Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Psikolojik canım,
imkansız hamile olman Meryem Ana değilsen tabii ..
Ama sen yine de böyle yakınlaşmalardan uzak dur ..
İleride pişmanlık verici tecrübeler bunlar, daha çok küçüksün .
e Yuh yani. Canım kıyafetle nasıl hamile kalacaksın ya?? Yapma gözünü seveyimm
Biliyorum ama okuduğum şeyler hep bu yöndeydi değişiklikleri başka bir şeye yoramadığımdan sordum....e Yuh yani. Canım kıyafetle nasıl hamile kalacaksın ya?? Yapma gözünü seveyimm
Ablacımm hem de nasıl korkuyorum biliyor musunuz :)Korkmuşsun sen.
Bazen her şey belirtiymiş gibi gelir ama sen korkma en azından şimdilik öyle bir şey ile karşılaşman imkansız görünüyor.Biliyorum ama okuduğum şeyler hep bu yöndeydi değişiklikleri başka bir şeye yoramadığımdan sordum....
Biliyorum ama okuduğum şeyler hep bu yöndeydi değişiklikleri başka bir şeye yoramadığımdan sordum....
Tanıyorum canım ablamm biliyorum zaten ben bir şekilde bu birkaç gündür okuduğum şeyler ne bileyim yaşadıklarım falan düşündürttü bana böyle. Haklısın zaten ben sağlıklı düşünemiyorum kaç gündür dediğim gibi vicdanım rahatsızElbiselerle hiçbir şekilde birleşme olmadan kim hamile kalmış? Nerde okudun söyle bakayım?
Daha kendi zevk suyunu tanımıyorsun böyle şeyleri yapmaa...
Çok haklısınız. Çok teşekkür ederim olmayacağını bildiğim halde başkasından da duymak içimi rahatlatıyor diye en azından benden yaşça büyük birileriyle paylaşmak için açtım bu konuyuBazen her şey belirtiymiş gibi gelir ama sen korkma en azından şimdilik öyle bir şey ile karşılaşman imkansız görünüyor.
Yine de artık daha dikkatli olmalısın bu tür bir şeyden korkuyorsan uzak durman gerekir.
Zaten bir daha tekrarlanmayacak bir olay....Yanlış bir şey yapıyor olduğunu düşünüyorsan hiç yapmamanı öneririm.
Zaten hiç böyle bir şey olmamıştı dört senelik bir ilişkim. Çok teşekkür ederim cevap için:))Bunu yaşamak için yaşin cok erken...senin yaşinda daha masum olmali aşk !