ben depresyondayım ama uykuyuda hayatım boyunca sevmişimdir
kızlar genelde geç yattığımız için mı acaba sabah kalkamıyoruz.bünyemiz artık alışmış sanırım bu duruma aslında bi program yapsak ama ben gece ders çalışmayı seviyorum yani 3 ten önce uyumuyorum gündüz fazla verim alamıyorum gece çalışmayı tercih ediyorum.ama yine de olsun 3 te yattsam sabah 10 da kalksam yeter.
bence kendinizi ayarlayın sabah kalkamayanlar kalkmaya çalışsın burda bi saat belirleyip buluşalım mesala nasıl olur biraz alışkanlık haline geirelim bunu siz ne dersiniz..
bi sorunum yok canım depresyon sadecebenim cevabim cok gel oldu pardon:)
insanlar mutsuz olduklarinda uyuma istekleri artar, depresyonda bu yorgunluk uyku hali artar...
bunun disinda b12 eksikliginiz varsa surekli halsizlik, yorgunluk, uyumak isteme sorunu yasanir...
iyisi mi once bir doktora gidin kan tahlili yaptirin bakalim kan degerleriniz nasil?
eger doktor sizde bir sorun yok derse sorun psikolojiktir...
erken yatsamda uyuyamıyorum lanet olsun
erken yatsamda uyuyamıyorum lanet olsun
selam canım ben 2 ay öncesine kadar erken yatamıyordum saat en az 2-3 oluyordu sabahta kalkamayırdum iğranç bi ruh hali oluyor ve çok sıkıldım bu durumdan kendimi temizlğe verdim:)eşim sabah 7 de işe gidiyo onu göndrdikten evi mis gibi yapıyorum sonra arkadaşmı veya görümcemi kahvaltya çağırıyorm sonra öğlen oluyo başka şeyler çıkıyo akşam oluyo erken kalktğm içinde akşam en geç 12 de yataktayım ohh miss:)sana tavsiyem bitki çayı iç bol bol ve plan yap gün için gez dolaş yatmak insanı bunaltıyo
onlarıda denedim canım ya .bu gece uyumuycam inat ettim.anca öyle yarın akşam erken yatabilirim
Ama bu şekilde düzenini daha çok bozuyorsun.
Bir dr gittinmi hiç:?
Ameliyattan beridir uykum düzeldi.
2 gece hiç uyumamıştım.
Eve geldiğimden beri sabah 9da kalkıyorum hepte 5 kala
İnşallah bozulmaz böyle devam ederim
bilimsel olarak soyle bir yazi okumustum,
IQsu yuksek olan insanlar gunduz degil gece calisirlarmis, bu hem ders hem de isini eve getirmek zorunda kalan insanlar icin de gecerli mesela cizim yapan, projeler uzerinde calisan insanlar...
gecenin verdigi huzur, sakinlikle daha kolay odaklanirlarmis ve gece kafalarinin gunduzden daha iyi calisirmis...
ben de ogrencilik hayatim boyunca gunduz ders calisabildigimi hatirlamiyorum, lise donemim bu yuzden zor gecmisti gece duzgunce uyuyamadigim icin gunduz hep uykulu olurdum ve mutlaka sekerleme yapmam gerekirdi, universitede ise aksam 10-11 da baslardim derse(sabah dersim yoksa) sabahlara kadar calisirdim...ayni sekilde odev vs falan oldugunda yazilari gece baslayip sabahlara kadar yazardim hic durmadan...gece bir baska benim icin...
siz de boylesiniz sanirim
aynen soylediginiz saatler arasinda uyumak benim icin de en uygun saatler
aynen ttalım gececiyimm bende gündüz çalışamam bi bakaraım öyle tekarar amaçlı ama gece daha çok verim alıyorum .daha dinç oluyorum ama gündüz yarı uykulu sersemleşiyorum.gece geç yatmamdan dolayı değil mesala yazın tatildede öyle akşam 10 da ytıyım mesela yine sabah kalkamam geç yatmamlada bi alakası yok.atanırsam işe nasıl gitcem onu düşünüyorum
saat kuyuyorm 9 ta kalıyım diye ama biraz daha uyuyyum diye 11 i 11 buçuğu buluyo annem biraksa 11 buçuğuda geçeryaöyle işte uyuyan güzeller bütün yorumları okudum hala bi çözüm noktası bulamamışız tembelmiyiz ne yiz acaba
aynen ttalım gececiyimm bende gündüz çalışamam bi bakaraım öyle tekarar amaçlı ama gece daha çok verim alıyorum .daha dinç oluyorum ama gündüz yarı uykulu sersemleşiyorum.gece geç yatmamdan dolayı değil mesala yazın tatildede öyle akşam 10 da ytıyım mesela yine sabah kalkamam geç yatmamlada bi alakası yok.atanırsam işe nasıl gitcem onu düşünüyorum
saat kuyuyorm 9 ta kalıyım diye ama biraz daha uyuyyum diye 11 i 11 buçuğu buluyo annem biraksa 11 buçuğuda geçeryaöyle işte uyuyan güzeller bütün yorumları okudum hala bi çözüm noktası bulamamışız tembelmiyiz ne yiz acaba
sen ne ameliyatı oldun bu arada
Kds canım. Belimden oldum. Yani sinüs hastalığı idi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?