- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.696
- 798
Yardım isteyene yardım şekliniz bu mu?
neden biliyormusun bir haftadır saldırı var erkeklerden siteye ve hep fake konular açıldı. o yüzden insanlar artık budammı diye düşünüyor. cinselliğe taşıdığım konulara bak kadesa. bir konuda 5 üyelik vardı. sırf bunu yapmak için üye olanilk 7 sayfa boyunca tek yazılan şey konunun sahte olmasıyla ilgiliydi sonraki yorumlarda ona göre oldu tabii.kk da son zamanlarda bir çok konuya sahte yazmak moda olmuş.
konu sahibi kaynı yerine komşunun oğlundan hoşlanıyorum deseydi bu kadar tepki alır mıydı bilemiyorum ama olay eşin kardeşi olunca ahlaki yargılarda daha ağır oluyor tabii.işin iyi tarafı da konu sahibinin bu duygusunun farkında olması boşluktan,sevgisizlikten ya da her neyden kaynaklanıyosa bunu törpülemek zorunda.
neden biliyormusun bir haftadır saldırı var erkeklerden siteye ve hep fake konular açıldı. o yüzden insanlar artık budammı diye düşünüyor. cinselliğe taşıdığım konulara bak kadesa. bir konuda 5 üyelik vardı. sırf bunu yapmak için üye olan
artık herkes ,yeni üyelik olunca şüphe içine girdi.3 yıl öncede olmuştu bu yeniden hortaldılar desene.
hadi bu konu tamam da biraz önce açılan normal bi konuda bile sahte msjları yazılması bana garip gelmişti demek sebebi buymuş.siteden aylarca uzak kalınca bölye oluyo demek ki.
Kayn i memnu sesli güldüm vallahiKayn-ı Memnu daha iyi olur sanki
CEVAP YAZAN HERKESE TESEKKÜR EDİYORUM..KENDİMCE Bİ CVP BULDUM İLK OLARAK UZAK DURMAYA GÖRMEMEYE CALIŞCAM..İNŞALLAH FAYDASI OLUR..DEDİĞİNİZ DOĞRU İY ANLAŞTIĞIMIZ İÇİN BÖLE SEYLER DÜŞÜNDÜM SANIRIM..EŞİMDEN PEK ÜMİDİM YOK AMA SU AN İÇİN BOŞANMAMDA MÜMKÜN DEİL.EŞİMDE AİLEMDE İSTEMİYO BOŞANMAMI ÇÜNKÜ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?