Canım benim bulaşabilir insanlık hali yoğun gününe denk gelmiştir. Utanacak bişey yok bundaHayır bulaştırdığım için rezil oldum((
Bundan sonra pedlerin gece olanları var dıgerlerıden daha uzun, onlardan kullan. Saat başı da kontrol et, boyle bisey yasamazsınHiç dikkat etmediğim için öyle düşünüyorum
Hı sen regldın zaten.. Ben hazırlıksız sekılde oldun sandım. Uzun sure aynı pedle durmak saglık açısından da ıyı degıl. Bence bu tur seyleri erteleme.Aynen çok geç değiştiriyorum benn
bu saglıga cok zararlı tehlıkelı sık sık degıstırmenız lazım saglık ve hıjyen acısındanAynen çok geç değiştiriyorum benn
Ama siz evdeymişsiniz ne güzel , bide ev sahibi titizHayatımda bırkere basıma geldı bu, dikkat etmekle ilgisi yok kesınlıkle.
Ogun ıkı tane aspirin ıcmıstım ve geldıgını normalde anlariz ya ben hıc anlamadım.
Gecen sandalyeyi aldım banyoya yıkadım.
Bıttı gıttı.
Benım evımde de bırının basına gelebilir napalım, saglık olsun
Bizim evde başına geldi bir misafirin, ayyy çok acımıştım kadıncazaInsanlık hali, her kadının başına gelebilir.
Benim evimde bir misafirimin başına gelse onun mahcup olması üzer beni, koltuğun durumu değil. Kendinizi üzmeyin bu kadar.
Ben evde degıldım arkadasımla annesindeydım ve regl degıldım orda olmusum, ıkı aspirinin etkisi oldugunu da dusunuyorum hissetmememde.Ama siz evdeymişsiniz ne güzel , bide ev sahibi titiz
Evet yapacak bişey yokBen evde degıldım arkadasımla annesindeydım ve regl degıldım orda olmusum, ıkı aspirinin etkisi oldugunu da dusunuyorum hissetmememde.
Herkes kendine gore titiz. Olmus artık. Ne yapacaksın?
Kan bulastrcak kadar gec degistiriyorsa kokuyu dert etmiyordur benceHı sen regldın zaten.. Ben hazırlıksız sekılde oldun sandım. Uzun sure aynı pedle durmak saglık açısından da ıyı degıl. Bence bu tur seyleri erteleme.
Hıcbısey yapmasa kotu kokar. Kotu kokmak istemezsin dı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?