Kızlar ben çok uyuyorum...
Çok severim uyumayı.
Ama artık sıkıldım. Yapmam gereken bir çok şey varken kalkıp yapamıyorum.
Uykuya engel olamıyorumm.
Son birkaç haftadır da dozunu aştım artık.
Öğlen uyanıyorum akşama kadar uykulu sarhoş gibi geziniyorum.
Neden böyle bilmiyorum.
Bunu yaşayanınız var mı, yokmu bir çözümü ?:44:
1.Cok uyumak bazi durumlarda önemli bir hastalik, vitamin eksikligi, ya da depresyon belirtisi olabilir.
Vakit kaybetmeden bir ic hastaliklari uzmanina görünün, durumunuzdan söz edin, kan degerlerinizi kontrol ettirin.
2. Kan degerleriniz vs. hersey normal ciktigi takdirde bir psikiyatra görünün, cok uyumak normal bir eylem degildir,
depresyonda olabilirsiniz.
Ben de çok uyuyorum yaaa 10 saat falan:101:
niye böyle bilmiyorum:117:
birde biyolojik olarak kendimi kaldıramıyorum elimde olmuyor:84:
Ben de çok uyuyorum yaaa 10 saat falan:101:
niye böyle bilmiyorum:117:
birde biyolojik olarak kendimi kaldıramıyorum elimde olmuyor:84:
aynen bende çok uyuyorum biraksalr akşama kadar uyurum .benimkisi stres sıkıntı vs.kpss ye hazırlanıyorum gece 3 gibi falan uyuyorum öğlen 12 gibi kalkıyorum.sonra biraz ders çalıştıktan sonra akşaama daoğru bidaha uyuyorum
arada ders çalışıp uyuyorum pijamalı saç baş dağınık hiçbişide hevesi olmayan teliindeki mesajı bile bi gün sonra gören benhayatttan iyice soyutlaştığımı düşünüyorum...offffffffffffffffffff
Sen= Benmağara adamına döndüm ne kpss imiş arkadaş ya
valla lanet olsun diyorum ya gençliğimi ömrümü yaşama şevkimi hepsini aldı götürdü...
Aynı ben
Malesef aynıyız. 33 sayfa oldu kimsenin bir çözüm öneriside yok
1.Cok uyumak bazi durumlarda önemli bir hastalik, vitamin eksikligi, ya da depresyon belirtisi olabilir.
Vakit kaybetmeden bir ic hastaliklari uzmanina görünün, durumunuzdan söz edin, kan degerlerinizi kontrol ettirin.
2. Kan degerleriniz vs. hersey normal ciktigi takdirde bir psikiyatra görünün, cok uyumak normal bir eylem degildir,
depresyonda olabilirsiniz.
hiç bir saglık sorunu olmadıgı halde uykuya doyamıyorsunuz kızlar siz nasıl alıştırdıysanız vucudunuzu böylede gidiyorbi aralar bende cok uyurdum uyku düzensizligi ve işssizligin büyük etkisi varmış tekrar işe başlayıp ve uykumu düzene sokunca anladım
bende aynı dertten çok şikayetçiydim geçen hafta bir arkadaşıma anlattım depresyon olabilir dedi psikoloğa gittik birlikte ve sebep buymuş anti depresan yazdı ama ilacın etkisini göstermesi iki haftayı bulurmuş bu yüzden ayrıca uyumamam için bir ilaç yazdı bugün 4. günüm ve dört gündür gündüz uyumuyorum gündüz uyanık kalmayı özlemişimumarım sende depresyona girmemiştirsin sorunların varsa şayet psikoloğu düşün derim..
ben sabah beşe kadar uyanığım sonra yatınca akşam 3te kalkıyorum tembeliz bizzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?