Çok uyuyorum...

ben de aynı durumdaydım güzel bi çözüm yolu var her gün saati uyandığın saatten yarım saat erkene kur uyan bikaç hafta böyle yap istersen 3 gün falan aynı saatte uyanabilirsin %100 çalışıyor

Sorun demir eksikliği olabilir!
Aynı sorunu bende yaşadım! Dersde öğretmenin gözüne baka baka uyuyordum!
Demir hapları yazdırdı doktorum bana! Zamanla düzeldi uyku dengem!
Arkadaşlar yazmış...sporda iyi geliyor!

Düzenimi bir düzeltiyorum, bir bozuyorum. Şuan uyumaya gitmem lazım ama uykum yok. Debelenip duruyorum kaç saat. Sonra da ver elini 11e kadar uyku

O da ne ki bir keresinde 20 saat uyumuştum arkadaşım beni öldü sanmış
Tembelliğin daniskası hemde.
Öf kpss de geliyorum en diyor. Eski tempomu yakalayamıyorum

O da ne ki bir keresinde 20 saat uyumuştum arkadaşım beni öldü sanmış çok güldüm buna :) bende bu aralar çok uyuyorum, neden bilmiyorum yapacak çok işim var bnm de ama yatakdan kalkasım gelmiyo. işden geliyorum yemek yiyorum yatıyorum biyandan tv izlerken öyle uyuyakalıyorum. snr bzn gece uyandığım oluyo sabaha karşı, yatakda dön dur sabah olmasını bekle..

Aynı ben !
Ama karar verdim ilk önce yavaş yavaş geriye çekeceğim uyandığım saatleri...
Ama işte uyku çooooooook tatlı geliyor yahu ...
Bir de hiçbir şeyi düşünmüyorsun ya uyurken, o olay güzel.
Beni bıraksan 1 e , 2 ye kdr uyurum . Ama kalktığımda baş ağrım çok oluyor :S

Baş ağrısı, yorgunluk ne ararsan oluyor çok uyuyunca.
Bugün 8:20 de uyandım, eminim yarın acısı çıkacaktır

Sen çalışıyormuşsun ama doğal olarak uyuyakalman normal. Sabah erken uyanıyorsundur.
Ama ben kpss çalışıcam diye girmedim işe evdeyim.
Düzen tutturamadım 1 senedir

Ben sabaha kadar oturuyorum,7 de yatıyorum.akşam 6 da kalkıyorum salak gibi oluyorum.
Uyku düzeni diye bişey kalmadı.

ben de aynı dertten muzdaribim

sabah 7:30 gibi kalkıyorum akşam eve geldiğimde saat 22:00 de kanepede sızıyorum. demir eksikliğinden olabilirmiş.

bugün vitamin takviyesi almaya başladım bakalım işe yararsa size de bildiririm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…