Çok uyuyorum fenalık geldi artık içime :(

Kızlar merhaba benim için çok büyük bi sorun bu..Evlenmeden öncede böyleydim ,evlendikten sonra geçer dedim ama yok geçmiyor..!
Çok uyuyorum gece geçde yatsam erkende yatsam çok geç kalkıyorum..Bu yüzden bütün işlerimi erteliyorum..Ev için alışverişe gidicem gidemiyorum..Kuafore gidicem gidemiyorum..Sabah eşimle kalkıyorum , inanırmısınız bazen kahvaltı edip yatıyorum gene..Nasıl çözücem bu durumu.Erken kalksam yada ay bu saatte napıcamki gene yatayım diyorum..Bazen öyle bi duruma geliyorumki ,11 de uyansam aman erkenmiş diyim yatıyorum 2 3 kadar...Yatağa yatıyorum uykum gelsin diye yok saatlerce dönüp duruyorum..Benim gibi olan varmı..Şu anda bi gram uykum yok.. :5::5::5:

bende 4 yıllık evliyim bende ilk evlendigim sene seningibiydim evde tek basıma hep uyurdum yoksa zaman geçmezdi sonra bi kızım oldu uyumak nedemek uykuya hasret kaldım bence sen dert etme anladıgım kadarıyla çocugun yok hele bi olsun uyuyabiliyormusun sen ozaman bence sen keyfini çıkar uyu boşver neolacak sanki :34:

Bir ara uyku getirici ilaçlardan kullandım, artık nerdeyse 24 saat uyur vaziyete getirdi, günlük hayatı öldürdü resmen. Bıraktım ben de. Şimdi bitki çaylarıyla ve kitaplarla uykumu getirmeye çalışıyorum... Gece geç saatte uykum geliyor anca... Ben üni.ye başladığımda da böyleydim. Dersim erken bittiyse eve gelince uyuyodum akçam 7-8e kadar, tabi yol çok uzaktı belki onun da etkisi vardır... Ama ne bileyim nedense gündüz uykum geliyor benim, gece gelmiyor. Uyku saatimde kayma var. Okula gittiğim dönemde biraz düzelmişti ama 3-4 gün tatil olsun hemen kayıyordu uyku saatim. Şimdi her gün bu vaziyette. Doktora gitmiştim yazın ama bir çözüm olmadı, uyku ilacı vermişti sadece...

Aynen öyle artık bi günümün hiç bi anlamı kalmıyor bıktımm o derece.Gece kuşu diyolar artık..Miillet sabah çayını içiyo kahvaltısını yapıyo temizlik yemek yapıyor ben daha yeni kalkıyorum :5:

İyi günler arkadaşım sorunun psikolojikte olabilir ama istersen sen önce bir doktora git kan değerlerine baktır belki b12 eksikligi yada herhangi bir başka problemin olabilir gerekirse doktorlar zaten seni psikologa yada psikiyatriye yönlendirir.

Canım ben de uyku problemi yaşıyorum sürekli o yüzden anlayabiliyorum :ssz: Bir arkadaş adaçayı iç demiş benim bildiğim ve test ettiğim kadarıyla adaçayı uyutmaz tam tersi uykuyu kaçırır ve uyumanı engeller. Onun yerine daha erken kalkmaya başlayıp daha erken yatsan her gün yarım saat bir saat bence yavaş yavaş düzene sokabilirsin. Bu arada ben de kullanıyorum melisa çayını mutlaka dene kullan bir süre faydasını görürsün. Ben uykum gelmeyen zamanlarda içiyorum ve gerçekten uyumama yardımcı oluyor. İnternetten de araştırabilirsin istersen:40:

Canım bende senin gibiydim inan ..ama şuan uykuya hasretim ..hem çalışıyorum hemde hamileyim..kendimi çok yorgun hissediyorum artık.:37:sabah 6 da kalkıyorum.çocuk oduktan sonra nasıl olacak bilmiyorum..bence sen bugünlerin tadını çıkar..

Ben sizin gibi oluyorum bazen, melisa çayı içiyorum yatmadan önce.
Zaten o kadar yoruluyorum ki akşama kadar eve gidince bazen direkt uykuya bırakıyorum kendimi.

Back
X