Çok uyuyorum...

1.Cok uyumak bazi durumlarda önemli bir hastalik, vitamin eksikligi, ya da depresyon belirtisi olabilir.
Vakit kaybetmeden bir ic hastaliklari uzmanina görünün, durumunuzdan söz edin, kan degerlerinizi kontrol ettirin.

2. Kan degerleriniz vs. hersey normal ciktigi takdirde bir psikiyatra görünün, cok uyumak normal bir eylem degildir,
depresyonda olabilirsiniz.

şahsen ben bu dediklerinin hepsini yaptım:))) ama rüyalarımı seviyorum..iyi geliiyor bana

Ben de çok uyuyorum yaaa 10 saat falan:101:
niye böyle bilmiyorum:117:
birde biyolojik olarak kendimi kaldıramıyorum elimde olmuyor:84:

aynen bende çok uyuyorum biraksalr akşama kadar uyurum .benimkisi stres sıkıntı vs.kpss ye hazırlanıyorum gece 3 gibi falan uyuyorum öğlen 12 gibi kalkıyorum.sonra biraz ders çalıştıktan sonra akşaama daoğru bidaha uyuyorum

arada ders çalışıp uyuyorum pijamalı saç baş dağınık hiçbişide hevesi olmayan teliindeki mesajı bile bi gün sonra gören benhayatttan iyice soyutlaştığımı düşünüyorum...offffffffffffffffffff

Sen= Ben mağara adamına döndüm ne kpss imiş arkadaş ya

öneriler için çok teşekkürler kesinlikle ilk fırsatta bi hekime gözükcem.

Bu arada bazı arkadaşlar vitamin eksikliğinden olabilir demişlerdi , gittim multivitamin aldım iştahım açıldı.Daha da moralim bozulu.
Benim kocam içiyor artık bir sakiiiin bir sakiin ki sormayın vitaminden sonra.
Sonradan olayı çözdük ki B vitamini sinir sistemine falan iyi geliyormuş

hiç bir saglık sorunu olmadıgı halde uykuya doyamıyorsunuz kızlar siz nasıl alıştırdıysanız vucudunuzu böylede gidiyor bi aralar bende cok uyurdum uyku düzensizligi ve işssizligin büyük etkisi varmış tekrar işe başlayıp ve uykumu düzene sokunca anladım

arkadaslar bende gece yatamayan sabah da kalkamayan birisi olarak (ve derslere geç kalan tabi) nefret ediyorum bu huyumdan ama faydalı olabilecek tek şeyin şu oldugunu gördüm sabah erken spor yaptığım zamanlar bir iki gün zorla yapıyorsunuz tabi yürüyüş olur evde koşu bandı bisiklet olur ne imkanınız varsa güne zinde başlıyorsunuz hani bunu hep söylerler ama sonrada aman kim uğraşacak onunla der otururuz hep, aslında gerçekten vücudu zinde tutmanın tek yolu hareket etmektir, hiç farkettinizmi uyudukça uyuyası oturdukça oturası gelir insanın ama enerjik başlamak güne (sporumuzu yapıp suyumuzu içmek demek bu :) bütün günü miskince geçirmemenin tek yolu, gerçekten akşam 11de fln resmen gözlerim kapanıodu normalde 1, 2 gibi uyuyan benim :) erken yatınca da haliyle sabah mümkün değil uyuyamıyorsunuz güneş doğunca ayaktasınız alarma gerek yok:) şuan bıraktım sporu ama gene başlamak istiyorum sınav dönemlerimden sonra aslında sürekli olsa ve yaşam biçimi haline gelse çok süper olacak ama hala üşengeçlik oluyor çünkü çok uzun süre yapmadım :) ben yarım saat kdr bisiklete biniyordum bu arada baska zor birs por diil yani birde spordan sonra suyumu içiyordum o kadar acıkıyorsunuz haliyle kahvaltı yapmayanlar (benim gibi) için bu da harika bir tarafı sporun kahvaltı yapıp güne daha güzel enerjik başlıyoruz ve uykumuz gelmiyor:)

Bak bu iş meselesi kesin doğru biliyor musun.
Ben evlenmeden önce çalışıyordum ve günde min. 3 -4 saatle bile ayakta durabiliyordum.
Ve hafta sonlarında da 7 dedin mi zınk ayaktayım.
Ama anlamıyorum şimdi kalkmak istediğim halde bünye izin vermiyor sinir oluyorum !!

bende aynı dertten çok şikayetçiydim geçen hafta bir arkadaşıma anlattım depresyon olabilir dedi psikoloğa gittik birlikte ve sebep buymuş anti depresan yazdı ama ilacın etkisini göstermesi iki haftayı bulurmuş bu yüzden ayrıca uyumamam için bir ilaç yazdı bugün 4. günüm ve dört gündür gündüz uyumuyorum gündüz uyanık kalmayı özlemişim umarım sende depresyona girmemiştirsin sorunların varsa şayet psikoloğu düşün derim..

Valla bende aynı dertteyim geceler gündüz gündüzler gece oldu. Sabah yerimden kalkamıyorum geceleride gece kuşu gibi ayaktayım öyle olunca sabahda kalkamıyosun haliyle o an uyumak çok güzel oluyo ama geç kalkıp günün öldüğünü akşam oldugunu görünce pişman oluyorum. Havalardanmıdır nedir bu bahar havasıda yaramıyo bi çok insana yaa..

Yok canım gündüz uyumuyorum ben. Sorunum geç yatıp geç kalkmak. Bir haftadır az uyuyorum ama alıştım neredeyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…