- 11 Aralık 2018
- 42.554
- 264.387
- 598
İlk defa duydum ve araştırdım. Gerçekten çok şaşırdım. Kullanımı rahat mı? Agrı, sızı yapmıyor mu?İlk regl olduğumdan beri kanamam çok yoğun olur. Yaşım daha küçükken beceremezdim kontrol etmeyi gece mutlaka yatağa geçerdi. Yaşadığım kazaların da haddi hesabı yok. Sonra dikkatli olmayı öğrendim. Üstüste çift çamaşır, çift ped kullandım bir süre. Eşek kadar gece pedlerinden başka bir şeye elimi sürmedim. İki sene önce de menstural cup ile tanıştım. O zamandan beri regl olduğumu bile unutuyorum çoğu zaman. Ped reklamlarındaki kızlar gibi hoplayıp zıplıyorum
Çok rahat. Ağrı niye yapsın ki?İlk defa duydum ve araştırdım. Gerçekten çok şaşırdım. Kullanımı rahat mı? Agrı, sızı yapmıyor mu?
İnternetten baktığımda çok değişik geldi kullanımı da o yüzden sordum.Rahat olmasına da sevindim. Tekrar bakacağımÇok rahat. Ağrı niye yapsın ki?
Bunun kadın olmakla alakası yok ki bir şey dökünce bile utanirim benEvet rezil olmuşsun. Kadınlar adet gördüğü için rezil varlıklardır..
Lanet olası zenciler ve adet olan kadınlar...
Şu konuyu kafamı hangi duvara vursam emojisi ile terk ediyorum
Benim genelde çok az kanamam olur ,o gün de çok yoğundum apar topar gidince durum o şekilde olduAma koku olur. Bundan hem çevrenızdekıler hem sız rahatsız olmuyormusunuz. Nasıl rahat ediyorsunuz ki yanı taşıncamı aklınıza gelıyor.
Hangisi k harfle başlayan mi ?Benim disarida kullandigim ped ayridir. Cok daha emici bir urun,asla tasmaz bulasmaz. Bence madem uzun sureler degistiremeyen bir kadinsaniz siz de onu kullanmalisiniz,en yogun zamanda bile 10 saat dayaniyor.
Gerçekten igrenc anlatım tarzınız var ,benim kanamam hic yok kadar az , acil çıkınca değiştiremedim neden bu kadar on yargılisiniz, çok şükür temiz biriyim, sadece bir kere başıma geldiBizim ilkokulda mezuniyet partisinde bi arkadaşa olmuştu. Açık renk elbise kıpkırmızıydı. Tabi o zaman regl ne tam bilemiyorum sınıftaki anneler kızı aldı götürdü yıkadılar falan ama iflah olmadı kız öylece katılmıştı aramıza yazık ya. İnsanlık hali olabilir. Yine başka bi arkadasa da adet gördü montu kısaydı benimki uzun diye verdim arkasını kapata kapata eve gitti. Bazı insanlar hissetmiyor bunu anlayabilirim de sizin durumunuz bayağı mide bulandırıcı. Hani böyle uzun yolculuklarda otobüslerin durduğu dandik yerlerde kadının biri çıkınca ardından girersiniz ve o kokuyu alırsınız ya. Bi an burnuma koktu kusucam şuraya. Bu arkadaşın yaptığını yapan çok kadın var malesef. Hele devlet hastanesinde kadın doğum bölümlerinde adetli muayeneye gelen bazıları leş gibi kokuyor hiç utanmıyorlar da herhalde öyle doktora gelmeye.
Malesef hep ters zamanlarda gelir. Ya misafirlikte olursun. Ya yatıya gitmişsindir. Hiç utanma. Düşünme bile. Herkesin başına geliyor. Hepimizin başından buna benzer şeyler geçmiştir muhakkak. Ordakilerde ya yaşamıştır ya yaşayan insanlarla karşılaşmışlardır. Üzerinde durmaya caninı sıktığına değmezMisafirliğe gittik bugün , Halamlar herkes oradayım, bende regl oldum dün koltuğa bulaştı , çok ayıp oldu , rezilll oldummmmm
Yok, or..... markasinin infinity olani. Gece ve normal versiyonlari varHangisi k harfle başlayan mi ?
Anlatımım sizin yaptığınız kadar iğrenç değil en azından. Benimde kanamam çok az gelir üç günde biter nerdeyse ama iki saatte birdir normal olan. Temiz olmak bunu gerektirir. Siz temiz olduğunuzu düşünüyorsunuz bence.Gerçekten igrenc anlatım tarzınız var ,benim kanamam hic yok kadar az , acil çıkınca değiştiremedim neden bu kadar on yargılisiniz, çok şükür temiz biriyim, sadece bir kere başıma geldi
Önyargınızla başbaşa bırakıyorum siziAnlatımım sizin yaptığınız kadar iğrenç değil en azından. Benimde kanamam çok az gelir üç günde biter nerdeyse ama iki saatte birdir normal olan. Temiz olmak bunu gerektirir. Siz temiz olduğunuzu düşünüyorsunuz bence.
Niye rezıl olasın .Allahın bir lutfu.Bı kerede kuzenımden koltuga gecmıstı .Herkes konunun bılıncınde sıkıntı yok.Hemen sabunlu su ıle sildık.Erkek kuzenlerımızde vardı.Hıc bır sey olmamış gıbı davrandılar.Allah utanıcak dert vermesınMisafirliğe gittik bugün , Halamlar herkes oradayım, bende regl oldum dün koltuğa bulaştı , çok ayıp oldu , rezilll oldummmmm
rezil olmakla ne alakası var, çok afedersiniz odaya pislemedinizi ya tuvalet ihtiyacı gibi belli etmezki geldiğini.. rezil falan olmadınız . üç beş tane ıslak mendille halledilebilecek bi olay çok takmayın benceMisafirliğe gittik bugün , Halamlar herkes oradayım, bende regl oldum dün koltuğa bulaştı , çok ayıp oldu , rezilll oldummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?