• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok utanıyorum

Yeminler ettim kimseyle yatmadım diye, herkesten kan gelmez doktora gidelim dedim anlamadı
Bir de ilk ilişkide gelmeyebiliyor. Benim ilk ilişkimde gelmedi. İkincide kanamam çok oldu. Ama ilk gece eşim de çok önemsemedi kan varmış yokmuş... Ne bir soru sordu ne bir şey dedi.

Arkadaşımın da ilk ilişkisinde gelmemişti. Sonrasında olmuş onda da. Takmayın. Suçlu davranırsanız üstünüze gelir.

Bir de ilk ilişkide gelmeyebiliyor. Benim ilk ilişkimde gelmedi. İkincide kanamam çok oldu. Ama ilk gece eşim de çok önemsemedi kan varmış yokmuş... Ne bir soru sordu ne bir şey dedi.

Arkadaşımın da ilk ilişkisinde gelmemişti. Sonrasında olmuş onda da. Takmayın. Suçlu davranırsanız üstünüze gelir.
Arkadaşım inanmayın bazen nişanlısı bipolar olduğu için terk ettiğini yazıyor bazen kanama olmadığı için terk edildiğini birindede boşanmak üzere ne yapmaya çalışıyorsa artık
Arkadaşlar haftaya anlaşmalı boşanma için dilekçe vericem, sizce kaç ay sürer?

Arkadaşım inanmayın bazen nişanlısı bipolar olduğu için terk ettiğini yazıyor bazen kanama olmadığı için terk edildiğini birindede boşanmak üzere ne yapmaya çalışıyorsa artık
Arkadaşlar haftaya anlaşmalı boşanma için dilekçe vericem, sizce kaç ay sürer?
Tövbeeee. Hiç bakmadım geçmiş mesajlarına. :KK48:

Kız uydurukçu! Benim narin parmaklarımı niye yordun? Utan yaptığından! :KK48:

Arkadaşlar nişanlımla beraber oldum ama kan gelmedi, bakireyim, bakire değilsin diye terk etti beni. Uzun zaman oluyor. Bu zamana kadar hep dikkat ettim, evlenicektik. Şimdi yeni biriyle tanıştım bakire olmadığımı söyleyim mi, yoksa yalan mı söyleyim. Çok üzülüyorum.
Nişanlı iken hata etmişsin. Kan gelse bile parmağında oynatirdi düğün yapmamak için.Yalan söyleme ama açıklama da yapma.Sordugunda anlatırsın.

Back
X