Çok utanıyorum

İlk regl olduğumdan beri kanamam çok yoğun olur. Yaşım daha küçükken beceremezdim kontrol etmeyi gece mutlaka yatağa geçerdi. Yaşadığım kazaların da haddi hesabı yok. Sonra dikkatli olmayı öğrendim. Üstüste çift çamaşır, çift ped kullandım bir süre. Eşek kadar gece pedlerinden başka bir şeye elimi sürmedim. İki sene önce de menstural cup ile tanıştım. O zamandan beri regl olduğumu bile unutuyorum çoğu zaman. Ped reklamlarındaki kızlar gibi hoplayıp zıplıyorum

Birden regl olsanız anlayabilirim ama sizin durumunuz öyle değil, siz en yoğun gün olduğunu bile bile pedinizi değiştirme gereği bile duymamışsınız. Biraz sorumsuz gördüm sizi kusura bakmayın. Belki garip gelecek ama ben acil bir durum olmadığı sürece yoğun günlerde dışarı çıkmamaya özen gösteriyorum.

İlk defa duydum ve araştırdım. Gerçekten çok şaşırdım. Kullanımı rahat mı? Agrı, sızı yapmıyor mu?

Olan olmuş, zamanı geri de almak mümkün değil. Herkesin başına gelebilir, inş bir daha yasamazsınız.

Benim disarida kullandigim ped ayridir. Cok daha emici bir urun,asla tasmaz bulasmaz. Bence madem uzun sureler degistiremeyen bir kadinsaniz siz de onu kullanmalisiniz,en yogun zamanda bile 10 saat dayaniyor.
Hangisi k harfle başlayan mi ?

Gerçekten igrenc anlatım tarzınız var ,benim kanamam hic yok kadar az , acil çıkınca değiştiremedim neden bu kadar on yargılisiniz, çok şükür temiz biriyim, sadece bir kere başıma geldi

Ma
Misafirliğe gittik bugün , Halamlar herkes oradayım, bende regl oldum dün koltuğa bulaştı , çok ayıp oldu , rezilll oldummmmm
Malesef hep ters zamanlarda gelir. Ya misafirlikte olursun. Ya yatıya gitmişsindir. Hiç utanma. Düşünme bile. Herkesin başına geliyor. Hepimizin başından buna benzer şeyler geçmiştir muhakkak. Ordakilerde ya yaşamıştır ya yaşayan insanlarla karşılaşmışlardır. Üzerinde durmaya caninı sıktığına değmez
Benim yeğenim de benzer bir olay yaşadı yakınlarda. Daha yeni adet görmeye başladi. Malesef bir kac yere bulaştırmış Kalabalik bir ortamdi. Kimseye caktirmadan guzelce temizledim. Hayatimiza baktik. Demem o ki halan da evdekilerde hic uzerinde durmamislardir ve bunun normal oldugunun farkindadirlar. Kendini üzdüğüne değmez.

Gerçekten igrenc anlatım tarzınız var ,benim kanamam hic yok kadar az , acil çıkınca değiştiremedim neden bu kadar on yargılisiniz, çok şükür temiz biriyim, sadece bir kere başıma geldi
Anlatımım sizin yaptığınız kadar iğrenç değil en azından. Benimde kanamam çok az gelir üç günde biter nerdeyse ama iki saatte birdir normal olan. Temiz olmak bunu gerektirir. Siz temiz olduğunuzu düşünüyorsunuz bence.

Valla insanlık hali okey de elalemin evinde misafirliğe gidip ben pedimi geç değiştiriyorum deme lüksünüz de yok yani. İlk kez regl olmadınız herhalde. Umarım utanmakla kalmamış temizlemişsinizdir kimse kimsenin regl kanını temizlemek zorunda da değil.

Misafirliğe gittik bugün , Halamlar herkes oradayım, bende regl oldum dün koltuğa bulaştı , çok ayıp oldu , rezilll oldummmmm
Niye rezıl olasın .Allahın bir lutfu.Bı kerede kuzenımden koltuga gecmıstı .Herkes konunun bılıncınde sıkıntı yok.Hemen sabunlu su ıle sildık.Erkek kuzenlerımızde vardı.Hıc bır sey olmamış gıbı davrandılar.Allah utanıcak dert vermesın

rezil olmakla ne alakası var, çok afedersiniz odaya pislemedinizi ya tuvalet ihtiyacı gibi belli etmezki geldiğini.. rezil falan olmadınız . üç beş tane ıslak mendille halledilebilecek bi olay çok takmayın bence

Bence hissettiğiniz duyguyu doğru ifade edemiyorsunuz.
Bu durumun rezillikle bir alakası yok.
Bir başkasının eşyasına istemeden de olsa zarar verdiğiniz için kendinizi mahcup hissediyor olmalısınız.

Apış arası kokmuş hep buralar. Konuyu okurken eğilip kuku bölgesini koklama ihtiyacı hissediyor insan. Konu sahibi, sık ped değişiminin kanama miktarı ile ilgisi yok. O pedler kukuya yapışık vaziyette uzun süre kalırsa o kuku kokar. Çürümüş et kokar, sıcakta kalmış yumurta kokar, küflenmiş salça kokar. Kokar yani. Kukunuz göklerden inen varlıklar tarafından kutsal su ile yıkanmıyor ise gün içinde, kokar. Pis kokar hem de.

Kamu spotu: sık sık taharet alalım, aldıralım. Taharet musluğunu tazyikli açıp iyice yıkayalım. İki saatte bir yapalım bunu ki kuku kokmasın. Kazalar da yaşanmasın. Kuku önemli, sevin sevdirin.

Hepimiz insanız, olabilir.
Şahsen bana gelen biri koltuğumu kirletti diye içimden söylenenmezdim, nedir yani su ve sabuna bakar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…