• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok utanıyorum.

Ya 14 17 yaş daha çocuk sayılırsınız o zamanlar. İnsanlar zamanla değişir. Aysenin ahmetle evleneceğini bilseydiniz edemezsiniz tabiki ama ahmetde ayseye aşkını ispatlamasaydi evlenemezdi yani :KK66: utanilacak bi durum yok bence. O nehirlerin altindan cok sular akmis. A:KK39:

Çocukken olmus bi seyi sen fazla buyutmussun bence ortada anlatilacak kadar utanilacak kadar önemli bisey
Zaten arkadasin seni dikkate alsaydi adamla nisanlanacak duruma gelmezlerdi
Utanacagin bi durum goremedim ben

Bu arada ben Ayseye bu olayları anlatırken Ahmetle bir alakaları yoktu. Sadece isim olarak tanıyordu .

Canım kız bilerek başlamış ilişkilerine demek ki teenage zamanlarda ahmetin yaptıklarını umursamıyor ki başlamışlar
Kızaaaammmm sen saçını o attığın fotodaki gibi yaptında kafa derin mi yandı noldu kuzum takma kafana bunu da :D

Ahahah hadi len ordan :DD
İnsan cekiniyor ya sanki oğlana karşı bir şey hissediyormusum da oyuzden anlatiyormusum gibi falan olur diye :((
Canım kız bilerek başlamış ilişkilerine demek ki teenage zamanlarda ahmetin yaptıklarını umursamıyor ki başlamışlar
Kızaaaammmm sen saçını o attığın fotodaki gibi yaptında kafa derin mi yandı noldu kuzum takma kafana bunu da :KK70:

14 yaşındaki bir hoşlantı/nefret durumlarının çok ciddeye alınabilir bulmuyorum. Muhtemelen ayşede öyle yapmıştır. Sizi sallamamış zaten ne diye hala deşiyorsunuz

Back
X