- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
Kaynina sevdalandigi icin yureginin goturdugu yere git diyemem, aile ici iliskiyi benim midem kaldirmaz. Kasaba asik olsa derdim amadurup durup okudum yok olmuyor...
su ana kadar kimse hadi bu hayat senin gonlun nereye gotururse git demedi !
buna yavas demem deki sudur ki : `yabanciya gitmiyor` gibi cirkin yorumlaradir.
oyle bir yazmissiniz ki sanki olayi destekliyoruz. Olayi destekleyen kimse yok, kadincagiz da zaten akil istemiyor hatanin farkinda yazip rahatlamak istemis.
sizin mesajinizi okuyan da biz bunu destekledik sanacak el insaf....
Kasap olsa sadece zihnen aldatma olur bu durumda (konu sahibi zaten aktif bir davranista bulunmamis)
Ama kayin olunca aile ici iliski olur, bu da isin boyutunu degistirir
Kazen beycigim iyi niyetinizi anliyorum ama ahlaksizligi agir dille elestirmezsek, mesrulastirmis olmaz miyiz? Siz daha iyi bilirsiniz forumun kitlesi genis, bir suru ergenlik donemindeki kardesimiz okuyor buralari, onlara bu yollari anlasilabilir mi gostermeliyiz yoksa net sekilde DUR HANIM BU AHLAKSIZTIR mi demeliyiz?
Kaynina sevdalandigi icin yureginin goturdugu yere git diyemem, aile ici iliskiyi benim midem kaldirmaz. Kasaba asik olsa derdim ama
Diger sozlerinize cevabim bi onceki mesajimda, yani net sekilde bu ahlaksizliga HOP denmeli gorusundeyim
Mertce bosanir ve kasapla evlenir. Ama kayniyla evlenmesi abestir. Esimizin ailesi bizim ailemizdir. Fark bu. Hayirli islersuper kasaba her sey serbest ama aile ici olunca hop.....
iyi gunler size
Mertce bosanir ve kasapla evlenir. Ama kayniyla evlenmesi abestir. Esimizin ailesi bizim ailemizdir. Fark bu. Hayirli isler
Gercekten bazi cevaplariniz resmen migedemi bulandirdi. Evet konu cok hassas ama o igrenc tepkileriniz kadar kötü olamaz. Caresiz bir insani yargilamak kimin haddine ?
Hassas konular neden hep fake oluyor anlamis degilim dogrusu, sonucta hayatda gercekten kötü seyler oluyor, hergün oluyor.
Sacma sapan yorum yapmak yerine susun allaj askina!
Bu ilgisizlik mafediyor evlilikleri, sonra aldatmalar ayrilmalar, yada aldatma dusunceleri. Bence esinizi sevmiyorsaniz ayrilin, mutlaka bir yolu vardir. Kayninizi duneceginizi ayrilma yollarini, yeni bir hayat kurmayi dusunun
ama oldu mu simdi ?
kasap var, bakkal var ! daha da onemlisi bu cirkinligi yuze vurmak var. Bakin aile ici olunca 2 kat ayip.
bu ayibin derecesi olmaz ama bu aile ici olunca 2 carpani varmis simdi ogrendim. Ahlak degerlerimiz de carpanlar varmis.
kasabi mahsur goruyorsun ama kayin oldumu isin civisi cikiyor. Iste ahlak tanimimiz bu.
kadin hatamin farkindayim diye avazi ciktigi kadar bagiriyor ama 3-5 kisi disinda kimse yanlis yoldasin demek yerine kadinin ahlakini sorguluyor. Iste bizim ahlak dogru yolu gosterme yontemlerimiz bu sekilde isliyor.
kasaplara gun dogdu ! kayinlar maalesef sizin durumunuz kotu...
cirkinlikte son sahne cekim tekrari ....
size gece oldu ama burada saat daha aksam 20:00
bu sebeple herkese iyi aksamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?