Ama koku olur. Bundan hem çevrenızdekıler hem sız rahatsız olmuyormusunuz. Nasıl rahat ediyorsunuz ki yanı taşıncamı aklınıza gelıyor.Aynen çok geç değiştiriyorum benn
E o zaman utanmalısın zaten. Dün oldum adet diyorsun ikinci gün en yoğun akıntı olan gündür. Misafirliğe gidiyorsun ekstra dikkatli olmalıydın. Regl olduğunu biliyorsun sonuçta değil mi hazırlıksız gelişmedi?Aynen çok geç değiştiriyorum benn
Benim bir ay neredeyse hiç akıntı olmuyor ertesi ay gerçekten sık değiştirmeme rağmen çok fazla oluyor. Bu konuyla ilgili doktora gitmem gerekiyor o ayrı mesele tabii ama ben de çok stres oluyorum bir yere bulaştırırsam bu kız değiştirmiyor mu derler diye arkamdanGünlük ped kullanmiyor musunuz? Simdi sagliksiz diyenler olacak ama akintisi vs oluyor insanin ve her zaman ic camasir degistiremeyecegin zamanlar oluyor sonuçta.
Geçmiş olsun. Kan lekesi cikar umarim.
Aaa ben hazirliksiz yakalandiniz sandim zaten dun regl olmussunuz yani regl oldugunuzdan haberiniz varmiş.Pedinizi sık degistirin Allah askina
Hastalık sebebi bekletmeniz.Aynen çok geç değiştiriyorum benn
Neden bu kadar detaylı betimleme yaptınız ya şimdi hepimiz kusucaz herkesin burnunda aynı kokuBizim ilkokulda mezuniyet partisinde bi arkadaşa olmuştu. Açık renk elbise kıpkırmızıydı. Tabi o zaman regl ne tam bilemiyorum sınıftaki anneler kızı aldı götürdü yıkadılar falan ama iflah olmadı kız öylece katılmıştı aramıza yazık ya. İnsanlık hali olabilir. Yine başka bi arkadasa da adet gördü montu kısaydı benimki uzun diye verdim arkasını kapata kapata eve gitti. Bazı insanlar hissetmiyor bunu anlayabilirim de sizin durumunuz bayağı mide bulandırıcı. Hani böyle uzun yolculuklarda otobüslerin durduğu dandik yerlerde kadının biri çıkınca ardından girersiniz ve o kokuyu alırsınız ya. Bi an burnuma koktu kusucam şuraya. Bu arkadaşın yaptığını yapan çok kadın var malesef. Hele devlet hastanesinde kadın doğum bölümlerinde adetli muayeneye gelen bazıları leş gibi kokuyor hiç utanmıyorlar da herhalde öyle doktora gelmeye.
Evet rezil olmuşsun. Kadınlar adet gördüğü için rezil varlıklardır..
Lanet olası zenciler ve adet olan kadınlar...
Şu konuyu kafamı hangi duvara vursam emojisi ile terk ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?