Çok utanıyorum

Canınız sağ olsun yaşınız genç anladığım kadarıyla üzülmeye değmez eminim evsahibi de anlayışla karşılamıştır . Sevgiler

Aynen çok geç değiştiriyorum benn
Hı sen regldın zaten.. Ben hazırlıksız sekılde oldun sandım. Uzun sure aynı pedle durmak saglık açısından da ıyı degıl. Bence bu tur seyleri erteleme.
Hıcbısey yapmasa kotu kokar. Kotu kokmak istemezsin dı mı?

sızın elınızde olan bırsey degıl kı bu sıkmayın canınızı rezıl oldugunuz yok

Ama siz evdeymişsiniz ne güzel , bide ev sahibi titiz

Insanlık hali, her kadının başına gelebilir.
Benim evimde bir misafirimin başına gelse onun mahcup olması üzer beni, koltuğun durumu değil. Kendinizi üzmeyin bu kadar.
Bizim evde başına geldi bir misafirin, ayyy çok acımıştım kadıncaza

Bizim evde de geldi bir misafirin , ayyy çok acımıştım kandıncaza , o da benim gibi çok utanmıştı

Benim evimde böyle bir olay yaşansa karşı tarafa kızmak, sinirlenmek,acımak vs hiçbir duygu yaşamam. Görürsem nasıl çıkar bu leke diye düşünüp ona göre bir çözüm bulurum.

Yani siz rahatlayın diye diyorum. Size kişisel herhangi bir şey düşünmemişlerdir.

Birkaç ay önce çok sevdiğim (normal) bir erkek arkadaşıma kahvaltıya gitmiştim. İçimde ince-dikissiz çamaşırlar oluyor ya kıyafetten belli olmasin diye. Onlardan vardı ve incecik , günlük giyilen eşofman altı gibi bir sey giymiştim.
Bir ara bir akıntı hissettim ama daha on gün önce regl oldum diye hiç onemsemedim.
Sonra tuvalete bir gittim ki kan çoktan bulaşmış kiyafetime
Yanlışlıkla olmuş gibi üstüme çay dökmeyi , sonra rahat rahat temizlemek bahanesiyle yıkamayı da aklıma getirmedim o panikle görür görmez yikayayim diye giriştim.
öyle iğrenç bir kumaş ki, suyun değdiği yer kopkoyu oldu böyle de yanına gidemem...ben de hiç huyum degildir gittim çocuğa kapıdan 'sort falan var mı ya? Rahat olayım' dedim (hesapta rahatsiz kiyafetim de eşofman yani,dar kot falan olsa neyse)
Çocuk verdi kendi şortunu. O da erkek şortu,beyaz beyaz ağlari var ya. O beyaz ağlara kırmızıya bulanmış camasirimdan bir şey değme ihtimali çok yüksek. Bir de bunun korkusuyla tuvalet kağıdına sarindim durdum.
O arada kiyafetimi çaktırmadan bir koltuğa astım, arkası görünmeyecek şekilde.
Kontrol edip duruyroum, kurumuyor. Islak oldugu çok belli.
Çocuğa sadece kahvaltıya diye gittim, saatler oldu kalkamadım, kurumadigi icin. Adamın da işi gücü var, laptobunda işine falan döndü. Ben hala 'dur kahve yapayım' , 'dur meyve dilimleyim' falan oyalanip durdum saatlerce
En son kurudu da çıktım :))
İnsanlık hali yani, insanın basina her şey gelebilir. En azından akrabanın evi,en azından kadınlarla doluymuşsunuz. İş için gittiğin bir yerde , sevgilinin ailesine tanışmaya gittiğinde ya da dışarıda da başına gelebilirdi.
Bun da şükür

Benimde başıma 16 yaşındayken gelmişti O zamanlar çıktığım çocukla sahilde yürüyüş yapmış dönüşte İnternet cafedeye uğramıştım koltukta otururken bi ıslaklık hissettim annemi aradım geldi hemen belime bişi bağlayıp gittik eve . Eve yürüyene kadar da bacaklarımdan akmış pantolon baştan aşşa kan lekesi olmuştu . Paçalarımda falan kan vardı düşün. Herkesin başına gelebiliyor yani rahat olun.

Kan bulastrcak kadar gec degistiriyorsa kokuyu dert etmiyordur bence

Konu sahibi pedim kaydi deseydiniz, aniden regl oldum deseydiniz bir sey demezdim ama insan regl oldugunu bile bile de uzun süre ayni pedle durmaz ki. Ped dolan bir sey dolunca emis gucunu kaybeden bir sey. Misafirlikte oldugunuzdan ve surekli oturur durumda oldugunuzdan daha da dikkatli olmaniz gerekirdi. En azindan kadina bunu söylemeyin ben ay pedimi uzun suredir degistirmedim taşmış dese biri sinir olurdum.
Ama regl oldum geçmiş dese bir sey demezdim insanlik hali.

bi kere bana da olmustu degistirdigim halde bi akiyor cokca bazen ya o ara bi yerden kaciyor ya degisik bsy degistirip yemekhaneye cikmistim kalktim sandalyeden arkadasim dedi sandalteye cikmis hemen silip nasil gittigimi bilemedim asagiya kontrole olabiliyor yani ama hastane olunca calisinca insanlar cogu zaman kan bulasti bi yerden diyor yani takma bosver herkesin esi bacisi anasi gasta oluyor biraz tolere edilmeli bence unutulur gider her yerde reklam var ped reklami kucuk cocuklar bile biliyor bu doganin bi kanunu bence siz de sık degistirin akliniza takilacagina ic camasira takilsin

Onların kanı bulasmiomuymus oraya buraya?
Niye rezil olacakmissin?
Hayır anlıyorum bir an kötü oldu falan diye geçirirsin aklından ama "kusura bakmayın insanlık hali" der geçersin.
Ayrıca uzun süre ped değiştirmemek de nedir allah aşkına? Enfeksiyon kapabilirsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…