çok utanıyorum :(

Aşkı memnu yu geçer bu konu. Allaha dua et. Şeytana yaklaşma.

off yinemii.

2. uyelige ulastik konu sahibi veya gercek uyeligi gelip bana gercek kimligimi defisfre etmemek adina 2. uyelik aldim ve konu actim desin yoksa olacaklardan sorumlu degilim....

Tesekkur ederim arkadaslar..fake deilim.sadece derdimi paylastim.yapilan yorumlarada hak verdim..buyuk ihtimalle bosluktan dusunuyorum bole seyler..cok ozledim sevilmeyi, sefkati ben bi gelecrk zaten düşünmüyorum kaynimla allah korusun bi an once evlensede bunlari unutsam diyorum hatta..

2. uyelige ulastik konu sahibi veya gercek uyeligi gelip bana gercek kimligimi defisfre etmemek adina 2. uyelik aldim ve konu actim desin yoksa olacaklardan sorumlu degilim....
Benim eski uyeligim olabilir..hatırlamıyorum. .bu uyeligi yeni actim siteye girip okurdum hep bisey yazdigimi sanmam ama ilk defa yaziyorum.

2 kaynım var onlar benim kardeşlerim canlarım.konu fake bile olsa utandım okurken

Benim eski uyeligim olabilir..hatırlamıyorum. .bu uyeligi yeni actim siteye girip okurdum hep bisey yazdigimi sanmam ama ilk defa yaziyorum.

tamamdir tesekkur ediyorum

Ama oldu mu şimdi
Kayın durumdan haberdar değil ki
Nerden bilsin yengesinin ona ilgisini
Bilse uzak durur diye düşünüyorum

Sık geliyor mu kaynin?

Oy oy oy bu konu fena banlanacak çok olmasa bari
Konu sahibi Allah hidayete erdirsin seni bir an önce kurtul bu duygulardan durum vahim olur yoksa

hay Allah'ım yaaa bence kocanı öldür gizlice ama dikkat et kimse anlamasın sakın zaten sonra kocanın ailesi sahipsiz kalma diye kaynına alırlar seni film gibi hikayeye film gibi tavsiye

Ama oldu mu şimdi
Kayın durumdan haberdar değil ki
Nerden bilsin yengesinin ona ilgisini
Bilse uzak durur diye düşünüyorum

Tabi burda hic bi sucu yok kayninin, belki evet dediginiz gibi bilse mesafe koyucak.
Sorun suki konu sahibi farkli dusuncelere dalmis.
Sunu aciklamak istedim konu sahibine:
farzetki asiksin. Farzetki oda sana bos degil( allah korusun, yengesine. tovbe tovbe), sonunuz ne olabilirki sizin?
Kacarsiniz cunku bu sekilde barinamazsiniz oralarda, ve sonra hayr olmayan bi yola gidersiniz.
Cok buyuk sorunlar cikar. Cinayete dogru gider belkide Alllah korusun.

Sozum suki, Bi cikis yok, vazgec.

Duygularımızı biz secmeyiz. Davranislarimizi biz severiz. Zor bir durum

Kendine hakim ol eşinle aran iyi değil sanırım. Bence yaniliyorsun aşık değilsin

Ne denir bilmiyorum Allah yardimcin olsun .
Bir süre ondan uzaklaş görmemek iyi gelecektir

Bak burada kaynim bana kaydi, yok aşkı Memnu gibi saçma sapan seviyesizce yorumlar var. Buradan yardım alamazsin. Psikoloji forumlari var oraya sorarsasorarsan daha sağlıklı cevaplar gelecektir

Hani marjinal bizdik diye her konuya yapılan bayat bi espri var o yapıldı mi ya

Nolur yapılmış olmasın

Çok klişe ,cok aptalca, cok özenti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…