- 4 Mart 2016
- 1.142
- 372
- 123
- 41
Kucugum ben abla kiyma banaŞu üyeye her yaptığı saçmalıkta, yaşı küçük diyorsunuz ya pes!
Ne güzel laf soktun canım acıdı buda bi salak ışte hahahahahah
Zere çocuk kim belli aldatılan beyinsiz
Ne güzel laf soktun canım acıdı buda bi salak ışte hahahahahah
Zere çocuk kim belli aldatılan beyinsiz
ben asla kimseyi aşağilamam yapmadimda .Yazık sana , özgüvenin yazdığın yazılardan belli yerde ayrıca baya aşağılık kompleksine sahipsin burada anca tatmin ol sende anne olucaksın !
3 adet beyin hücresi var onuda bana laf sokmaya çalışırken öldürüyor yazikKonumdan defolup gider misin?
Bu ne cüret arkadaş ya. O beyni sana yaradan kullan diye vermiş, sen yaktığın oksijeni ziyan ediyorsun.
Lütfen terket konumu.
müge gerçekten şunu ciddiye alıp cevap bile verme bence.Konumdan defolup gider misin?
Bu ne cüret arkadaş ya. O beyni sana yaradan kullan diye vermiş, sen yaktığın oksijeni ziyan ediyorsun.
Lütfen terket konumu.
benim size nacizane önerim psikolojik yardım almanız. Umarım düzelir durumunuz3 adet beyin hücresi var onuda bana laf sokmaya çalışırken öldürüyor yazik
Sana ulaşmaya çalışıyor mu müge ?iyi olduğunda detaylari yazarsan sevinirim nasıl bir açık vermiş yada açık mi bu ?bence halen gorusuyorlardir .allah o kızıda bildiği gibi yapsın rezil et ortak arkadaşlarına.neyse ya Ailene söyledin Mi ?Canim birsey diyeyim Mi ben senin konuları hep takip ettim ama cvp yazmadım hiç bu kadar birinin arkasından da sağlam duran es görmedim ben cekemezdim bu hayatın en ufak kesitini ne sabırlı ne vefakar kız diyoduM adam nereden tutarsa elinde kalıyordu hatta uzun süre sonra is bulmuştun ve hayatın iyi yönde ilerleyecekti sen sana asilahn adamdan sebep işten ayrıldin niye kocanın huzuru kaçmasın yanlış anlamasin diye ....Sen fingirdeyemez miydin! namusunu sevdiğini bırakmadın doğruları yapıp çıktın işten .bumudur karşılığı .yok güzelleşmis yok ünide peşindeymis bunları diline varıp nasıl söyledi ikisi de pisliklerin de bogulsunlar .Sende söyle düşün Allah kalbini temizliğinin karşılığını ihaneti gösterip verdi senin gibi bir eşi daha çok zor bulur kendi derdine yansın sen yok doktora gitmiyor yok sosyal yok evde hep yalnızım deyip içinde yara acmasindan kurtuldun.Okadar üzüldüm ki gece uyuyamadım .seni düşünemiyorum diliyorum aldatma olayları artık bitsin insanlar eşlerine emanet gibi narin davransin kimse üzülmeyin. Dilerim çok sevilip seveceğin içini evlatlar la taclandirdiginiz bir yuvaniz olsun
Dimi dimiBarbie bebek oynayacağı yaşta koca koynuna girerse böyle olur işte. Akıl hâlâ çocuk. Yazık. Sen burada salak, aptal dediklerinin tırnağı olamazsın.
Aralıklarla arayıp mesaj atıyor ama cevap vermiyorum. İstediğimde dönücem yazmıştım zaten.
Açık vermedi ben buldum maillerini, öğrenciliğindeki mail hesabından mailleşmişler. Ben pek anlamadım mailleri fakat o kız olduğunu anladım isimden. Sorduğumda ağlaya zırlaya itiraf etti hemen. Hani ben didiklemeden etmeden. Çünkü maillerde açık seçik bir şey yoktu. Gönül ilişkisi yaşamamışlar, iki kere görüşüp fingirdemişler kaba tabirle. O da üç ay önce olmuş en son. Kız görüşmek istemiş sevgili olarak ama ben çok pişman oldum ve orda bıraktım. Vicdanım hiç rahat değildi, mutsuzdum, dedi. Nasıl yaptım bilmiyorumlar bla bla..
Benim için böyle şeyler bitti artık. Ben yedi senedir bu adamla beraberdim. Herkesten çok ona güvenirdim. Bu saatten sonra bir erkeğe güvenmek, sevmek vs. Umrumda değil. Güzel bir iş bulup hayatıma bakıcam.
Evlenmekten, çocuk yapmaktan daha güzel şeyler var bu hayatta. Afrika yerlileriyle oturup bir yemek yerim, koca yolu gözlemektense. Kapattım bu defteri. Ben dediğin gibi fazlasıyla anlayışlı davrandım, tüm kredimi bitirdim.
Artık kendim için yaşarım. inş.
3 adet beyin hücresi var onuda bana laf sokmaya çalışırken öldürüyor yazik
Müge o kız dediğin tam olarak hangi kız. Adamın eskilerinden başka bi kız mı.
NerdesinSorabilirsin canım, kendimi iyi hissediyorum yazabilirim yani zaten daha sonra konuyu kapattırmayı düşünüyorum.
Peki :)Hayretler içindeyim gerçekten... Empati duygunuzu biraz geliştirmeye çalışın derim @minicik-anne12. Genel olarak fayda sağlarsınız. Gelişmemişse ergenlikten olabilir tabi ama evlenecek kadar olgun bulduğunuza göre kendinizi bunu da yapabilirsiniz.
Burada bu kadar insanla tartışma maksadınız da mügenin üzerine gitme maksadınız da nedir bilmiyorum ama bir insanın acısı üzerinden kendinize nedensizce çıkarmaya çalıştığınız primler bir gün, sırf insan olduğunuzdan, vicdanınızı rahatsız edecek. En az iki katı yaşınızda olduğumdan belki uyarmak istedim sizi... Gerçekten 16 yaşındaysanız tabi. Şimdi yaptığınızı göremiyor olabilirsiniz ama bu şekilde iletişim kurmanızın ileride size zararı olacak. Bizi hiç etkilemez.
Bir tavsiyem daha olacak, böyle ciddi konular yerine geyik yapılan konulara yönelirseniz daha çok eğlenebilirsiniz
Üniden bir kızdı, zamanında bunun peşinden koşmuş baya, bu yüz vermemiş. O zaman o kızla alakalı deli geyik dönüyordu, işte erkeğin peşinden nasıl koşmuş gibilerinden. O zamanlar kız bakımsızdı, şimdi paralanınca kendine bakmış.
Şaka gibi ama kızı stalkladım biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?