kadınlarda. Adam muhtemelen senin tepkinden dolayı uzak durmuştur. hem evine gidiyosun, öpüşüyosun uyuyosun ama ilişki istemiyosun sonra da benle ilgilensin diyosun.

Pismanim dedim mi ? Karşıdaki benim sevgilimdi sevgili olmadan değil yani.pesimden kossun degil sadece tek bir kelime bekledim nasilsin vs. Ki o bunu hep yapiyor aramiyor sormuyor vs.

Neden nasilsin diyeyim ? Sadece ondan bir adim bekledim ? Ayrica adam beni opmeye kalkmadi halletmeye kalkti ve izin vermedigim icin boyle oldu
Aranızda en ufak bi iletişim yok. Adam sizinle iş yerinde görüşmüyor. Dışarıda daha adını bile koyamadığınız ilişkide ilk adımı öpüşmek. Eve giderken ne bekliyordunuz? Baya baya buna yol açmış gözükmüşsünüz, adamda ilerlemiş. E insanda diyor ki seni öpmesine rağmen evine gittiğin adama bi mesaj atamadın mı?

Neyden utanıyorsun?
Madem utanacaksın neden böyle şeyler yaşanmasına izin verdin?
Veya o ortamın oluşmasına izin verdin?

Yani bir erkek evine davet ediyor ve bir bayan gidiyorsa.
Ufak veya büyük yakınlaşmaları sorun etmeyecek biridir ki gider..

Madem sorun edeceksiniz neden gittiniz?
Yok yakınlaşmayı sorun etmedim.
Neden bir daha aramadı bu yüzden kötüyüm diyorsanız siz arayın.
Daha önce adım atmışsınız bir tane daha atıverin.

Iste bende sadece tek bir mesaj bekledim napiyosun nasilsin vs olmadi üzüldüm ve garipsedim görünce bakmiyorum bile boyle gecip gidiyor günler.
Ama siz de kendinizi geri çekince o da kendince başka düşüncelere kapılmış olabilir ya da bugüne kadar hep o aradıysa, sorduysa sizden beklemiş olabilir. Bence oturun bie konuşun. Aynı yerde çalışıyorsunuz, muhakkak bir daha konuşursunuz. Buluşma ayarlayın, neler hissettiğinizi konuşun. Konuşmadan çözemezsiniz hiçbir şeyi.

niye utanıyorsun ben çözemedim.
iletişimi iki tarafta birbirinden bekliyor.
müdür ne demiş o kısmı anlamadım yasak mı çalışanların sevgili olması?
hastanede kuytu köşelerde öpüşüp koklaşmadıysanız müdür nasıl anlamış?

A
Agzına sağlık

Koskoca insanlarsiniz hoca öğrenci gibi bi ilişki degilki mudur kizsin ona ne sizin iliskinizden bana saçma geldi ilk fırsatta eve çağırıp bişeyler yaşamak istemeside bana tuhaf geldi daha bir aylıkken ve daha dogru dürüst konusmamisken bence başlamadan bitir

Gizlilik katilmaya çalışınca işin icine pek hayirli seyler çıkmıyor ya
Onun haricinde olanlar karşılıklı oldu e duracağın yeri de bildin uzulecek birsey yok o bakimdan bence

Pismanim dedim mi ? Karşıdaki benim sevgilimdi sevgili olmadan değil yani.pesimden kossun degil sadece tek bir kelime bekledim nasilsin vs. Ki o bunu hep yapiyor aramiyor sormuyor vs.

Ben sevgili değildiniz diye anladım. Adam "biz neyiz" demiş, siz "bilmiyorum" demişsiniz, o da öpmüş. Sevgili olduğunuz sonucunu çıkarmadım ben buradan.

Sevgili olun veya olmayın, yakınlaşmanızı bu çerçevede değerlendirmiyorum ben zaten.
Yakınlaştığınız adam o an "buradan çıkıp nikah dairesine gideceğiz" veya "buradan çıkınca hiç görüşmeyeceğiz" diyebilir. Sizin o andaki eyleminizi sadece sizin istekleriniz belirlemeli. Söylemek istediğim buydu.

Adam birlikte olmak istemiş, geri çekilmişsiniz. Sonra da ne siz aramışsınız ne o.
Belki reddedildiği için utandı, kötü hissetti ve uzak duruyor. Belki de tek amacı birlikte olmaktı.
Bunu siz de bilemezsiniz biz de bilemeyiz.
Hoşlanıyorsanız bir adım atın. Ağırdan alıp duruma bakarsınız.
Hoşlanmıyorsanız da kafanıza takacak bir şey yok.

Ben konuya farklı bir açıdan bakmak istiyorum. Cinselliğe bakış açısı oldukça rahat bir insanım ama birkaç defa görüştüğüm, hakkında bilgim olmayan bir erkekle bir şeyler yaşamak beni cinsel yolla bulaşan hastalıkları düşündüğüm için korkutur(tam birleşme olmadı diye bir savunma duyacağımı düşünerek cinsel yolla bulaşan hastalıkların bazılarının sadece birleşme ile geçmeyeceğini belirteyim, en önemli örneği HPV virüsü).

Eğer bir şekilde bulaşma riski olduğunu düşünüyorsanız HBV, HPV, HIV testlerinizi yaptırın dedim. Fiziksel olarak sağlığınızı korumanız daha önemli.

Kamu spotu yapayım işin içinde olan bir insan olarak: HPV yüzyılımızın serviks kanserini önlemedeki en önemli aşılarından biri, oldukça efektif ve sonuçları çok iyi. Aşılanmaya özen gösterelim.

Birseyler yasadık felan filan bu kadar erken neden gittiniz neden yaşadınız neden birlikte uyudunuz? Demekki sizde erkekleri kullananlardansınız..

Iste beni uzen o soyledigiyle yaptiginin tutmamasi.
Bu saatten sonra yapacak bir şey yok. kimse sana zorla istemediğin bir şeyi yaptırmadı. Sen oraya bile isteye gittin, bile isteye bir şeyler yaşadın. hiç üzülme, pişman da olma. madem böyle hissettin bir daha iyice emin olmadan yakınlasmazsin.

burada ben ilk buluşmada sevistim, şu an o adamla evliyim yazanlar da olacaktır, ki bence gayet normal, veya tam tersi yanlış bulanlar ilişkinin dinamiğine bağlıdır bu. önemli olan senin ne hissettiğin. ilk günde sevişen kadın yaptığı şeyi bir hata olarak görmez ve doğru adamla yaptığını biliyorsa pişman olmaz. senin hikayende ortada bi kandırılmışlik hissi var, sen olaya duygusal bakarken karşında hormonlariyla hareket eden bir adam varmış gibi düşünüyorsun, belki de öyledir bilemeyiz ama erkeklerle olayları algılayısimiz o kadar değişik ki.

üniversitede okurken bi sevgilim vardı, o zaman 6 Ay kadar olmuştu sanırım. 1 ayligina memleketime döneceğim gece benim evimde birlikte kalmıştık, ufak tefek bi şeyler yaşayıp birlikte uyumustuk. sabah onun çok erken çıkıp arkadaşına anahtar bırakması gerekiyordu, sonra dönüp beni otogara bırakacaktı. sabah duygusuz bir şekilde çıktı gitti. benim otobüs saatim yaklaştı bundan ses yok. mesaj atmıştım çok soğuk sıradan bir şey yazmış. kendimi nasıl kötü hissettiğimi anlatamam. gidiyorum ve adam beni görmeye gelmiyor bile ve onun için bir gün fazladan kaldığım halde. otobüse bindim çaktırmamaya çalışarak ağlıyorum. Hala aramıyor. o yolculukta ne triplere girdim şimdi gülüyorum. eve geldim, gidip gitmediğimi sordu hiç yüz vermedim sonra usteledi falan barıştık bi şekilde. Adam uyumuş. aramama sebebi bu ve benim neden bozulduğumu anlamamıştı bile. sonra uzun yıllar devam etmisti ilişkimiz. o gün buraya gelip konu açsam adam beni kullanmaya çalışti diye ağlardım muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…