Çok üzgün

Aralıklarla arayıp mesaj atıyor ama cevap vermiyorum. İstediğimde dönücem yazmıştım zaten.
Açık vermedi ben buldum maillerini, öğrenciliğindeki mail hesabından mailleşmişler. Ben pek anlamadım mailleri fakat o kız olduğunu anladım isimden. Sorduğumda ağlaya zırlaya itiraf etti hemen. Hani ben didiklemeden etmeden. Çünkü maillerde açık seçik bir şey yoktu. Gönül ilişkisi yaşamamışlar, iki kere görüşüp fingirdemişler kaba tabirle. O da üç ay önce olmuş en son. Kız görüşmek istemiş sevgili olarak ama ben çok pişman oldum ve orda bıraktım. Vicdanım hiç rahat değildi, mutsuzdum, dedi. Nasıl yaptım bilmiyorumlar bla bla..
Benim için böyle şeyler bitti artık. Ben yedi senedir bu adamla beraberdim. Herkesten çok ona güvenirdim. Bu saatten sonra bir erkeğe güvenmek, sevmek vs. Umrumda değil. Güzel bir iş bulup hayatıma bakıcam.
Evlenmekten, çocuk yapmaktan daha güzel şeyler var bu hayatta. Bundan sonra Afrika'ya gider gezer dolaşır yerlileriyle oturup bir yemek yerim, koca yolu gözlemektense. Kapattım bu defteri. Ben dediğin gibi fazlasıyla anlayışlı davrandım, tüm kredimi bitirdim.
Artık kendim için yaşarım. inş.

Hayretler içindeyim gerçekten... Empati duygunuzu biraz geliştirmeye çalışın derim @minicik-anne12. Genel olarak fayda sağlarsınız. Gelişmemişse ergenlikten olabilir tabi ama evlenecek kadar olgun bulduğunuza göre kendinizi bunu da yapabilirsiniz.

Burada bu kadar insanla tartışma maksadınız da mügenin üzerine gitme maksadınız da nedir bilmiyorum ama bir insanın acısı üzerinden kendinize nedensizce çıkarmaya çalıştığınız primler bir gün, sırf insan olduğunuzdan, vicdanınızı rahatsız edecek. En az iki katı yaşınızda olduğumdan belki uyarmak istedim sizi... Gerçekten 16 yaşındaysanız tabi. Şimdi yaptığınızı göremiyor olabilirsiniz ama bu şekilde iletişim kurmanızın ileride size zararı olacak. Bizi hiç etkilemez.

Bir tavsiyem daha olacak, böyle ciddi konular yerine geyik yapılan konulara yönelirseniz daha çok eğlenebilirsiniz

İşte bu yerim kız seni ben kalp kalp kalp. Bir erkeğe güvendiğin günler de gelecek ama yavaş yavaş bu kademeler bebişim. Zamanla oturacak hepsi, bu genç yaşında hayata küsmeyeceksin heralde! O dümbük kocana da rahat batmış kelimenin tek manası ile. Neyi eksikmiş acaba ? Bırak boşver ne mok yerse yesin artık. Sen önündeki güzel günleri düşün ve dimdik dur. İnanıyorum sana.

3 adet beyin hücresi var onuda bana laf sokmaya çalışırken öldürüyor yazik

Sen bu avam ağzınla konu sahibinin tırnağı olamazsın. Kendisinin ne kadar hanımefendi biri olduğu bilinen bir gerçek. Sana gelince şu yazdıklarından karakterin ortada. Daha sen büyümemişsin, karakterini oturtamamışsın, çocuklarını hangi ahlaki değerle yetiştireceksin söyler misin? Onlara büyükleri ile nasıl konuşacağını, insanlarla edepli iletişimin nasıl olacağını hangi bilgiyle öğreteceksin? Yazık çok yazık.

Müge o kız dediğin tam olarak hangi kız. Adamın eskilerinden başka bi kız mı.

Üniden bir kızdı, zamanında bunun peşinden koşmuş baya, bu yüz vermemiş. O zaman o kızla alakalı deli geyik dönüyordu, işte erkeğin peşinden nasıl koşmuş gibilerinden. O zamanlar kız bakımsızdı, şimdi paralanınca kendine bakmış.
Şaka gibi ama kızı stalkladım biraz.

Sorabilirsin canım, kendimi iyi hissediyorum yazabilirim yani zaten daha sonra konuyu kapattırmayı düşünüyorum.
Nerdesin
Kafanı dinledikten sonra tek kalma
Arkadaşına ya da ailene git
Destek iyi gelir
Ailen nasıl yapıda bu konularda onu da merak ediyorum
İşe girersen süper olur gereksiz şeyler düşünmeye vaktin kalmaz

Peki :)

Kız isterse dünya güzeli olsun senin asaletinin yanından geçemez Mügişim. Nokta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…