Çok uyuyorum fenalık geldi artık içime :(

foreveryours

Çınar'ım....
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2010
1.091
88
363
Kızlar merhaba benim için çok büyük bi sorun bu..Evlenmeden öncede böyleydim ,evlendikten sonra geçer dedim ama yok geçmiyor..!
Çok uyuyorum gece geçde yatsam erkende yatsam çok geç kalkıyorum..Bu yüzden bütün işlerimi erteliyorum..Ev için alışverişe gidicem gidemiyorum..Kuafore gidicem gidemiyorum..Sabah eşimle kalkıyorum , inanırmısınız bazen kahvaltı edip yatıyorum gene..Nasıl çözücem bu durumu.Erken kalksam yada ay bu saatte napıcamki gene yatayım diyorum..Bazen öyle bi duruma geliyorumki ,11 de uyansam aman erkenmiş diyim yatıyorum 2 3 kadar...Yatağa yatıyorum uykum gelsin diye yok saatlerce dönüp duruyorum..Benim gibi olan varmı..Şu anda bi gram uykum yok.. :5::5::5:

Kızlar merhaba benim için çok büyük bi sorun bu..Evlenmeden öncede böyleydim ,evlendikten sonra geçer dedim ama yok geçmiyor..!
Çok uyuyorum gece geçde yatsam erkende yatsam çok geç kalkıyorum..Bu yüzden bütün işlerimi erteliyorum..Ev için alışverişe gidicem gidemiyorum..Kuafore gidicem gidemiyorum..Sabah eşimle kalkıyorum , inanırmısınız bazen kahvaltı edip yatıyorum gene..Nasıl çözücem bu durumu.Erken kalksam yada ay bu saatte napıcamki gene yatayım diyorum..Bazen öyle bi duruma geliyorumki ,11 de uyansam aman erkenmiş diyim yatıyorum 2 3 kadar...Yatağa yatıyorum uykum gelsin diye yok saatlerce dönüp duruyorum..Benim gibi olan varmı..Şu anda bi gram uykum yok.. :5::5::5:

Yeterince yorulmuyorsundur.

Akşama kadar evdeyim taş taşıyamamki :) Ev işide yapsan nereye kadar yapıcam yani kapı cam silememki her gün..

Yok yap demedim tatlım sebebini söyledim. Ben de evdeyken öyle oluyorum, yoğun olduğum günler ise yatağa girip uyumak için can atıyorum :( Anormal bir durum yok yani.

Bence sen bır ıse gır evde oturup cocuk olsun dıyemı beklıyosun
Calıs barı canın sıkılmaz

Bence sen bır ıse gır evde oturup cocuk olsun dıyemı beklıyosun
Calıs barı canın sıkılmaz

Uslubunuzu beğenmedim..Farkındaysanız evlenmeden öncede böyleydim yazıyor..Çalışsamda çalışmasamda böyle..Ben yardımcı olun diye bir konu açtım...Evet çocuk olsun diye bekliyorum ? Siz herkese böylemi davranırsınz ?

Yok yap demedim tatlım sebebini söyledim. Ben de evdeyken öyle oluyorum, yoğun olduğum günler ise yatağa girip uyumak için can atıyorum :( Anormal bir durum yok yani.

Doğru söylüyorsunuz ama inanki akşama kadar taş da taşısam yok fayda etmiyor..Uyumayı çok seviyorum başka uğraşlar bulmam lazım galiba :)

Doğru söylüyorsunuz ama inanki akşama kadar taş da taşısam yok fayda etmiyor..Uyumayı çok seviyorum başka uğraşlar bulmam lazım galiba :)

Yavaş yavaş uyku saatlerini erkene çek. Mesela 2'de uyanıyorsan 1'e, bir hafta 1'de uyandıktan sonra 12'ye, öyle öyle oturabilir uyku düzenin bence... Tabii bu arada her gün bir saat erken uyu :) Böyle hallolabilir sanki.

Yavaş yavaş uyku saatlerini erkene çek. Mesela 2'de uyanıyorsan 1'e, bir hafta 1'de uyandıktan sonra 12'ye, öyle öyle oturabilir uyku düzenin bence... Tabii bu arada her gün bir saat erken uyu :) Böyle hallolabilir sanki.

Evet mantıklı geldi banada :) Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için :)

Ben bir de işe başlayınca ne yapacağım bilmiyorum, şu an çalışmıyorum, okula da devam etmiyorum (yüksek ls. yapıyodum). Böyle uyuyup duruyorum, enteresan bir durum. Yazdan beri yaşadığım depresyon durumu devam ediyor... Antidepresan kullanıyorum ama kullanmadan önce de böyleydi... Ben de uykuyu seviyorum bir yandan, bir yandan da kaç yaşına geldim artık çalışmam lazım ya, olmuyor böyle... Ay bende sizin konunuzda içimi döktüm ama napiyim sıkıldım kendimden... Şimdi böyle yazınca bir tuhaf oldum...

Son düzenleme:
Uslubunuzu beğenmedim..Farkındaysanız evlenmeden öncede böyleydim yazıyor..Çalışsamda çalışmasamda böyle..Ben yardımcı olun diye bir konu açtım...Evet çocuk olsun diye bekliyorum ? Siz herkese böylemi davranırsınz ?

O zaman kendıne bır cızerge belırlemelısınnn!!!

Mesela pazartesı yemeklerı yap
Salı alısveıse cık
Carsamba camları sıl
Persembe genel temızlını yap
Cuma aılene gıt
Yanı senı yorabılcek kurs semıner degerlendırmelısın hafta sonu barı esınle bırlıkte sıze zaman kalmalı

Pekı esınız sıkayet edıyormu bu durumunuzdan????

Bıde sert cıkmadım yanı sıradan bı yorumdu bıraz ıgnelyıcımoldusa kı oldu ozur dılerım!

Ben bir de işe başlayınca ne yapacağım bilmiyorum, şu an çalışmıyorum, okula da devam etmiyorum (yüksek ls. yapıyodum). Böyle uyuyup duruyorum, enteresan bir durum. Yazdan beri yaşadığım depresyon durumu devam ediyor... Antidepresan kullanıyorum ama kullanmadan önce de böyleydi... Ben de uykuyu seviyorum bir yandan, bir yandan da kaç yaşına geldim artık çalışmam lazım ya, olmuyor böyle... Ay bende sizin konunuzda içimi döktüm ama napiyim sıkıldım kendimden... Şimdi böyle yazınca bir tuhaf oldum...

İyi yaptınız bende dertleşicek birini arıyorum.Bekliyorum uykum gelsin diye ama yok şimdi yatsam saatlerce dönüp durucam..Senelerdir böyle..Bi günüm nasıl geçiyor hiç anlamıyorum :5:

Arkadaşım yapacak bir hobi edinmeni tavsiye edebilirim. Ya da arkadaşlarınla daha sık görüşebilirsin.. Belli ki sıkılıyorsun gündüzleri. Bende uyumaktan markete kuaföre gidemezdim senin gibi gündüzleri sadece uyumayı tercih ederdim ama sıkıntım boşlukmuş..

O zaman kendıne bır cızerge belırlemelısınnn!!!

Mesela pazartesı yemeklerı yap
Salı alısveıse cık
Carsamba camları sıl
Persembe genel temızlını yap
Cuma aılene gıt
Yanı senı yorabılcek kurs semıner degerlendırmelısın hafta sonu barı esınle bırlıkte sıze zaman kalmalı

Pekı esınız sıkayet edıyormu bu durumunuzdan????

Bıde sert cıkmadım yanı sıradan bı yorumdu bıraz ıgnelyıcımoldusa kı oldu ozur dılerım!

Hayır bi şikayeti yok şu anlık..Bunların hepsini hemen hemen yapıyorum hafta içi bazen kurslarım oluyor gidiyorum..Ama yok düzelmiyor..Kendime çeki düzen vermem galiba artık.

İyi yaptınız bende dertleşicek birini arıyorum.Bekliyorum uykum gelsin diye ama yok şimdi yatsam saatlerce dönüp durucam..Senelerdir böyle..Bi günüm nasıl geçiyor hiç anlamıyorum :5:

Ada cayı ıcmısmıydınız yada ekınezya cayı gunde bırnsabah bır aksam yatmaya yakın fecı ınsanın uykusu gelıyor

Bir ara uyku getirici ilaçlardan kullandım, artık nerdeyse 24 saat uyur vaziyete getirdi, günlük hayatı öldürdü resmen. Bıraktım ben de. Şimdi bitki çaylarıyla ve kitaplarla uykumu getirmeye çalışıyorum... Gece geç saatte uykum geliyor anca... Ben üni.ye başladığımda da böyleydim. Dersim erken bittiyse eve gelince uyuyodum akçam 7-8e kadar, tabi yol çok uzaktı belki onun da etkisi vardır... Ama ne bileyim nedense gündüz uykum geliyor benim, gece gelmiyor. Uyku saatimde kayma var. Okula gittiğim dönemde biraz düzelmişti ama 3-4 gün tatil olsun hemen kayıyordu uyku saatim. Şimdi her gün bu vaziyette. Doktora gitmiştim yazın ama bir çözüm olmadı, uyku ilacı vermişti sadece...

aynııı bennnn:D anlattığınız durum tam beni ifade ediyor yalnız değilsiniz;) erken kalkınca da gün bitmiyor diyorum tekrar yatıyorum:D

Back
X