Neden nasilsin diyeyim ? Sadece ondan bir adim bekledim ? Ayrica adam beni opmeye kalkmadi halletmeye kalkti ve izin vermedigim icin boyle olduGüzelce hayırlamışsınız, pek hayırlı bi iş olmuş.
“Kimse bilmesin flörtümüzü ki sonrakilerede kimseyle bir şey yaşamadım diyebileyim. E ama bi yandanda işi pişireyim” demiş adam. Sonradan neden mesaj atmadınız onuda anlamadım. Evine gidecek samimiyet var, nasılsın diyecek cesaret mi yok?
Adam beni sadece opmek istemedi iliski yasamak istedi ve neden geri cekildi korkuyor musun dedi ? Opmek sarilmak insan sevdigine tabiki ister ama bir ayda iliskiye girmek bilmiyorum sizcede tuhaf degil mi ?Daha yeni tanıştığınız insana ne sordunuz ki yargısız infaz yapma dedi? Yani biraz garip olmuş sizin tavrınız. Adam sevgili olmak istemiş. İnsan sevdiği, hoşlandığı insanı öpmek ister, o insana dokunmak ister. Sizinle bu konuda uyuşmuyorsa bunu güzel bir dille ifade edebilirsiniz. Şimdi büyük ihtimalle sizin ona bakmamanızdan ötürü çok ileri gittiğini düşünüyordur, pişmanlık duyuyordur. Bence oturun, açık açık konuşun her şeyi.
Üzüldüğüm kadar üzüldüm yara almak istemiyorum artık gercektenİşyerinde kimse duymasın ama sen yeni evimi "hayırlamaya"gel, ama yüzüne bakmayayim ben yine.. Niyeti belli değil mi? Bundan sonra muhattap olmayın, daha cok üzülürsünüz..
Yoo bence garip değil. Ben şu anki sevgilimle ilk buluşmadan dört gün sonra evine gittim. Bir şeyler de yaşadık. Hiç garipsemedim.Adam beni sadece opmek istemedi iliski yasamak istedi ve neden geri cekildi korkuyor musun dedi ? Opmek sarilmak insan sevdigine tabiki ister ama bir ayda iliskiye girmek bilmiyorum sizcede tuhaf degil mi ?
Ben yasadiklarimin arkasinda duracak kadar cesaretliyim zaten. Bana tuhaf gelen bir ayda benimle iliskiye girmeye calismasi korkuyor musun diye konusmasi sonradan ben bozuk atinca geri cekildi sonra arayip sormadi tek bir aciklama bile yapmadı anlamadigim bu ?Utanacak ne var?
Sizi zorla öpmedi, zorla yakınlaşmadı öyle değil mi? Siz de istediniz, keyif aldınız öyleyse kullanılmadınız.
Siz iletişime geçmek isteyip reddedilseniz anlarım da siz de geçmemişsiniz. Neyin rahatsızlığı bu ben anlamadım.
Birseyler yasamissin bu insan sana guven vermis demekki peki evinden cikip gittikten sonra hic arayip sormasa sen mesaj atsan daha tuhaf tuhaf konussa ? Garipsemez misinYoo bence garip değil. Ben şu anki sevgilimle ilk buluşmadan dört gün sonra evine gittim. Bir şeyler de yaşadık. Hiç garipsemedim.
bence çok tuhaf.Adam beni sadece opmek istemedi iliski yasamak istedi ve neden geri cekildi korkuyor musun dedi ? Opmek sarilmak insan sevdigine tabiki ister ama bir ayda iliskiye girmek bilmiyorum sizcede tuhaf degil mi ?
Ben yasadiklarimin arkasinda duracak kadar cesaretliyim zaten. Bana tuhaf gelen bir ayda benimle iliskiye girmeye calismasi korkuyor musun diye konusmasi sonradan ben bozuk atinca geri cekildi sonra arayip sormadi tek bir aciklama bile yapmadı anlamadigim bu ?
Iste beni uzen o soyledigiyle yaptiginin tutmamasi.bence çok tuhaf.
1 ayda öyle aman aman sevgi de bağlanma da olmaz bana göre.
ha olmuşsa da, kaç gün arayıp sormamak olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?