Cok utanıyorum.

kesınlıkle senın utanacagın bırsey yok o konuda rahat olmalısın
kızda fesatlık sezdım resmen agzından laf almıs...
dıyebılırdı senı konusturmadan once bız ahmetle gorusuyoruz dıye resmen saklamıs senı konusturmus resmen
o utansın
hıcbısey olmamıs gıbı davran bence cook eskı bırsey o sordu sende soyledın nolcak kı

Ay valla içimi rahatlatiyorsunuz. Kaç gundur bu aklıma geldikçe çok rahatsız oluyorum
O zamanlar ayşe Ahmetle sevgili degildi. Ama sanırım hoşlanıyordu..

Anlattıklarını ciddiye alıp kafaya taksaydı şuan beraber olmazlardı herhalde

boş ver gitsin

Yahu bunda utanacak ne var, hem adam size teklif ettiginde resmen cocuk denecek yastaymissiniz 14-15 diyorsunuz, ne var bunda yani. Adamin eski karisiymissiniz da sanki hakkinda saydiniz sovdunuz gibi olayi dramatik hale getirmissiniz. Hem bide anlattiklariniz bu iki kisinin iliskisi baslamadan once olmus belliki, yani sizin yaptiginizda kasitta yok, kiz dert ettiyse sormustur adamda anlatmistir iste cocuklukta olan oylesine bir olay diye. Onlar dert etmemiste siz mi dert ediyorsunuz. Sanirim hayatinizda bunda daha buyuk sorunlariniz yok sizin bunu boyle buyuttugunuze gore.

Yapicak bisy yok.
Zaten bence o kiz ahmedin sana olan duygulari varsa didiklemistir.
Agzini iyce bi aramistir sonra evlilik yoluna cikmistir.
Sen kendini bil yeter.
Su an buyuk ihtimal ahmet ona" ceylin kim yaa, ne hissedicem ona, kac sene once olmus bitmis biseyi nedren acti durduk yere bu kizin isi gucu yokmu ya" demistir.
Yani burdaki puf nokt " sen kendini bil ve ahmetle olaki goz goze geldiniz davranislarina dikkt sokakta feln"
Mahallede en kuytu kosede aysecik senin hal ve haraketlerini gozetliyor olabilir.
Ahmedin dediklerine inanmiski nisanlaniyor onla, su an oklar sende.

kız sizin fikirlerinizi zerre kadar umursamamış ki.
Nişanlanıyor adamla.
Ek okarak, evet utanmakta haklısınız. Kimse bir başkasının arkasından gerekli gereksiz konuşmamalı.

Ya.şak adamın teki sadjkfndskdsfj
Beni beni bu işlere bulaştıran senin ya.şak enişteeeen ahahah Ayşe'nin düğününde bunu çaldır karşılıklı göbek atın Hahahah özür dilerim valla durduramıyorum kendimi

Daha da kötüsü başıma gelmişti benim. Ortaokul yıllarında komşunun yeğeni "arkadaşlık" teklif etmişti o zaman öyle deniyordu Epey de ısrar etmiş, sapık gibi takip etmişti uzun bir süre. Sonra büyüdük, unuttuk gitti. Karşılaşınca selamlaşır konuşurduk. Sonra bir gün en yakın arkadaşım bizdeyken bu çocuğu gördü, kim bu ya yakışıklıymış falan dedi. Bende aynen sizin gibi atıp tuttum, amaan bana teklif etti de şöyle salak ta böyle de diye. Sonra ne mi oldu? Evlendiler bu arkadaşlar.
Tabii biz en yakın arkadaşımla eşiyle görüşmeye devam ettik, hatta eşinin en yakın arkadaşıyla da ben nişanlandım falan. Ben tamamen unuttum anlattıklarımı, çocukluktu zaten. Ama bu arkadaşım 4-5 sene sonra boşandı ve sonradan bu mevzuyu hiç unutamadığını itiraf etti. Sadece o zaman çok utanıp üzülmüştüm :-(
Ama bu arkadaş çok yakınınız değilmiş sizin. Umarım sonradan karşınıza çıkmaz bu anlattıklarınız..

Çocuk yaşta olan bi şeylere ne kadar çok anlam yüklemişsiniz. Ahmet'in yaşlarındaki erkekler her hafta başka bir kıza çıkma teklif ediyorlar zaten. Eminim Ahmet şu anda o olayı hatırlamıyordur. Ciddi bi durum olsa zaten sizden sonra arkadaşınıza teklif etmezdi. Kızın da o yaşlarda olan biten bi olayı kafaya takacağını sanmıyorum. Bence bu gerginliği atın üzerinizden utanılacak bir durum yok ortada. Çocukken olan biten saçmalıklar işte. Siz tuhaf davranıp gerginliğinizi hissettirmezseniz karşıdakilerin aklına bile gelmez bence

Zaman içinde büyüdünüz. Utanacak birşey yok. Hiç hatırlamıyor gibi davranın. O hatırlatırsa, ne kadar unutkan olduğunuzdan dem vurun.

Sen niye utaniysun ki? Ahmet utansin. Edepsiz kepaze. Reddedilmis anlamamis mektuo falan yazmis bi de sapik gibi..
Bence dert etme kendine.. Kizla gorusmezsin olur biter.. Annenler gorusurse gorusur canim senlik bi olay yok diye dusunuyorum ben..
Ceylinim ya senin bi konun vardi.. Bi yakininin esinin telefonundan biriyle gorustugunu yakalamisti noldu o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…