off yinemii.merhaba arkadaşlar..buraya yazmaya karar verdim artık içimdekileri tutamıyorum..kendimi yiyip bitiriyorum..çok mutsuzum..böyle olsun hiç istemezdim..sorun eşimin kardeşi..evliliğime hiç girmiyicem zaten kötü ve mutsuz olmasam böle şeyler eminim hisetmezdim..4 yıllık evliyim..ilk yıllar böle deildi ama suan hep kaynımı düşünüyorum..sürekli onu görebiliceğim ortamlar yaratıyorum..bazen bana bakışlarını yakalıyorum hemen kacırıyor gözlerini yada ben öle olsun istediğimden öle geliyo.cok iy anlaşıyoruz..eşimle hiç konuşamayacağım konularda(sinema-müzik-dizi)konuşup gülüyoruz..aynı yaştayız.. çok yakışıklı..asla dokunmuyorum bize geldiğinde bile uzaktan hosgeldin diyorum.. korkuyorum..elini tutarsam yaklaşırsam iyce yanıp tutuşacak gibiyim(çok günah..çok ayıp..ama engel olamiyorum..naapıcamm ((dua ediyorum gitsin içimden bu kötü duygular..
merhaba arkadaşlar..buraya yazmaya karar verdim artık içimdekileri tutamıyorum..kendimi yiyip bitiriyorum..çok mutsuzum..böyle olsun hiç istemezdim..sorun eşimin kardeşi..evliliğime hiç girmiyicem zaten kötü ve mutsuz olmasam böle şeyler eminim hisetmezdim..4 yıllık evliyim..ilk yıllar böle deildi ama suan hep kaynımı düşünüyorum..sürekli onu görebiliceğim ortamlar yaratıyorum..bazen bana bakışlarını yakalıyorum hemen kacırıyor gözlerini yada ben öle olsun istediğimden öle geliyo.cok iy anlaşıyoruz..eşimle hiç konuşamayacağım konularda(sinema-müzik-dizi)konuşup gülüyoruz..aynı yaştayız.. çok yakışıklı..asla dokunmuyorum bize geldiğinde bile uzaktan hosgeldin diyorum.. korkuyorum..elini tutarsam yaklaşırsam iyce yanıp tutuşacak gibiyim(çok günah..çok ayıp..ama engel olamiyorum..naapıcamm ((dua ediyorum gitsin içimden bu kötü duygular..
Benim eski uyeligim olabilir..hatırlamıyorum. .bu uyeligi yeni actim siteye girip okurdum hep bisey yazdigimi sanmam ama ilk defa yaziyorum.2. uyelige ulastik konu sahibi veya gercek uyeligi gelip bana gercek kimligimi defisfre etmemek adina 2. uyelik aldim ve konu actim desin yoksa olacaklardan sorumlu degilim....
Benim eski uyeligim olabilir..hatırlamıyorum. .bu uyeligi yeni actim siteye girip okurdum hep bisey yazdigimi sanmam ama ilk defa yaziyorum.
fake olup olmadigini bilemedim simdi.
Gercek olma ihtimalinden yola cikiyorum belki bi faydam olur:
Sen kaynini sevmiyosun, onun sana verdigi ilgiyi seviyosun, cunku kocanda gormemissin bu ilgiyi.
Sen en iyisi kocayi toparlamaya calis, yoksa bu isin sonu hayir degil.
Kayniyla kacan gelin, elinde tufekle arkasina dusen koca.
Koca olmazsa senin ailen, senin ailen olmazsa onun ailesi.
Lanetlerler sizi.
Hayatta böyle şeyler oluyor .Yalçın Çakırla alakası yokyalçın çakır izleyerek mi açtınız bu konuyu
Yardım isteyene yardım şekliniz bu mu?yabancıya gitmiyor ki :)
şu eş vefatında gelin kaynıyla evlendiriliyor ya bazı yörelerde...konu sahibi zil çala çala gider
Tesekkur ederim arkadaslar..fake deilim.sadece derdimi paylastim.yapilan yorumlarada hak verdim..buyuk ihtimalle bosluktan dusunuyorum bole seyler..cok ozledim sevilmeyi, sefkatiben bi gelecrk zaten düşünmüyorum kaynimla allah korusun bi an once evlensede bunlari unutsam diyorum hatta..
Ensest ne ?Yeni uyelik ve ensest.
Gercek olmamasi umidi ile
hay Allah'ım yaaamerhaba arkadaşlar..buraya yazmaya karar verdim artık içimdekileri tutamıyorum..kendimi yiyip bitiriyorum..çok mutsuzum..böyle olsun hiç istemezdim..sorun eşimin kardeşi..evliliğime hiç girmiyicem zaten kötü ve mutsuz olmasam böle şeyler eminim hisetmezdim..4 yıllık evliyim..ilk yıllar böle deildi ama suan hep kaynımı düşünüyorum..sürekli onu görebiliceğim ortamlar yaratıyorum..bazen bana bakışlarını yakalıyorum hemen kacırıyor gözlerini yada ben öle olsun istediğimden öle geliyo.cok iy anlaşıyoruz..eşimle hiç konuşamayacağım konularda(sinema-müzik-dizi)konuşup gülüyoruz..aynı yaştayız.. çok yakışıklı..asla dokunmuyorum bize geldiğinde bile uzaktan hosgeldin diyorum.. korkuyorum..elini tutarsam yaklaşırsam iyce yanıp tutuşacak gibiyim(çok günah..çok ayıp..ama engel olamiyorum..naapıcamm ((dua ediyorum gitsin içimden bu kötü duygular..
Ama oldu mu şimdi
Kayın durumdan haberdar değil ki
Nerden bilsin yengesinin ona ilgisini
Bilse uzak durur diye düşünüyorum
Calistigim icin kayinvalidem de yiyoruz yemekleri..cogu zaman evde olmuyo ama iki 3 gunde bir ya bizde ya onalrda karsilasiriz..Sık geliyor mu kaynin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?