Not aliyorum , peklee beni Yalciiin abiiRica ederim. Hele bir video var evlere senlik. Kadina siddete karsiyim ama boyle kadin dovulur diyemutlaka izle
Aklima leyla ile mecnun dizisinde mecnunun leylanin ismini evinin onune atesle yazmaya calismasi ve tum sokagi yakmasi geldi :))höffff bi kenara çekilinde benzin döküp yakalım şu fakeleri ya
Ayni konuyu evli bir erkek baldizi icin acsaydi ne derdik?Konunun ve konu sahibinin gercek oldugunu fake olmadigini dusunursek yapilan yorumlar cok agir degilmi? Demek ki basedemedigi duygulari var ve yazip rahatlamak istiyor.Tamam bu sekilde cok fake oldugu icin vede hissettikleri toplumumuzca kabul edilemez oldugu icin onaylamiyorsunuz ama zaten kendiside onayladigini soylemiyor ki ..Yorum yaparken konunun gercek olabilecegini hayatta boyle basedilemez duygularinda yasanabilecegini dusunerek yazsaniz keske...
dua ediyorum gitsin içimden bu kötü duygular..
Konunun ve konu sahibinin gercek oldugunu fake olmadigini dusunursek yapilan yorumlar cok agir degilmi? Demek ki basedemedigi duygulari var ve yazip rahatlamak istiyor.Tamam bu sekilde cok fake oldugu icin vede hissettikleri toplumumuzca kabul edilemez oldugu icin onaylamiyorsunuz ama zaten kendiside onayladigini soylemiyor ki ..Yorum yaparken konunun gercek olabilecegini hayatta boyle basedilemez duygularinda yasanabilecegini dusunerek yazsaniz keske...
iyi diyon hos diyon da kazen abimKadinin kadindan baska dusmani yok .....
Burada bir yardim istegi var belki cogunuz goremedi ! Unutmayin kinadiklarinizi bir gun yasarsiniz. Yaptiklarim dogrumu diye sizden fikir istememis demis ki : dua ediyorum gitsin içimden bu kötü duygular
Yahu biraz poztif olun dogru yolu gosterin, destek verin, yaptigin yanlis diyin ama dalga gecmeyin ! kinamayin, buyuk konusmayin /....
Unutmayin biraz inanciniz var ise TUM peygamberler tum kotulukleri yasamistir. Tum kotulukleri gormuslerdir....
Biraz sagduyu be kardesim... Kadin diyor ki beni kurtarin avazi yettigi kadar bagiriyor ama kim duyuyor ?
iyi diyon hos diyon da kazen abim
nasil yol gosterelim ki
bosan git sevdigine desek olmaz
bosanma sevgini kalbine gom desek gömülmezki
ne diyecegimi bilemdim ben
ama zordur sanirim
konudan sonra kendi kayinlarimi dusundum de yok yavvv Allah gostermesin
(burda masaya vurdum)
konu kayin olunca koca bastan aklandi zannimcaneden kimse sorunu koca da aramiyor ?
gidilebilirde ama o kayin olmamaliama seviyorum dememis ki !
Mesaj baska mesaj kocasinin ilgisizligi !
Iyi o zaman bosayip ilgi gosterene mi gidelim ?
Asla aldatmam diye demişsin ama bu duygun bu düşüncelerinde bir ihanettir.dinimiz yasak cinsel münasebete açıktan zina demiş,hadislerde 2.bakısı skılda kurulan hatali de zina saymıştır.eger Allahtan korkuyorsan bu düşüncelerden kurtulmak için. Çokça tövbe istiğfar çek umarım kurtulursun yoksa yanman kaçınılmaz.üstelik zamanla farklı bakışlarını eş dost mutlaka anlayacak ve damgasını vuracaklardırCok dua ediyorum..dua et diyenler hepinize tesekkur ediyorum..ben esimide asla aldatmam farkindaysaniz hosgeldin demek icin bile dokunmuyorum dedim..o kadar allh korkum var cok sukur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?