çok utanıyorum :(

Boyle konularda hemen uyeye bakiyorum "Yeni üye" he tamam diyorum :D

konu kayin degil ki ! Alti cizilen ilgisiz koca...

Aslinda bu yaziyi ilgisiz erkeklere okutmali....

Hani su mangalda kul birakmayan
haklisin ama inan bana onlar burayi okuyum bu kadinlari anlayim yerine
abuk subuk konular acip zerre beyincikleriyle akillarinca ..............tovbe tovbe neyseeeeeeeee

Kayin bir simge bunu gorun bence
kayin belki surekli gordugu bir sima tamam baskasini gorse konussa belki x kisi diye acilirdi konu ama isin icine kayin yada akraba girince kadinlarda zirhlar cekilir
hani hepimiz bayan mikemmelik ya

kazen bey kafam iyice karisti ben bir daha okuyum sonra geliyim allah gostermesin kadiniz kizimiz var
rabbim sen bizi hicbir nefsimizle imtihan etme diye dua etmekten baska birsey gelmiyor elimden
ama baska bir pencereden de bakilacagini citlattiniz icin tesekkür

:KK9: :KK9:
Koca ilgi göstersede eskisi gibi olur mu muamma tabi
Sogutmus bence

Evlilik coktan bitmis bunu kabul etmek gerek .... Aci ama gercek bu ...

Onemli olan hata yapmadan bu olaydan siyrilmak zira hata yaparsa bak ......luk yapti damgasini vuracak cok !

Oysa etektekilere kimse bakmaz... Yasanmislara kimse takilmaz

bir kez daha okudum ilk yillar boyle degildi demis konu sahibi
demekki es kadini ruhsal bir acliga birakmis buda zor ya

Svegili Mune Mune 'de konuda ki kotu icerikler ebakiyor bir taraftan ....

bir kez daha okudum ilk yillar boyle degildi demis konu sahibi
demekki es kadini ruhsal bir acliga birakmis buda zor ya

ben neyi anlatiyorum :)

fakat bu durumda kadin hata yapsa mubahtir asla demiyorum. Kendisi de hata yapmamak adina kendi ile savas veriyor negatif yorum yerine bir ayaga kalk diyecek yorum sayisi cok az, isin uzucu tarafi burasi.

Onemli olan hata yapmadan bu olaydan siyrilmak zira hata yaparsa bak ......luk yapti damgasini vuracak cok !

kesinlikle bazi konulara gelip fikrinizi yazmalisiniz
bir erkek gouyle bakis acisi nasil diye
ben neyi anlatiyorum :)

fakat budurumda kadin hata yapsa mubahtir asla demiyorum. Kendisi de hata yapmamak adina kendi ile savas veriyor negatif yorum yerine bir ayaga kalk diyecek yorum sayisi cok az, isin uzucu tarafi burasi.
ama fakeler o kadar cogaldiki
boyle bir konu acilinca bizlerde fake diye zirhi giyip geliyoz

oncelikle Allah yardimcin olsun zor bi durum.kizmak yada kinamak haddime degil. umarim evliligin duzelir.duzelmezse bile umarim en saglikli sekilde herhangi bi sorun cikmadan ayrilirsinz. cunku malum yasadigimz yer belli. boyle bi durumda bize soylenecek laf belli. insallah icinizde ki sey herneyse kayniniza karsi o hemen gecer. zor vi durum

kesinlikle bazi konulara gelip fikrinizi yazmalisiniz
bir erkek gouyle bakis acisi nasil diye

ama fakeler o kadar cogaldiki
boyle bir konu acilinca bizlerde fake diye zirhi giyip geliyoz

fake yani sahte konular da inanin elimizden gelidigince savas veriyoruz. Hatta bu konularin bizim tarafimizdan acildigini iddia edenler bile oldu : )

Fakat bu konu hayatin kendisi.... Uye ile yazistim, soyledikleri bana yetti. Baska bir konuda ise soylediklerimin yine arkasindayim ...

Bir tutun elinden de kaldirin be yahu .... dusene vurmak yakismaz ki daha dusmmemis bile...

Hatta bir soyle hafizanizi yoklayin ah be dediginiz hic mi olmadi ?

dikkat et ben buradayim tersim kotudur... sen git gebelikte eglen biraz....
Buradasin tersin kotudur ne yapayim ?
Gebelikle eglen derken ? neyi dalgaya aldiginin farkinda olsan iyi edersin Yöneticiler ne zamandir uyenin hamileligiyle dalga gecer oldu hayret bisey ya..Siz boyle yaparsaniz uyeler neler yapmaz.. yoneticisin diye keyfine gore insanlarla boyle konusamazsin banliyosun diye seviyeni dusurme bence.
Her gun sapikca konular oluyor yeni uyeler tarafindan..Sana dokunan ne oldu anlamadim

Buradasin tersin kotudur ne yapayim ?
Gebelikle eglen derken ? neyi dalgaya aldiginin farkinda olsan iyi edersin Yöneticiler ne zamandir uyenin hamileligiyle dalga gecer oldu hayret bisey ya..Siz boyle yaparsaniz uyeler neler yapmaz.. yoneticisin diye keyfine gore insanlarla boyle konusamazsin banliyosun diye seviyeni dusurme bence.
Her gun sapikca konular oluyor yeni uyeler tarafindan..Sana dokunan ne oldu anlamadim

bana dokunan bir sey olmadi atildin ! Senin hamileligin ile zerre kotu soz etmedim. Sen burada haddini astin sadece olay budur....

Senin haddi ndegildir kimsenin ilk mesajinda konusuna sahte veya gercek demek .... 12090 mesajin olsa da 1 mesajin olsa da esitsin ...

Bir erkek nasıl ki eşinin ilgizligi yüzünden gözü dışarda oluyorsa, kadında da duygusal bi açlık olduğu zaman bastıramiyor. Ruhen mutsuzluk çok kötü. Sevgi yok ilgi yok normal şu şartlarda.

Merhaba ilk mesajı okudum, devamını okuma fırsatım yok. Ama yazmadan geçemeyeceğim. Acaba duyguları karıştırıyor olabilir misiniz? Kayın kardeştir. O sebeple zevklerinizde ortaksa daha iyi bir iletişiminiz olması normal. Örnek olarak eşim karşı taraftır benim için. ben kadın o erkek. Ama kaynım kardeşim gibidir. Haliyle bu iletişimede yansıyor.

Bir erkek nasıl ki eşinin ilgizligi yüzünden gözü dışarda oluyorsa, kadında da duygusal bi açlık olduğu zaman bastıramiyor. Ruhen mutsuzluk çok kötü. Sevgi yok ilgi yok normal şu şartlarda.

peki ya bunu erkek yapsa ne olurdu ?

Back
X