- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.258
- 168
Tabi burda hic bi sucu yok kayninin, belki evet dediginiz gibi bilse mesafe koyucak.
Sorun suki konu sahibi farkli dusuncelere dalmis.
Sunu aciklamak istedim konu sahibine:
farzetki asiksin. Farzetki oda sana bos degil( allah korusun, yengesine. tovbe tovbe), sonunuz ne olabilirki sizin?
Kacarsiniz cunku bu sekilde barinamazsiniz oralarda, ve sonra hayr olmayan bi yola gidersiniz.
Cok buyuk sorunlar cikar. Cinayete dogru gider belkide Alllah korusun.
Sozum suki, Bi cikis yok, vazgec.
ne çok arttı bu 2ci üyelikler2. uyelige ulastik konu sahibi veya gercek uyeligi gelip bana gercek kimligimi defisfre etmemek adina 2. uyelik aldim ve konu actim desin yoksa olacaklardan sorumlu degilim....
Calistigim icin kayinvalidem de yiyoruz yemekleri..cogu zaman evde olmuyo ama iki 3 gunde bir ya bizde ya onalrda karsilasiriz..
Calistigim icin kayinvalidem de yiyoruz yemekleri..cogu zaman evde olmuyo ama iki 3 gunde bir ya bizde ya onalrda karsilasiriz..
O kim yaw?yalçın çakır izleyerek mi açtınız bu konuyu
Tesekkur ederim arkadaslar..fake deilim.sadece derdimi paylastim.yapilan yorumlarada hak verdim..buyuk ihtimalle bosluktan dusunuyorum bole seyler..cok ozledim sevilmeyi, sefkatiben bi gelecrk zaten düşünmüyorum kaynimla allah korusun bi an once evlensede bunlari unutsam diyorum hatta..
Yalcin cakir abimizi bilmiyorsan hic yasamamissin demektir !O kim yaw?
Elin degmisken bir ozet geceydin kardesYalcin cakir abimizi bilmiyorsan hic yasamamissin demektir !
O ki Turk aile yapisini korumak icin elinden geleni yapti, Tulayyy (dogrudur umarimnkacan kadinin ismi ) geri donnnn diyen kocaya bakti bakti agzi acik kaldi, kim aldatilmissa kim kandirilmissa tvye cikartip hesap sordu, asla geri adim atmadiElin degmisken bir ozet geceydin kardes
Ahahah sen ne güzel anlattın öyleO ki Turk aile yapisini korumak icin elinden geleni yapti, Tulayyy (dogrudur umarimnkacan kadinin ismi ) geri donnnn diyen kocaya bakti bakti agzi acik kaldi, kim aldatilmissa kim kandirilmissa tvye cikartip hesap sordu, asla geri adim atmadi
Youtube yaz yalcin cakir izle anlarsin :))
Ne aksiyonlar kacirmisimO ki Turk aile yapisini korumak icin elinden geleni yapti, Tulayyy (dogrudur umarimnkacan kadinin ismi ) geri donnnn diyen kocaya bakti bakti agzi acik kaldi, kim aldatilmissa kim kandirilmissa tvye cikartip hesap sordu, asla geri adim atmadi
Youtube yaz yalcin cakir izle anlarsin :))
Rica ederim. Hele bir video var evlere senlik. Kadina siddete karsiyim ama boyle kadin dovulur diyeNe aksiyonlar kacirmisimBak sen abimize.... Sagolasin Mavis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?