Çok üzgün

Allahim burda kibar rolleri yapma yaaa sokakta görüyoruz sizin gibileri er meydanında görüşürüz hahaha

Canım benim

Atara atar gidere gider anlayışınız benimkinden faklı anlaşılan. Bayan sizin daha önceki konusundaki yorumunuzu beğenmemiş ve bunu dile getirmiş siz ise direkt haraket etmişsiniz. Karşılıklı tartışmak farklı hakaret farklı şeyler.

Bilmem anlayabilecek misiniz ama ben gene de deneyeceğim.

dedigim cikti o adam eski sevgilisiyle felen fistik bosa gitsin anam mi dogurdu

Bu ilk mesajınız. Türkçe demeye bile bin şahit isteyen ne demek istediğiniz anlamak için tercüme gereken saçma sapan bir mesaj.

O zamanda ne dediğinizi pek anlamamıştım, gelip kocanızı övüp gitmiştiniz. Pek yararlı yorumlar yapmıyorsunuz, yapmasanız da yorum olur aslında, tşk ederim.

Bu da konu sahibinin mesajı. Sizin ilk mesajınıza değil daha önce gelip yapmış olduğunuz bir mesaja istinaden söylemiş kocayı övme durumunu ama okuduğumuzu anlamak herkesin yapabileceği bir şey değil malesef.

Nerdesin
Kafanı dinledikten sonra tek kalma
Arkadaşına ya da ailene git
Destek iyi gelir
Ailen nasıl yapıda bu konularda onu da merak ediyorum
İşe girersen süper olur gereksiz şeyler düşünmeye vaktin kalmaz

Çok şükür ailem iyidir, yanımda olurlar. Destek çıkarlar böyle bir şeyi de kabul etmezler ki annem/babam çok şikayetçiydi zaten yalnız kaldığımdan vs vs. Bir kardeşim var, kimse olmasa ona güvenirim. Ankara da iş bulamadım memleketime yakın bir ilde kolaylıkla iş bulur babam çevresi geniş çünkü öyle düşünüyorum. Ekstra 1+1 dairemiz de vardı. Ben muhtemelen orda yaşarım. Memlekette yaşamam, insanları çekmek istemiyorum çünkü. Baya planı yaptım ben :)

saygılı ve seviyeli insanlarla muhatap olduğu için şaşkın bence kendisi ve cevapları bu yüzden basit diye düşünüyorum.

Hayır hakaret yok tamam o salak demem hakaret ama yorumunu okumusunuz ters ters konusuyo bidhaa yazmayın felen kocasinin sinirini benden cikaramazz buraya paylasiyosan tabikide yazacam hem okumussun benim ilk yorumum neresi kötü alta 1 satır melek yazdım diye kocasını öven aç türk kadını veya kızı oldum

Ooo her şey süper, çok sevindim
Allah yar ve yardımcın olsun

Allahim burda kibar rolleri yapma yaaa sokakta görüyoruz sizin gibileri er meydanında görüşürüz hahaha

Beni gerçek hayatta tanıyor musunuz da burda kibar rolleri yaptığıma dair bir iddianız var?
Er meydanı derken. Bu apaçi, kıro terimleri çok mu arıyorsunuz? Lütfen sizden tek ricam azıcık kendinizi geliştirin. Yetiştireceğiniz yeni neslin hatrına yapın bunu.

saygılı ve seviyeli insanlarla muhatap olduğu için şaşkın bence kendisi ve cevapları bu yüzden basit diye düşünüyorum.

Biz burada onu yeriz haberi yok. Kalkıp insanların acısı ile dalga geçeceksin. Yok öyle yağma.

Sadece konu sahibi arkadaşa değil ki hakaretleriniz başka arkadaşlara da devam etmiş, tavrınız ve üslubunuz gerçekten yakışıksız. Yazdıklarınızı bir gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.

Sorabilirsin canım, kendimi iyi hissediyorum yazabilirim yani zaten daha sonra konuyu kapattırmayı düşünüyorum.
Daha iyi olmana çok sevindim buarada muge. İnşallah eve dönüp konuşma sürecini de kolayca atlatırsın. Bizi de gelişmelerden mutlaka haberdar et olur mu. Eski konularını bilmememe rağmen kısa sürede çok sevdim seni ben de, akıllı ve güçlü bir kadınsın. İnşallah daha da iyi olacaksın bundan sonra

Bak şimdi sende kasiniyosun misal hahahha sayıyla gonderiliyorsunuz

B
Bazen sıfırdan başlamak. İnsana ayrı enerji verir. Ayrı bi haller olur.
Bence bundan sonrası senin için çok çok güzel olucaktır.
Orda burda fingirdiyen bi koca beklemicen en azından gece yarılarına kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…