çok utanıyorum

mellifluous

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2018
748
366
33
2014 yılında yani daha ortaokul öğrencisiyken açtığım bir facebook hesabım vardı. O zamanlarda da sevgili demeyim ama çocukluk aşkım vardı okuldan. İşte hoşlanıyoduk karşılıklı birbirimizden. Açtığım hesapta birbirimizi gönderilere falan etiketliyip aşk dolu durumlar paylaşıyoduk :olamaz:

Yani 6.sınıfım sonuçta ne kadar mantıklı davranabilirim ki çocukça şeyler yapmışız. Sonra tabi bitti gitti aramızdaki şey,18 yaşındayım şuan, o hesabın da şifresini falan unutmuştum kaldı öyle.

Neyse ben bu gönderileri herkese açık attığımın farkında bile değilmişim sanırım. Şuan internete adımı soyadımı yazınca direkt o hesap çıkıyo kafayı yemek üzereyim. Hayır şuan doğru dürüst sosyal medya kullanmıyorum bile ama işte o hesabın da şifresi e postası hiçbişeyi yok bende, hesabı silemem ama çok utanıyorum yaa okudukça. Ben değilim sanki onları yazan kişi.

Hayır işin kötü yani benle aynı yaşta olan bir kuzenim var gitmiş bulmuş hesabı. Ya 6 senelik bir hesap allah aşkına neyi yüzüme vuruyosun ki. Dalga geçmeye falan çalıştı üzüldüm senin adına yaa falan yaptı. Ben de pek bişey diyemedim ama kötü oldum yani ve utandım. Çok da sinir oldum ya. Keşke bişey deseydim. Şimdi bu utancımı biraz hafifletmek için yardımınızı bekliyorum:(

ayy aynı şeyi biz de arkadaş grubunda yapıyoruz :D 2010 yılından fotoları ifşa ediyoruz dalga geçiyoruz günlerce gırgırını geçiyoruz benim de felaket olan fotoğraflarım var ben de gördükçe gülüyorum kendi halime :D ne var bunda gül geç geçmişini silemez ya da değiştiremezsin. hesabı şikayet et kapanmasını sağla

Aynı durumdayız 2011 yılında ilk facebook hesabımı kurmuşum hala aynı hesabı kullanıyorum çok eski paylaşımlarıma bakınca Bnde çok utanıyorum saçmalamışım resmen okudukça yüzüm kızarıyor herkese açık olarak paylaşmışım hemde siliyorum, siliyorum bitmiyorlarda ama sanırsam şuan birşey kalmadı yapılcak birşey yok herkes ergenlik yıllarında bunları yapabilir kuzeninizin sizin bilmediğiniz kimbilir neleri var haddini bildirseydiniz keşke

2014 yılında yani daha ortaokul öğrencisiyken açtığım bir facebook hesabım vardı. O zamanlarda da sevgili demeyim ama çocukluk aşkım vardı okuldan. İşte hoşlanıyoduk karşılıklı birbirimizden. Açtığım hesapta birbirimizi gönderilere falan etiketliyip aşk dolu durumlar paylaşıyoduk :olamaz:

Yani 6.sınıfım sonuçta ne kadar mantıklı davranabilirim ki çocukça şeyler yapmışız. Sonra tabi bitti gitti aramızdaki şey,18 yaşındayım şuan, o hesabın da şifresini falan unutmuştum kaldı öyle.

Neyse ben bu gönderileri herkese açık attığımın farkında bile değilmişim sanırım. Şuan internete adımı soyadımı yazınca direkt o hesap çıkıyo kafayı yemek üzereyim. Hayır şuan doğru dürüst sosyal medya kullanmıyorum bile ama işte o hesabın da şifresi e postası hiçbişeyi yok bende, hesabı silemem ama çok utanıyorum yaa okudukça. Ben değilim sanki onları yazan kişi.

Hayır işin kötü yani benle aynı yaşta olan bir kuzenim var gitmiş bulmuş hesabı. Ya 6 senelik bir hesap allah aşkına neyi yüzüme vuruyosun ki. Dalga geçmeye falan çalıştı üzüldüm senin adına yaa falan yaptı. Ben de pek bişey diyemedim ama kötü oldum yani ve utandım. Çok da sinir oldum ya. Keşke bişey deseydim. Şimdi bu utancımı biraz hafifletmek için yardımınızı bekliyorum:KK43:
Kendine yeni bir hesap açıyorsun o eski hesabı bu kişi beni taklit ediyor diye şikayet ediyosun . Çevrende ki insanlari yeni ekledigin faceye ekle onlarda o eski faceyi bu kişi tanıdığım birini taklit ediyor olarak şikayet etsin . Sende ekli olmazlarsa şikayet edemezler o yüzden ekle diyorum .

kapanması içim herşeyi denedim ama kapanmıyor ve giremiyorum pes ettim artık

Facebook ile iletişime geçmelisin. Mail atıp durumu anlatabilirsin. Onlar zaten uzun süredir aktif olmadığını görürler. Sanada bir cevap gelir pna göre hareket edersin. Ya da denildiği gibi şikayet yağmuruna tutacaksın.

Hayır işin kötü yani benle aynı yaşta olan bir kuzenim var gitmiş bulmuş hesabı. Ya 6 senelik bir hesap allah aşkına neyi yüzüme vuruyosun ki. Dalga geçmeye falan çalıştı üzüldüm senin adına yaa falan yaptı. Ben de pek bişey diyemedim ama kötü oldum yani ve utandım. Çok da sinir oldum ya. Keşke bişey deseydim. Şimdi bu utancımı biraz hafifletmek için yardımınızı bekliyorum:KK43:
Cevrendeki bi kaç arkadaşına soyle şikayet etsinler hesabi kapanir hesap

Ben eski sevgilimin facebook duvarına allah seni bildiği gibi yapsın yazmıştım lisedeyken. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ o orada bi kaç gün durdu sonra allahtan beynime beton falan düştü sanırım. gidip kaldırdım. Hala düşününce utanıyorum. Ondan sonra bir kere bile atarlı giderli bir şey paylaşmadım ya da göndermeli şarkı vs kim olursa olsun aşkından geberdiğim biri de vardı yani tövbe ettim yapmadım.

ya kapanmıyo ki o konuda tavsiye istemiyorum gerçekten çünkü zaten çok kez denedim herşeyi de yaptım ama yok yani işe yaramıyor. ama ben utanıyorum aklımdan bu olayı silmem ya da utanılcak bişey olmadığını falan duymam gerek kısaca dkdpsşdla

Takacak bunu mu buldunuz Allah aşkına?
Burada hepimizin ergenlik hesapları var.
Hele ki benim.
Adımı soyadımı yazmaya da gerek yok, rumuzumu yazınca şıraannkk diye benim ilkokuldaki keko halim çıkıyor insanların karşısına. Herkese de açık. 6 yıl görüştüğüm bir çocuk vardı, çocukluk aşkım. Neler neler paylaşmışız birbirimize. Hala ekli olan arkadaşlarımız dalga maksatlı yorum bile yapıyorlar. Bence komik bir durum, utanılacak bir durum değil. Ha tek üzücü şey çocukluk aşkımla kanlı bıçaklı olmamız.

Takacak bunu mu buldunuz Allah aşkına?
Burada hepimizin ergenlik hesapları var.
Hele ki benim.
Adımı soyadımı yazmaya da gerek yok, rumuzumu yazınca şıraannkk diye benim ilkokuldaki keko halim çıkıyor insanların karşısına. Herkese de açık. 6 yıl görüştüğüm bir çocuk vardı, çocukluk aşkım. Neler neler paylaşmışız birbirimize. Hala ekli olan arkadaşlarımız dalga maksatlı yorum bile yapıyorlar. Bence komik bir durum, utanılacak bir durum değil. Ha tek üzücü şey çocukluk aşkımla kanlı bıçaklı olmamız.

ya aslında kuzenimin bulmasına çok üzüldüm çünkü ağzında bakla durmayan birisi. bizim buralarda da çok laf söz olur bu konular o biraz beni rahatsız etti
bi de diyelim birisi merak etti yazdı adımı soyadımı ya ilk çıkan şey bu saçma geçmişim olucak gerçekten komik ama üzücü yani sllxşaşdşwş

O yıldan bu zamana kadar kullanmadgnz hesap nasıl acık kalıyor ki zaman aşımına ugrayıp kendi kendine kapanıyo.baskası sizin hesabınızı kullanıo olabilir

O yıldan bu zamana kadar kullanmadgnz hesap nasıl acık kalıyor ki zaman aşımına ugrayıp kendi kendine kapanıyo.baskası sizin hesabınızı kullanıo olabilir
sonuçta hesabı dondurmadım ki neden kapansın sadece girmiyorum

Back
X