• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok üzgün içim ama kimseye duyuramıyorum...

efeckt

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
119
57
623
49
Çok eski zamandan yani uzun zamandan beri kalbim çok kırık...
Her şeye, herkese...nedenlerini uzun uzun ayrıntılı anlatmak istiyorum ama kimseyi rahatsız da etmek istemiyorum..
Sadece bir yerlere yazmam gerekiyordu bunu...yoksa çatlıycam.. Ağlamak istiyorum..

Her şeye, herkese...nedenlerini uzun uzun ayrıntılı anlatmak istiyorum ama kimseyi rahatsız da etmek istemiyorum..
Sadece bir yerlere yazmam gerekiyordu bunu...yoksa çatlıycam.. Ağlamak istiyorum..
Benim de kalbim çook kirik. Ve çareyi kendimi uzmekdense o insanlardan uzaklaşmakda gordum. Watsapi kapattim sonra yeni numara aldim sadece sevdigim insanlara verdim. Instadan falan takipden çiktim. Onlar olan yerde bulunmadim. Kafam o kadar rahatki yapa biliyorsan uzaklaş. Yapamiyorsan gormezden gel. Başka turlu çok zor

bende öyle yaşadığım üzüntü kalp kırıkları insanlardan ıiuzaklaştırdı kendi dünyamda depresyonla mücadeleyim :( elbet geçecek bu günler ama çok zor sizleri çok iyi anlıyorum 😢

Sanki beni anlatmışsınız. Ağlamak bir çözüm değil biliyorum ama hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Çok kırıldım, çok şey yaşadım ama eşimden hiç bir destek görmedim. Yapayalnızım.

Ağlayın, rahatlayın;ama en önemlisi sizi yapayalnız ve kimsesiz insanları hayatınızdan çıkarın. Tek başına olmak, bizi yalnız hissettiren insanlarla olmaktan iyidir.

Bende ayni durumdayım, zaten kendimi çok yalnız hissediyordum. Üstüne dun cok sevdiğim teyzemi kaybettim ne kadar yalnizmisim daha iyi anladım. En sevdigim dedigim insanlar bas sagligi bile dilemedi, sevdigim dedigim insan bile yanimda olmadi. Kendi kendime ağlıyorum, susuyorum. Nefes alamiyorum balkona çıkıyorum giriyorum. Keske hayat daha güzel yaşanılacak gibi olsaydi

Biliyor musunuz aslında çatlamıyor insan?
Kırıla kırıla kırılmamayi öğreniyor
Olumsuz cümleler sizi negatif hissettirecek.
Olumlu düşünün olur mu?

Bende ayni durumdayım, zaten kendimi çok yalnız hissediyordum. Üstüne dun cok sevdiğim teyzemi kaybettim ne kadar yalnizmisim daha iyi anladım. En sevdigim dedigim insanlar bas sagligi bile dilemedi, sevdigim dedigim insan bile yanimda olmadi. Kendi kendime ağlıyorum, susuyorum. Nefes alamiyorum balkona çıkıyorum giriyorum. Keske hayat daha güzel yaşanılacak gibi olsaydi
Öncelikle başınız sağolsun.
Keske hayat daha guzel yasanilacak bir yer olsa yazmissiniz ya inanin hayat güzel... Farkli bakarsak, belki biz güzel bakarsak o zaman hayatında guzelliklerini fark edebiliriz.

Benim de kalbim çook kirik. Ve çareyi kendimi uzmekdense o insanlardan uzaklaşmakda gordum. Watsapi kapattim sonra yeni numara aldim sadece sevdigim insanlara verdim. Instadan falan takipden çiktim. Onlar olan yerde bulunmadim. Kafam o kadar rahatki yapa biliyorsan uzaklaş. Yapamiyorsan gormezden gel. Başka turlu çok zor
yanlızlık en sevmediğim şey ölüyorum yanlız kaldığımda... hiç sevmiyorum....

Back
X