• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok utanıyorum.

Onun açısından da kötü demi aslında. Birde su var ki bu olaylar küçükken yaşandı bende onu anlattimya kız belki cocuga vir sey hissettigimi falan dusunurse :(
Ahmet lerin hepsi mi böyle yaaa.:)
Ben dıştan çok etkilenen birisiyim ben olsam herhalde aysenin yerinde kesin sogirdim ahmetten
Birde biraz empati yaptimda asil aysenin yerinde olsam ben rezil olurdum sana
Bence senlik durum yok şekerim.:p

Beraber yaşayacaklar birde kayinvalidesiyle. Yanı camdan baksam gozgoze geleceğiz :KK43:
Bu iş zamanla ayşenin seni kıskanması şeklinde cereyan edecek bilesin..ahmetin başının etini yiyecek ki belkide coktan yemiştir..demek sen ceylini zamanında beğendin ve teklif ettin! Hemde burunlarının dibindesin..vah vah..

Acaba benim hakkımda yanlış düşünüru onu merak ediyorum. Ya da ne bileyim biz onların eve girer çıkarır zaten Ahmetin işi gece 11 de falan bitiyor . Hiç gormuyoruz birbirimizi ama kız rahatsız olur mu bilemedim . offff
Tam tersi de olabilir. Nispet olsun diye Ahmet'le içtiği suyu,yediği simiti bile görmeni isteyebilir. Ki zaten çoktaaaann Ahmet'e sormuştur seni.Lakin Ahmet paçayı kurtarmak için senin hakkında pek içaçıcı şeyler söylememiştir :KK70:
Kız bak bi sürü suizan yaptırdın bana :cool:

Onun açısından da kötü demi aslında. Birde su var ki bu olaylar küçükken yaşandı bende onu anlattimya kız belki cocuga vir sey hissettigimi falan dusunurse :KK43:
Çok panik yapmışsın güzelim ama anlıyorum aslinda seni bende boyleyim.:)
Ya düşünsene senin nisanlanacagin çocuk hakkında arkadasin dedikodu yapiyo bana yaziyodu abaza bi tip gibi genellemeler cikiyo muhabbetin ozetinde sonra kalk sen onla nisanlan bunu anlatan arkadasinla göz göze gelirken utanmazmisin
Ben olsam utanirdim
Ama zaten ayseden pek benim gibi değil tiye bile almamış soylenenleri sanırım
Bence sende tiye alma
Ama bak ben olsam ayni mahalledeyim diye kasilirdim bu konuda hakkin var :)

Benlik sıkıntı yok zaten ama ya Ayşe rahatsız olur benim hakkımda yanlış düşünürse ona üzülüyorum
Insanları senden hoşlananlar ve hoşlanmayanlar ya da hoşlanmış olanlar diye kategorilendiremezsin.

En azından aktif olarak hoşlananlar ve pasifize edilmişler diye düşünürsek Ahmet artık senden hoşlanmıyor. O bir pasif hoşlanıcı.. Bir zarar-ı yok. Senlik bi durum da yok. Artı sen Ahmet yokken girip çıkıyormuşsun.

No.p.

Ay demi :(
Offff. Kesin uyuz olmuştur. Hatta annesi falan bize geliyor ya ona da uyuz olmuştur
Bu iş zamanla ayşenin seni kıskanması şeklinde cereyan edecek bilesin..ahmetin başının etini yiyecek ki belkide coktan yemiştir..demek sen ceylini zamanında beğendin ve teklif ettin! Hemde burunlarının dibindesin..vah vah..

Ay eveet. Yalan söylüyor bile demiştir belki. Ya bir de bu boyutu var olayın. Ceylin benim pesimde koşuyorfu bile demiştir belki de offf
Tam tersi de olabilir. Nispet olsun diye Ahmet'le içtiği suyu,yediği simiti bile görmeni isteyebilir. Ki zaten çoktaaaann Ahmet'e sormuştur seni.Lakin Ahmet paçayı kurtarmak için senin hakkında pek içaçıcı şeyler söylememiştir :KK70:
Kız bak bi sürü suizan yaptırdın bana :cool:

Hiç umursamamis olsa keşke hatta unutmuş falan olsa keskem :(
Du bakalım anlarız 2-3 haftaya . bize gelirler illa ki
Çok panik yapmışsın güzelim ama anlıyorum aslinda seni bende boyleyim.:)
Ya düşünsene senin nisanlanacagin çocuk hakkında arkadasin dedikodu yapiyo bana yaziyodu abaza bi tip gibi genellemeler cikiyo muhabbetin ozetinde sonra kalk sen onla nisanlan bunu anlatan arkadasinla göz göze gelirken utanmazmisin
Ben olsam utanirdim
Ama zaten ayseden pek benim gibi değil tiye bile almamış soylenenleri sanırım
Bence sende tiye alma
Ama bak ben olsam ayni mahalledeyim diye kasilirdim bu konuda hakkin var :)

Aysenin gönlü varmış demek ki hiç öyle düşünmedim valla :))

İnşallah sıkıntı yapmaz ya. Sadece ben değil o diğer arkadasta aynı mahalleden onlar sevgili olmuştu hatta :( Ay offf
Ayşe takmamış, o yavşağı koluna takmış :KK70: sana noluyor?

yalnız ayşeyi takdir ettim
kafaya koymuş elde etmiş

O utansın. Kendisi uyarılarına rağmen istemiş.

Senin utanip sikilacagin bir durum yok ki canim takilma relax ol

Back
X