- 4 Mart 2016
- 1.142
- 372
- 123
- 41
Allahim burda kibar rolleri yapma yaaa sokakta görüyoruz sizin gibileri er meydanında görüşürüz hahahaSen bu avam ağzınla konu sahibinin tırnağı olamazsın. Kendisinin ne kadar hanımefendi biri olduğu bilinen bir gerçek. Sana gelince şu yazdıklarından karakterin ortada. Daha sen büyümemişsin, karakterini oturtamamışsın, çocuklarını hangi ahlaki değerle yetiştireceksin söyler misin? Onlara büyükleri ile nasıl konuşacağını, insanlarla edepli iletişimin nasıl olacağını hangi bilgiyle öğreteceksin? Yazık çok yazık.
İşte bu yerim kız seni ben kalp kalp kalp. Bir erkeğe güvendiğin günler de gelecek ama yavaş yavaş bu kademeler bebişim. Zamanla oturacak hepsi, bu genç yaşında hayata küsmeyeceksin heralde! O dümbük kocana da rahat batmış kelimenin tek manası ile. Neyi eksikmiş acaba ? Bırak boşver ne mok yerse yesin artık. Sen önündeki güzel günleri düşün ve dimdik dur. İnanıyorum sana.
Hayır gerçekten bilmiyor uzuldugune degmiyor ilk yorumuma koca ni ovdun felen yazmış halbuki yazdığım şu eski sevgilisiyle gorusuyorsa mutlaka birsey vardır dedim eskiden duygu beslediği biri dedim oda koca ni ovuyon dedi karışık ama asla kimseyi üzmek istemem ama atara atar gidere gider...
troller basmış burayı3 adet beyin hücresi var onuda bana laf sokmaya çalışırken öldürüyor yazik
Hayır gerçekten bilmiyor uzuldugune degmiyor ilk yorumuma koca ni ovdun felen yazmış halbuki yazdığım şu eski sevgilisiyle gorusuyorsa mutlaka birsey vardır dedim eskiden duygu beslediği biri dedim oda koca ni ovuyon dedi karışık ama asla kimseyi üzmek istemem ama atara atar gidere gider...
dedigim cikti o adam eski sevgilisiyle felen fistik bosa gitsin anam mi dogurdu
O zamanda ne dediğinizi pek anlamamıştım, gelip kocanızı övüp gitmiştiniz. Pek yararlı yorumlar yapmıyorsunuz, yapmasanız da yorum olur aslında, tşk ederim.
troller basmış burayıMune can Kazen @Margarikotin
sana sabırlar ve dik duruşunla başarılar dilerimmugehatun
Umarım trolldürtroller basmış burayıMune can Kazen @Margarikotin
sana sabırlar ve dik duruşunla başarılar dilerimmugehatun
Nerdesin
Kafanı dinledikten sonra tek kalma
Arkadaşına ya da ailene git
Destek iyi gelir
Ailen nasıl yapıda bu konularda onu da merak ediyorum
İşe girersen süper olur gereksiz şeyler düşünmeye vaktin kalmaz
saygılı ve seviyeli insanlarla muhatap olduğu için şaşkın bence kendisi ve cevapları bu yüzden basit diye düşünüyorum.Bilmem anlayabilecek misiniz ama ben gene de deneyeceğim.
Bu ilk mesajınız. Türkçe demeye bile bin şahit isteyen ne demek istediğiniz anlamak için tercüme gereken saçma sapan bir mesaj.
Bu da konu sahibinin mesajı. Sizin ilk mesajınıza değil daha önce gelip yapmış olduğunuz bir mesaja istinaden söylemiş kocayı övme durumunu ama okuduğumuzu anlamak herkesin yapabileceği bir şey değil malesef.
Hayır hakaret yok tamam o salak demem hakaret ama yorumunu okumusunuz ters ters konusuyo bidhaa yazmayın felen kocasinin sinirini benden cikaramazz buraya paylasiyosan tabikide yazacam hem okumussun benim ilk yorumum neresi kötü alta 1 satır melek yazdım diye kocasını öven aç türk kadını veya kızı oldumAtara atar gidere gider anlayışınız benimkinden faklı anlaşılan. Bayan sizin daha önceki konusundaki yorumunuzu beğenmemiş ve bunu dile getirmiş siz ise direkt haraket etmişsiniz. Karşılıklı tartışmak farklı hakaret farklı şeyler.
Ooo her şey süper, çok sevindimÇok şükür ailem iyidir, yanımda olurlar. Destek çıkarlar böyle bir şeyi de kabul etmezler ki annem/babam çok şikayetçiydi zaten yalnız kaldığımdan vs vs. Bir kardeşim var, kimse olmasa ona güvenirim. Ankara da iş bulamadım memleketime yakın bir ilde kolaylıkla iş bulur babam çevresi geniş çünkü öyle düşünüyorum. Ekstra 1+1 dairemiz de vardı. Ben muhtemelen orda yaşarım. Memlekette yaşamam, insanları çekmek istemiyorum çünkü. Baya planı yaptım ben :)
Allahim burda kibar rolleri yapma yaaa sokakta görüyoruz sizin gibileri er meydanında görüşürüz hahaha
saygılı ve seviyeli insanlarla muhatap olduğu için şaşkın bence kendisi ve cevapları bu yüzden basit diye düşünüyorum.
Hayır hakaret yok tamam o salak demem hakaret ama yorumunu okumusunuz ters ters konusuyo bidhaa yazmayın gelen buraya paylasiyosan tabikide yazacam hem okumussun benim ilk yorumum neresi kötü alta 1 satır melek yazdım diye kocasını öven aç türk kadını veya kızı oldum
Daha iyi olmana çok sevindim buarada muge. İnşallah eve dönüp konuşma sürecini de kolayca atlatırsın. Bizi de gelişmelerden mutlaka haberdar et olur mu. Eski konularını bilmememe rağmen kısa sürede çok sevdim seni ben de, akıllı ve güçlü bir kadınsın. İnşallah daha da iyi olacaksın bundan sonraSorabilirsin canım, kendimi iyi hissediyorum yazabilirim yani zaten daha sonra konuyu kapattırmayı düşünüyorum.
Bak şimdi sende kasiniyosun misal hahahha sayıyla gonderiliyorsunuzBilmem anlayabilecek misiniz ama ben gene de deneyeceğim.
Bu ilk mesajınız. Türkçe demeye bile bin şahit isteyen ne demek istediğiniz anlamak için tercüme gereken saçma sapan bir mesaj.
Bu da konu sahibinin mesajı. Sizin ilk mesajınıza değil daha önce gelip yapmış olduğunuz bir mesaja istinaden söylemiş kocayı övme durumunu ama okuduğumuzu anlamak herkesin yapabileceği bir şey değil malesef.
Bazen sıfırdan başlamak. İnsana ayrı enerji verir. Ayrı bi haller olur.Çok şükür ailem iyidir, yanımda olurlar. Destek çıkarlar böyle bir şeyi de kabul etmezler ki annem/babam çok şikayetçiydi zaten yalnız kaldığımdan vs vs. Bir kardeşim var, kimse olmasa ona güvenirim. Ankara da iş bulamadım memleketime yakın bir ilde kolaylıkla iş bulur babam çevresi geniş çünkü öyle düşünüyorum. Ekstra 1+1 dairemiz de vardı. Ben muhtemelen orda yaşarım. Memlekette yaşamam, insanları çekmek istemiyorum çünkü. Baya planı yaptım ben :)
bence yedik bile. Kk nın da bi saygı çerçevesi var burayı çok yanlış anlamışBiz burada onu yeriz haberi yok. Kalkıp insanların acısı ile dalga geçeceksin. Yok öyle yağma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?